125 Ной!Швайн-ауф-щайн в Германия

• 13 035
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
Оставете жабата намира, форума е zа всякакви дори и zа краставите.
Жабо не сме еднакви по природа, но те раzбирам и донякъде те уважавам zатова, че въпреки нападките срещу теб си тук и пишеш. От пет години списвам във форума и съм се нагледала на много виртуални схватки, шапкам свалям на Вечерница, Биба и Татяна винаги са тук и винаги готови да помогнатс информация, дори и да са я постотили (споменавам само най_старите, моля да няма обидени). Всеки си има някаква причина да е тук, аz лично съм научила много от тоzи форум, две деца иzгледах и ако мога поне половината от вzетото да върна ще съм доволна.  Peace дайте да правим  txtloves, аман от таzи война  Peace

детски сайтове
http://www.kleinkind-online.de/seiten/kinderlieder/
http://www.familie-hauenstein.de/links/kinder/lieder.htm
http://www.kiwelt.de/detailcontent.php?id=22
http://www.wdrmaus.de//lachgeschichten/lieder/index.php5

nomadka раzличното е (под предлог, че не търся под вола теле), че в де се препоръчва късното zахранване, освен ако и в бг., вече не го преоръчват Thinking (сестрами кърми иzключително до 6 месеца и роднините, повечето от които в допир с медицината я обявиха zа сектантка). Соковете не са на мода( даже на бебешките шишета пише да не се полzват zа сладки напитаки) Моята акушерка ми даде схема zа zаранване (одобрена от съответните съюzи на педиатри и акушерки...), която zапочва с картоф, морков, колраби и др zеленчуци. Дава се малко количество от сварения zеленчук или готов продукт (пюре). На следващия ден се следи zа реакция и така два дена, ако няма реакция се продължава като постепенно се увеличава количеството. Така zахраних първото си дете. Второто кърмаче се zахрани само, но и то след шестия месец.

# 241
Бибе, в Алди има един сироп zа кашлица, много добър иzлеzе. Веднага помага  Peace. Пробвай с него. Иначе няколко майки ми препоръчаха хомеопатични zа кашлица WALA Bronchi Plantago Globuli velati, drugite mnogo go hwalqt, pri nas ne pomogna. Move pri was da pomaga. СвеЩичките при Мартин са табу, откакто беше на 2 или 2,5 год. Мога да си представя какъв рев Ще е при вас. Ако имате Алди до вас имаш оЩе въzможността да пробваш сиропа  Wink

# 242
  • Primum non nocere !
Честно казано ми писна от постинги за правопис.
Смеете се на жабата , а не виждате Номадка какво е написала. Да се смея или да плача на "данке ъгейн"
Номадке, превод няма ли това немско-английско чудо на " красотата" ?

Мисти, надявам се да е минал добре денят ти. Може да я сложи неправилно ,да. Виждала съм перфорация на матка при аборт след 20 год. стаж. Може и ненормална топика, тънка стена....И ние сме хора. Що си мислете ,че тя е умряла от кеф ,когато е разбрала какво се е случило.
С Жабата съм съгласна. Не бяха кифли, а патки, все тая.Просто правилата не са за всички еднакви.

# 243
Бибе, Котаранке, благодаря ви !  bouquet

# 244
Да се смея или да плача на "данке ъгейн"
Joy Joy Ох, това не го бях видяла Laughing
Може би Номадката е искала с малко думи да ни покаже, че владее много езици Wink Laughing

Чико, мерси, ще го имам предвид. Засега ще пробваме този на доктора (някакъв непознат за мен сироп) може и да подейства... Ама в Алди и сироп за кашлица ли продват? Crazy Ашколсун- манджа, коли, компютри, 'апчета- всичко продават тия хора hahaha

# 245
  • в сърцето на един мъж...
Хм, Бибе, и вие ли имате проблем? Моя от два дни вдига температура, кашля и пак отначало newsm78 Вече не знам от какво е и защо така се получава Confused
Шехи, гостенка е все пак, не може още от вратата да я изядем, че пише на 3 езика Mr. Green
Чико, а тоя сироп за кашлица как се казва?

# 246
Ама в Алди и сироп за кашлица ли продват? Crazy Ашколсун- манджа, коли, компютри, 'апчета- всичко продават тия хора hahaha

Така се става най-богатият в Германия. Но живеят като Зайо Байо Средногорски - скрити от лоши думи хорски.

Дианжели, супер весело настроение е царяло, бравос!

- Алекс, искаш ли да говориш с мама?
- No!
- А кока-кола искаш ли?
- Thank you!
 Joy

# 247

Биба, Гея, бързо оздравяване на вашите дечица.

Хубава вечер пожелавам на всички   bouquet, на дечицата спокойна и непробудна нощ  Hug

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 16:38 от ~Бубето~

# 248
Честно казано ми писна от постинги за правопис.
Смеете се на жабата , а не виждате Номадка какво е написала. Да се смея или да плача на "данке ъгейн"
Номадке, превод няма ли това немско-английско чудо на " красотата" ?
Ама чакайте малко аз няма си пилея така таланта без нищо. Laughing Laughing Laughing Не сте го чули сина ми на него още по-малко му се разбира. Laughing Laughing Laughing

nomadka раzличното е (под предлог, че не търся под вола теле), че в де се препоръчва късното zахранване, освен ако и в бг., вече не го преоръчват Thinking (сестрами кърми иzключително до 6 месеца и роднините, повечето от които в допир с медицината я обявиха zа сектантка). Соковете не са на мода( даже на бебешките шишета пише да не се полzват zа сладки напитаки) Моята акушерка ми даде схема zа zаранване (одобрена от съответните съюzи на педиатри и акушерки...), която zапочва с картоф, морков, колраби и др zеленчуци. Дава се малко количество от сварения zеленчук или готов продукт (пюре). На следващия ден се следи zа реакция и така два дена, ако няма реакция се продължава като постепенно се увеличава количеството. Така zахраних първото си дете. Второто кърмаче се zахрани само, но и то след шестия месец.
Откак ни налази Европата и ние станахме кат хората - на баба ми по системата до година и полвина кърмене яко. Laughing Laughing Laughing никва вода и докато не проговори мое си чеше зъбите в безглутенов хляб домашно месен. Laughing

# 249
- No!
- А кока-кола искаш ли?
- Thank you!
 Joy

Joy zначи край на апфелшорлето, поамериканчило се е детето Joy

# 250
- No!
- А кока-кола искаш ли?
- Thank you!
 Joy

Joy zначи край на апфелшорлето, поамериканчило се е детето Joy
А Котаранке, недей така, че на мъжът ми работата Ще раzвалиш. Виж Дианджели как се грижи и пие Hohes C  Laughing
Маймунке, надявам се, че говориш английски, че как Ще раzбереш детето, като се върне  Crazy
Бибе, и аz не zнаех, в таzи част на Алди не бях ходила, учителките от градината ми го каzаха, като го чуха как кашляше.
Гея, мисля че е само един, каzва се Spitzwegerich Hustensirup.
Puskajte VOX.

# 251
Откак ни налази Европата и ние станахме кат хората - на баба ми по системата до година и полвина кърмене яко. Laughing Laughing Laughing никва вода и докато не проговори мое си чеше зъбите в безглутенов хляб домашно месен. Laughing
а каzват, че трудно се интегрираме Wink,
Между другото Германия вече не е толкова чиста, колкото е била преди, това да не се раzочароваш при първата среща и последно да не zабравя не всички мами сме в швабско, а ако си се обърнала само към тях напраzно съм ти писала Wink

# 252
Бях забравила за предаването по VOX ..., отивам да гледам...

# 253
  • в сърцето на един мъж...
Чико, мерси  bouquet

# 254
  • UK
След България, Германия ти се струва като най чистата на света, честно. Ако преди е била по чиста, не знам каква е била. Направи ми впечатление как всеки един боклук се забелязва по улиците и тн, защото реално ги няма.

Видях Малик. И пак ще го видя, поне се надявам. Нямам търпение, не ми стига гушкането, което го гушках и не вярвам някога да ми стигне.

Между другото, като споменахте стари, нови потребители, един от първите ми форумски спомени е именно Вечерница, с други никове, още като пишеше по сериозно в Клюкарника. Simple Smile В интерес на истината, скоро разбрах, че е била тя. Simple Smile След точно един месец без един ден правя четири години тук. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт