ПЛЕВЕН - 96

• 14 432
  • 294
  •   1
Отговори
# 15
Абе кво правите вие бре жени...и мъж.....чувствам се на маратон по четене...голямото четене...

Честит рожден ден на Криси!

# 16
Добър ден и от мен. ))))

Хайде Дикси, ще чакаме скоро да се похвалиш. )))

erota, много сте хубави....)

Аз утре влизам за лека козметична интервенция, надявам се всичко да мине бързо и да е ок. ))))

# 17
Mirama,какво ти е?
Ей,голяма съм "сръчка"-докато метна прането и се изви бурята,и 2 лигавчета на Хриси отидоха буквално на вятъра.А как "борите" петната от пюре"?По някои дрешки на Хриси има много добри "следи" какво е яла и не искат да се изперат.... newsm78С Вениш дали ще стане,малко ме е страх по нейните дрехи да сложа такъв препарат,някой слагал ли е на детските дрехи?И тържествено обещавам,че скоро няма да мия прозорци #Cussing out

# 18
  • плевен
Тук съм и аз в новата тема  bouquet

# 19
Mirama,какво ти е?
.А как "борите" петната от пюре"?По някои дрешки на Хриси има много добри "следи" какво е яла и не искат да се изперат.... newsm78С Вениш дали ще стане,малко ме е страх по нейните дрехи да сложа такъв препарат,някой слагал ли е на детските дрехи?И тържествено обещавам,че скоро няма да мия прозорци #Cussing out

аз използвам Meglio

# 20
  • София
 Simple Smile

# 21
  • Плевен
Видяхте ли по новините, пенсионерите са на море - отседнали са в Гранд Хотел Варна в Св. Константин и Елена.  Sunglasses
Константина, пробвай с течен препарат за пране, например Фрош. Намажи петното с неразреден препарат и сложи в пералнята или накисни в легенче.

Брях, Валенцето се превърнала в каляска.  Laughing

# 22
Видяхте ли по новините, пенсионерите са на море - отседнали са в Гранд Хотел Варна в Св. Константин и Елена.  Sunglasses

Shocked    Shocked   Ужас, от 1 май ще им правя компания   Joy    Joy     Joy
Никола ще им развали удоволствието от почивката   hahaha

# 23
И аз имам голям проблем с тези петна от морков и тиква! Константина, ти с какво переш? Защото четох, че Тео бебе ги изпира, но не съм много убедена. Аз пускам пералнята вечер(слагам и малко сода), пере малко, около половин час, спирам я и оставям дрехите да се накиснат цяла нощ. И все пак има петна  Sad Обаче ме е страх да пробвам силни препарати като Вениш, защото и без това сме с много чувствителна кожа и АД!

Проблема с парацетамола е и ,че много малко трябва , за да се предозира, а стане ли това, е страшно! Чувала съм също, че и организма привиква и Панадолът спира да действа! Което пък не означава, че ако детето има много висока температура не може да се даде!

Ох, не искам да съм крайна, ама направо ми писва вече! Само за избирателите си (пенсионери и роми) се грижи държавата!!! За децата, за бездетните, за болните-нищо! #Cussing out

# 24
  • Плевен

Shocked    Shocked   Ужас, от 1 май ще им правя компания   Joy    Joy     Joy
Никола ще им развали удоволствието от почивката   hahaha
Моите съболезнования. Joy  Няма да си намерите място в топлия басейн. Но според мен до 1-ви май ще са си заминали.

# 25
Детското със Сано Максима,по принцип съм доволна от него,петната до скоро ги переше,но сега сякаш е във ваканция...Търкала съм и на ръка с Дав,не се смейте,но излизаха,сега и с него не искат,а не ми се слага силен препарат.

# 26
А как "борите" петната от пюре"?По някои дрешки на Хриси има много добри "следи" какво е яла и не искат да се изперат.... newsm78С Вениш дали ще стане,малко ме е страх по нейните дрехи да сложа такъв препарат,някой слагал ли е на детските дрехи?И тържествено обещавам,че скоро няма да мия прозорци #Cussing out
Аз да си призная от морков махах петната с лимонена киселина или концентриран лимонов сок, но по-добре ставаше с тази на прах.

# 27
Има някой петна, които с нищо не излизат. И с Вениш съм киснала и с Меглио съм пръскала и не става и това е. Просто съм прежалвала тези дрехи и толкова. А първоначално бях в шок и ужас от петната (много мразя такива неща). ))))
И сега като наклепа безнадеждно някоя дреха я оставям за домашна, или най-много да излезе в квартала и толкова. )

А за пенсионерите и морето....по-голяма простотия от това за мен няма. Гледах миналата година есента един репортаж....ами....жал ми стана за хорицата.
Вместо да харчат луди пари за глупости (някой пак си ги е прибрал в джоба, ама да покажат, че уж направили нещо), можеха да им дадат по някой лев я за лекарства, я да се топлят, или за храна. Ще ми ходи 60г баба на море....

# 28
Оооо, не са познали. Като пусна Никола да им скочи 3 пъти на главата, ще си излезат сами   hahaha    hahaha

# 29
Сиси, здрасти,драго ми е да те видя  Hug

Валенце,много се разговори  Mr. Green

Петна-с Апта съм махала.

Общи условия

Активация на акаунт