ПЛЕВЕН - 96

• 14 407
  • 294
  •   1
Отговори
# 285
  • плевен
Дактарина е супер добър. Ако наистина са гъбички ще помогне,само гледай като я намажеш да не и даваш веднага вода или нещо друго което да отмие крема.

# 286
  • Плевен
Мира, още сле дпървото мазане и ще видиш резултата.
Видях Номадка и Константина. Grinning Изпуснах да видя Фтал.

# 287
Мерси момичета, намазахме се днес след като обядва. Е, трудна работа беше с мазането, тя стиска уста, аз уж я отварям доколкото мога и мажа. Сега ще хапне и малко по-късно пак ще намажа.
Препоръчаха ми и капсули Биотикс, може да взема и да пробвам.

На вън се извива страшна буря, може и да завали накрая.

# 288
Сега направиха една голяма търговия по барата (ул. Дойран), съвсем в началото е, тя се вижда от далеч. )) Не съм я посещавала все още, но предполагам, че нещата са хубави.
Има и доста магазинчета по самата Стара главна, това е улицата от театъра надолу по посока пазара.
Тая търговия изглежда заредена и доколкото отгоре по диагонал разгледах има доста добри цени. С това уточнение че за да купиш евтино ти предлагат по четири пет бройки накуп. Има и втори етаж с колички.
Това е търговията ,която беше зад стоматологията.Купиха си магазина и се разшириха.Цените им са страхотни и зареждат на Венера много хубаво бельо за деца.
Днес видях Константина с Хриси ,Номадка, Фтал /с който се оказа ,че се познаваме/и Кирил, и на финала Дещо и .....забравих ника,но не и дъщерята-Натали.Аз и Дещо бяхме с целия антураж,т.е. с *2 броя за героя.Сега отивам да хапна,защото цял ден не съм яла нищо и съм осверепяла от глад,а Вили е наготвил страшна вкусотия.До по-късно Hug

# 289
Момичета, някой има ли представа къде се предлагат устройства, с които асансьора може да се ползва само с карта или чип и колко приблизително може да струва такова устройство. В нашия вход се очертава само две семейства да плащаме асансьор и ще трябва да направя нещо по въпроса и само ние да го ползваме, а не зная къде се предлага и колко струва.  Благодаря предварително.

# 290
mama Asia, защо не попитате във фирмата, която ви е монтирала асансьора.
Едно време слагаха едни катинари и ключове на вратите на 2рият етаж обикновенно, но със същият успех предполагам може да се направи и по другите етажи.

# 291
Mirama,малко ли ти бяхме 6 човека да ни забележиш на една маса разстояние?ПИтам от чисто любопитство....

# 292
Мирама,по-лесно е да намажеш биберона с дактарин и да й го дадеш да го смуче.
На мои познати така им беше казал лекаря.

# 293
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=393478.msg11077336#msg11077336  Нова тема - там ще ви разказвам за Дикси Simple Smile

# 294
Мирама, то това е най - лесно, но едните хитреци живеят на нашия етаж. Пенсионери са, готвят в гаража и сноват ежечасно от първия до третия етаж. Та вероятно ще се възползват от асансьора, особено пък, ако не го и плащат. Та затова не мога да го заключа на етажа. На един етаж сме за съжаление. И май единствена възможност е да монтираме такова устройство.

Общи условия

Активация на акаунт