ПЛЕВЕН - 96

• 14 406
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
  • София
desisladka ,не си трови детето заради едни сополи..мое мнение.Панадола не е толкова безобиден. Peace

# 241
Мерси момичета Hug,ще чета линка на Ерота Peace

# 242
Не изпадате ли в някаква крайност относно хаповете?(риторичен въпрос) В крайна сметка има много фармацевтични продукти, които разчитат точно на лашкането на майките в посока традиционна медицина vs. хомеопатия или пък просто пробутват какви ли не хранителни добавки като панацея свише. Лекцията за парацетамола е много поучителна, но върши работа на всеки който приема хомеопатията като най-правилното лечение. Всяка майка ми се струва най-правилно усеща какво може да пъха в устата на детето си и какво не.  Sunglasses
Да си го носи с гордост името Калин* да го краси от всякъде!  smile3525
На адашката стискам палци за прогнозата в розова панделка! newsm51

*Калин -  от гръцки "kalos" - хубав, или "kali nikos" - добра победа ;

# 243
  • Плевен
Здравейте.
И на мен много ми харесва името Калин,със здраве да си го носи малкия юнак.
Сестра ми се казва Калина и съм малко пристрастна. Peace
Джина,можеш да успокоиш Сиса да не се шашка много,моята търпимост на болка също е нула,
но в такъв момент изтърпяваш всичко,пожелавам и бързо раждане като нашите и после няма да си спомня
болката със сигурност.Аз също си поисках упойка,тази дето се бие в гърба(забравих как се казва),но ми отказаха,
защото всеки момент съм щяла да родя и нямало смисъл, е така и стана.Стискам палци за леко раждане Peace Hug

# 244
  • Плевен
Дикси честито за малкия юнак Калин да е жив и здрав и ти бързо да се оправяш и да си се гушкате.

Атракция честито и на теб за новината,страхотно е да си имаш момиченце  Laughing

# 245
ихааааа, браво на Дикси.....да е жив и здрав Калин....орела...Много се радвам.

# 246
  • Плевен
Дикси  Hug, чудесно име за чудесен юнак!  bouquet

Всяка майка ми се струва най-правилно усеща какво може да пъха в устата на детето си и какво не.  Sunglasses

Без лоши чувства, защото много ме кефиш, но майката явно трябва да разчита само на шестото си чувство като пъха хапове в устата на детето си, друго е да си информиран все пак.

# 247
Без лоши чувства, защото много ме кефиш, но майката явно трябва да разчита само на шестото си чувство като пъха хапове в устата на детето си, друго е да си информиран все пак.
Е то това е по презумпция, щом бара клавиатура и знае кой е чичко Гугъл. Peace Идеята ми е в това, че златната среда е за предпочитане от крайностите, а и прекаленото съветване по-скоро обърква вместо да помага. Щото статия като посочената за парацетамола, като извадена от форум на тиви предаване, ако се и лансира по-силно или продължително би създала дори психоза, а това е излишно да не кажа дори нечестно.
И аз не се заяждам, просто даването на някакво лекарство без предписание не винаги бива да се квалифицира с вредно самолечение. Ако следвах тая логика да съм се побъркала напълно покрай моята щерка, която до 6 годишна бе изключително болнава. Но бях научила кои симптоми нейни при какво положение до каква крайна диагноза водят. В 90% от случаите винаги знаех какво ще ни предпишат в последвало съветване с доктори. И хомеопатия съм опитала, но като чели приемам за нея мнението, че тя помага, там където организмът е склонен и сам да се справи с болестта.
Винаги съм изказвала искрено удовлетворение, когато мога да общувам или просто да чуя интелигентни и информирани хора. Почитания.  bouquet

# 248
  • Плевен
Идеята ми е в това, че златната среда е за предпочитане от крайностите, а и прекаленото съветване по-скоро обърква вместо да помага.

Ей това е и моята идея.   Hands Thumbsup

# 249
Калин много ми харесва.  Не, че някой ме пита. Но да си кажа. И ще си има имен ден заедно с мама  Grinning

# 250
ох, защо все на мен...или ох, защо И на мен също....току що ми се случи случка....запалвайки клечка от кибрит (ПИСНА МИ СЪС ВСИЧКИ НЕКАЧЕСТВЕНИ НЕЩА В БГ), главичката се откъсна и полетя към мен, горящият фосфор се залепи за устата ми, тъкмо от страната, която ми е по-дебела и голяма.......ударих си една плесница през устата,че да угася огъня....сега се намазах с олио, не се сещам с кво друго, но ме боли.....ужас....с какво друго да мажа, дайте съвет.....

# 251
Като се сетя само как обсъждахме тук ще раждам ли аз или няма....ме напушва на смях.Много съм ви благодарна за грижите и вниманието тогава  bouquet Heart Eyes
На мен това ми е един от най-милите спомени от този форум. Simple Smile

Името на бебока е страхотно! Много ми хареса. Peace

Пешко, много е неприятно това. Знам, че помага невена, даже майка ми си правеше някакъв домашен мехлем с невен и пречистена свинска мас, ама не знам дали може да се намери нещо подобно готово. Иначе Дефламола е добър за изгаряния. Питай в аптеката да ти препоръчат нещо.

# 252
  • плевен
И аз ще ти препоръчам Дефламола. При мен поне помага.
Много ми харесва името на бебчето Калин.С много здраве да си го носи.
Атракция много се радвам за хубавата новина, че ще си имате момиченце.

# 253
Хубаво име си е избрала Дикси, със здраве да си го носи детето. ))))

# 254
ох, защо все на мен...или ох, защо И на мен също....току що ми се случи случка....запалвайки клечка от кибрит (ПИСНА МИ СЪС ВСИЧКИ НЕКАЧЕСТВЕНИ НЕЩА В БГ), главичката се откъсна и полетя към мен, горящият фосфор се залепи за устата ми, тъкмо от страната, която ми е по-дебела и голяма.......ударих си една плесница през устата,че да угася огъня....сега се намазах с олио, не се сещам с кво друго, но ме боли.....ужас....с какво друго да мажа, дайте съвет.....

Хем е смешно хем не е  Laughing Дефламола е за теб. Зависи колко си се обгорила разбира се.

Що си играеш с кибрит!

Общи условия

Активация на акаунт