ПЛЕВЕН - 96

• 14 410
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
Ами Тес,то и секцио пак си боли,направо я питай къде е тръгнала изобщо да ражда Simple Smile Пък и аз като питах за секцио лекарката ми каза само по медицински прични.И така си е правилно според мен.
Да започваме да гадаем за името тогава Simple Smile Аз казвам Ангел ,на мене  Wink

# 226
Моето второ секцио не болеше  Peace Е, само при ставане от леглото първите 5 дена имах болки, но това си е нормално и търпимо. Имам предвид, че нито за минута не съм се гърчила от каквато и да е болка. А първото беше с пълна упойка и беше доста тежко, не искам да си спомням.

# 227
АниДани,кутията ми е старателно почистена.Взимам слинга/гледам,че е слънце/ и след 13 часа сме навън.Моля,всички мераклии да заповядат....
Мен от раждането не ме боля,ама докато ме шиеха после......Незнам да са ми слагали обезболяващи,спомням си някаква система,но тя май беше за предизвикване/да не излъжа/,че аз имах силни контракции и почти никакво разкритие....Ей,и на челна стойка бих стояла да ви кажа-заслужава си. PeaceСледващият път/дай Боже/ пак нормално бих родила.
Като се сетя само как обсъждахме тук ще раждам ли аз или няма....ме напушва на смях.Много съм ви благодарна за грижите и вниманието тогава  bouquet Heart Eyes

# 228
Дикси,честито бебе!Да ви е живо и здраво момченцето,да расте умен и щастлив,
да е гордостта на мама и тати!

Атракция,честито и на вас   bouquet

AniDani,малкия е много сладък с новата прическа  Simple Smile

# 229
Добро утро!
 И мен не ме боля самото раждане, нито шиенето-само 1 външен конец имам и той ме заболя малко, вътрешните не боляха! Една сестра ми държеше ръката, докато ме шиеха и ми беше толкова приятно, но това е друга тема.
Последният един час контракциите боляха много, но и това се забравя! Живот и здраве и с второто ще искам пак нормално да родя!

# 230
Добро утро и от мен момичета. ))))

Аз се завръщам победоносно от превръзка. )) Ейй, страшна работа е в болниците, направо не мога да се начудя на тези баби и дядовци пенсионери....защо не си прекарват времето на вън по пейките, а трябва да се бутат пред кабинетите. Ама спирам до тук....)))

Ще чакаме някой да каже името на новото бебе. ))))

Djina, поразрови се в темите, мисля че имаше една специално за обезболяващите при естествено раждане, или упойки, както там им викат. Повечето момичета обаче не бяха особено доволни, защото ти я слагат почти в последният момент, а пък преди това си те боли.

# 231
 stork-boyчестито бебе и от мен дикси, да ти е живо и здраво, а на теб бързо възстановяване smile3522

# 232
Имате много здраве от Дикси и бебе Калин  Heart Eyes Хубав бил , с коса, 3500, 50 см... Тя е по-добре, поне звучи така. Секциото е било много тежко, 2 пъти са й слагали упойка, щото Калинчо бил много омотан отвсякъде с пъпна връв. Това за момента.

# 233
  • Плевен
Чудесни новини. Heart Eyes Калин - много хубаво име. Не познах. Няма да пускам тото тази седмица.

# 234
  • София
Страхотно име са избрали за бебока!Дано Дикси се чувства все по-добре и скоро да ни пише. Grinning

# 235
Много хубаво име,са избрали за малкия юнак.
Иначе днес няма да излизаме,Марио  от вчера е със сополи,хрипа му нослето и малко кашля,капя му физиологичен разтвор и вит.С,панадол му давам,за сега няма Т, акото му не беше и добро сутринта,понастинал е,дано по скоро се оправи

# 236
  • София
desisladka ,а защо му даваш панадол като няма температура?

# 237
desisladka ,а защо му даваш панадол като няма температура?
Таман и аз да питам това  Rolling Eyes

# 238
Ами снощи му дадох,за всеки случай,на опаковката пише и  при  настинка, и се чудех днес дали да давам като няма.

# 239
Ми недей! По-напред в темата или в предната,Ерота е дала линк за парацетамоловите-ровни и прочети  Peace

Общи условия

Активация на акаунт