ПЛЕВЕН - 96

• 14 430
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
Дикси,честито малко момченце  Hug
Бързо да се възстановяваш  и да се прибираш при таткото и баткото Simple Smile

# 211
Всеки има различен праг на чувствителност. Много ме боля, въпреки обезболяващите и всичко там   Rolling Eyes

Явно моя е нейде в небесата ooooh!

# 212
Забравих да ви кажа, че днес водихме Данi на фризьор  Laughing и сега е с нова прическа! Няма му вече косичката! Sad Но поне няма да му е топличко!

# 213
Много ме боля само, когато излизах от упойката и то защото на раната ми бяха сложили освен пясък и лед (заради кръвоизлив от срязана р.вена). Та от леда ме болеше, голяма гадост е това. Като го махнаха се родих. В 2 и нещо след обяд са извадили бебето, в 6 вечерта ми махнаха катетъра и отидох до тоалетна. Вечерта даже не исках обезболяващо преди сън, никаква болка не чувствах.
Надявам се и сега да е така. Този път, ако състоянието ми позволява ще настоявам за спинална упойка, обаче. С пълна е по-мъчително.

Ани, ами покажи го младежа да го видим с новата визия, де. Grinning

# 214
Атракция браво за чудесната новина Hug
Дано Дикси по бързо да се възстанови и да се прибере в къщи с малкия юнак
Мен пък изобщо не ме болеше,като излязох от упойката, чувствах се чудесно,яки обезболяващи ми бяха сложили,болките ми почнаха на другият ден,ама имах други причини за тях,като ме болеше си исках обезболяващи,нали си стоях 10 дни в родилното,та Коледа,та Нова година изкарах там.
Най ме болеше от катетъра ей такава болка беше............ужас не смеех нищо да пия Sad

# 215
Ето го рапончето ми! Confused Не се смейте много, моля ви! http://anidanid.multiply.com/photos/album/2#96

Константина, изчисти си кутията, че дава заето! Laughing

# 216
  • Плевен
ЧЕСТИТА РОЖБА НА ДИКСИ! ЖЕЛАЕМ ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ , КРОТЪК , УМЕН И КРАСИВ КАТО БАТКО СИ!

Цял ден си мисля какво ли е станало на прегледа на Дикси, а и нямах достъп до нет, та сега с нетърпение надникнах в темата.... ох и аз се развълнувах много , Дикси за теб

Миленче, много се радвам и за вас  Hug

# 217
А аз след първото секцио нямах никакви болки. Ама наистина никакви. Но второто, особено втория ден - щях да умра от болка. Не вярвах, че ще спре да ме боли. И точно на втория ден дежурните акушерки ми донесоха бебето да го кърмя, защото след "вертикализация" (много актуален в Неонаталогията термин) трябвало да се закърми бебето. Естествено, че след като три дни не бях хапвала нищо, нито бях пила вода, само вливания ми бяха правени, нямаше грам кърма. Не можех да стана от леглото, а те ми оставиха бебето. Добре, че следващите дежурни бяха свестни, та я взеха. Е, на следващия ден, след "хранизацията", т.е. след като изядох една супа и щях да гръмна от коластра.
И двете секции са ми правени от един екип, но бяха различни.

# 218
И аз от секциото нямах никакви болки.Но от един антибиотик който ми вливаха се оказа че съм алергична и се бях подула много.Беше много гадно.Но иначе болка не съм имала.След това се възстановявах и вкъщи слагаха ми урбазон и алергозан инжекции.

# 219
Я докато говорите за упйки да ви питам и аз,че сестра ми се е шашнла вече и я е подгонило шубето. Засега раждането ще е нормално,но се чуди за упойка. Кажете ми коя каква е,коя е по-добра и има ли смисъл от нея изобщо? Мен лично ме боля най-много самото раждане и сега не бих отказала,но ако после ще ме боли повече ще се замисля.Не знам и аз какво да я посъветвам,но тя е голямо шубе и прага й на болка е нулев Simple Smile

# 220

Atrakcia, а, що така я боли много, не са ли и пуснали система с обезболяващо? На мен веднага ми сложиха.
Е, мислиш ли,че са я пропуснали?  Wink Сложили са я, но толкова измъчено звучеше, надявам се днес да е по-свежарка  Peace По-късно ще я проверя. Тя казваше преди,че след раждането на Мити се е вдиглала за няколко часа, сега явно й е различно.Дано е поспала и си е починала.Новини после Simple Smile
За името-тайнаа  Mr. Green

# 221
  • Плевен
От вчера наобяд не съм влизала в темата. И сега се надявах да видя хубавата вест.
Дикси, честита рожба. Да е здраво и щастливо второто ви момченце! цък  Grinning

Атракция, бравос на Анатоли (за девойката). Simple Smile
Вчера бяхме на рожден ден на момченце - Павел. Не знам защо, но си мисля, че семейството на Дикси се е спряло на това име. Thinking Атракция, казвай права ли съм.

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 10:09 от valja

# 222
Ще се разбере скоро  Whistling

Забравих да казжа,че оная нощ сънувах Дивиана и Тес.Тес с нова прическа беше-къса черта, русолява,на кичури . Откачам  Crazy

# 223
  • Плевен
Дикси, ЧЕСТИТО БЕБЧЕ   Hug ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, И МНОГО ПОСЛУЧЕН!

Атракция, много хубава новина Simple Smile

Веси,Михаела беше болна от варицелата. От понеделник ходи на ясла. Още й давам Изопринозин, дано не се разболее от нещо друго. А това,че не ги приемат сополиви и кашлящи е много хубаво,но да видим до кога. Иванова ми каза,че 2 техни колежки от друга група са ги глобили от ХЕИ заради приети хремави деца.

# 224
Дикси, честито момченце!!! Да ви е живо и здраво и само да ви радва!!! Heart Eyes

Джина, къде е тръгнала сестра ти с нулев праг на болката да ражда нормално  #Crazy Спирам дотук, да не каже някой, че съм противник на естествените процеси.

Atrakcia, сакън, русолява и на кичури, че и къса, ще приличам на Хилда Казасян сигурно,а  може и на Катя Близнакова   Mr. Green Честито за момиченцето! И аз на момиченце се надявам, но каквото е - такова, вече си имам и от двете, няма да правя рекламации  Wink А баткото се е запънал пак за братче.

Общи условия

Активация на акаунт