връзка само за секс

• 3 660
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
Въпроса ми е аз ли съм само така и това е моя особеност на личността.Има ли жени които да им е достатъчен само секс.Може ли да си в мир със себе си.

Не си само ти така, повечето жени са като теб. И ако до сега не си имала в живота си връзки само за секс, не очаквай на тия години да се промениш. Обикновено е обратното, минаваш през връзките само за секс, докато наистина се влюбиш и ти омръзнат експериментите. Е, има и една минимална част, които си остават такива любителки на разнообразяването цял живот.
Явно имаш нужда от някаква нова тръпка в живота си, но много я мислиш. Отпусни се и се забавлявай, не му се обяснявай. Както му се каниш, да не се окаже, че не те кефи толкоз този жребец.  Laughing Пробвай го първо, пък тогава се надъхвай.

# 16
pasinet , ти наистина си лъч усмивка ,благодаря за трезвите разсъждения и чудесното чувство за хумор

# 17
Лора, няма формула..
За да се получи, просто наистина не трябва да искаш и да имаш нужда от по-сериозни отношения..
При мен се случи след като бракът ми стана формален..т.е след голямо разочарование..
Изобщо не исках и нямах нужда да се обвързвам..но пък чисто физиологично си имах нужда от секс..

# 18
  • Варна
Не вярвам във връзките само за секс, от женска гледна точка.

И аз така. Сигурно има и изключения.
Скоро четох някъде, че жена може да прави секс с един мъж заради самия секс до 3 пъти, от там нататък се влюбва. Склонна съм да се съглася/ако съдя от собствен опит/.

# 19
кое прави мъжете по различни от нас жените в това отношение.Как става така , че те могат само секс без да влагат нищо повече.Този мъж за когото говоря е точно такъв.За него ще съм поредната, но пък аз съм на фаза че не ми пука щом има тръпка и взаимно привличане.Тоест не очаквам нищо повече- теоретично , но явно с държанието си показвам , че има нещо повече щом той казва , че усеща че се влюбвям.Гадна работа .Не искам разбито сърце отново.Или пък да става каквото ще.Да изживея момента.

# 20
не виждам нищо лошо в чисто сексуалните връзки.щом има страст и желание-"консумирайте"на воля. Laughing
такъв тип връзки са голямо удоволствие,но бързо се изчерпват,така че няма смисъл да се влага голям смисъл в тях.
всичко е до време,идва момент,когато на човек му е нужно нещо много повече от секс.

# 21
Не вярвам във връзките само за секс, от женска гледна точка.
И аз. Ако ти хареса секса се влюбваш, ако не- го разкарваш.

Оооо, има и изключения.
Но тогава пък се оказва, че за мъжа не е "само секс". Далеч не са толкова различни от нас, а и много често точно тези, които уж не влагат нищо, затъват повече. Но аз вече преживях тази фаза...
В тези неща рядко има угодия, за съжаление...

Умната и слушай Паси...

# 22
  • на майната си
azaf, изключенията бяха уточнение за теб /да не ме нападнеш/   bouquet
Мъжете почти задължително хлътват, когато жената иска само сексуална връзка. Не са по-различни от нас, просто си мисля, че ние по-лесно смесваме секса с чувствата Simple Smile.

# 23
Естествено, че е възможно човек да има само секс отношения с друг човек.
Ако, обаче, още от сега виждаш, че можеш да хлътнеш в някого, на когото му е през оная за теб и има много голяма вероятност да страдаш, плюй на петите овреме. Повтаряй си по няколко пъти на ден "Той сигурно е с малка ... , импотентен и всъщност повече харесва мъже", или нещо подобно преди да изкинсумираш желанието си към него.
Ако Ти си човекът с нагласата за просто секс на екс  - действай и приятно изкарване (сигурно ще прозвучи тъпо, но не забравяй предпазните средства).

# 24
  • София
 Я виж ти, оказва се, че на непорочната ССФ нищо човешко не й е чуждо! Mr. Green
 Ти най- добре си познаваш чувствата. Той се опитва да ти внуши, че си влюбена, за да си поласкае мъжкото его, но не е задължително да е вярно.

Общи условия

Активация на акаунт