LaRedoute.fr - 112 - Всичко за поръчката!

• 46 459
  • 893
  •   1
Отговори
# 210
Момичета,може ли някоя от вас да оразмери майка ми?
ГО-108см
талия-99см
ханш-103см

# 211
# 212
Здравейте. Кажете - този бански http://www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-1-piece-imprime-fl … &numberpage=1 май е с нещо като чашка, и аз с бюст 82-83 см. D дали ще ми е голям ?

Еми аз ще си повторя въпроса, като допълня че нося сутиени с чашка B, като след раждането и кърменето (обаче вече не кърмя) малко ми малеят.

Това е банския, и въпроса ми е чашка D ще ми стане ли ?

# 213
Питане към по-вещите: случвало ли ви се е, да пуснете поръчка на обяд и 6 часа по-късно все още да не ви е блокирана сумата?
Получих и-мейл с потвърждение, има я като поръчка в суивито, и е EN COURS D'ENREGISTREMENT. Но парите не са дори блокирани, нито теглени.
Притеснително ли е според вас и какво да правя?

Не, не е притеснително. Ще си ги блокират и изтеглят.
Ако нямаше електронно банкиране и не ги виждаше тези неща, нямаше да ти е никак притеснително.  Laughing

# 214
  • Хасково
ГО-108см
талия-99см
ханш-103см
Ако не бъркам - предполагам 48-50 размер Simple Smile

# 215
Cvete™, няма ли да е голямо уеее...Ако можеш да направиш "врътка" примерно да поръчаш по- малък номер, с Д чашка...ама да не ти е пък малко иначе, на тялото... newsm78
Аз днес получих ваучер (от 07.04.09) по пощата, а им писах вече да ми го пуснат на мейла, имам авт. отговор само. Както и на писмото за върнатите панталони. Чакам си, дано не се правят дълго на ударени.
Панталонките май стават и за момченце. Не обърнах внимание да имат бродерии или нещо цветно. Съвсем класически са си, може би както се коментираше преди изв. време ще са подходящи за слабички момченца. Харесаха ми на пръв поглед.

# 216
ГО-108см
талия-99см
ханш-103см

А, не мисля. Аз не съм по оразмеряването, но по-скоро 44/46 за панталони. Духи най-добре ще каже Wink
Я кажете тези детски клинчета с каква дължина са, че с гугъл преводът е смешен - "до средата на телето"  Laughing Дали ще е добре да се носят с туника?

# 217
Благодаря ви за поздравите, момичета от името на рожденичката  Hug Heart Eyes

Момичета от Пловдив поръчки от 10.04 дойдоха ли ви?Аз чакам от тогава и гледам че много дойдоха от тази дата че и по -късни, но незнам от Пловдив има ли?  

Аз още чакам от 08.04, 09.04 и нататък...  Rolling Eyes Тъкмо щях да питам само моите ли се забавиха толкова много  Embarassed

Аз днес получих на митница от 08/04 и чакам от 12/04.

Ето снимки:
http://picasaweb.google.bg/poznakovam

Само да добавя за ленената рокля, за която се двоумих какъв размер да поръчам - 38 или 40 в крайна сметка поръчах 40 и не сгреших направо ми заспа. Много е хубава за лятото е перфектна.

# 218
ГО-108см
талия-99см
ханш-103см

А, не мисля. Аз не съм по оразмеряването, но по-скоро 44/46 за панталони. Духи най-добре ще каже Wink
Я кажете тези детски клинчета с каква дължина са, че с гугъл преводът е смешен - "до средата на телето"  Laughing Дали ще е добре да се носят с туника?

Туй "телето" хич да не е ще е прасец, да знаеш. Защото jambre съм го виждала и друг път при едни гети.

# 219
Аз днес получих ПРАТКА от 13-ти април.

В нея

http://www.laredoute.fr/vente-top.aspx?productid=324117398&d … &numberpage=2 - СТРАХОТЕН Е! Но си поръчах 38 и ми е тесен. Някой ако има 40 и иска да ги разменим....

http://www.laredoute.fr/vente-debardeur-femme-redoute-creation.a … &numberpage=1 - цветовете са доста по мътни и не е скроен добре. Трябва да се поправя. Определено не си заслужава на цената, на която е в момента.

Тази туника определено е нестандартна по размер. Аз я имам 38 номер и ми е малка заменям за 40 или 42 или продавам ако някой я иска

# 220

точно до средата на прасеца са клинчетата

# 221
мното странно днес пуснах 3 поръчки, 2 от тях по едно и също времи и 2 часа след като ги пуснах ми бяха фактурирани, Но третат още не е и се притеснявам да не я отхвърлят. Ако отхвърлят поръчка нали описват някаде? Благодаря предварително! 
Тъкмо писах и взема та ми я фактурираха. Трябваше по-рано да пиша  newsm62

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 21:31 от ar4ito

# 222
  • гр. Пловдив
Момичета това само шалте за легло ли е? http://www.laredoute.fr/vente-jete-de-lit.aspx?productid=3240974 … &numberpage=8

# 223
Tакааа. Днес ми се случи нещо много странно. Получавам си аз днес още едно известие и отивам да си получа двете поръчки  на поща - 14 и 17.04, но втори пакет няма и въобще не е описан такъв в халваджийските им тефтери. Та сега си задавам едни въпроси от рода на как може да има известие с име , точен адрес, дата 22.04, тегло 1, 770кг. на пакета, а такова чудо да нема при тях. Ще чакам сега лелката да се обади като разгадаят тази загадка. И друго ме трвожи- от последните 4 известия, нито едно не получих на адреса си, освен злополучното. Добре, че един добър съсед ми ги донесе, ама за последно вика,оттук насетне почва да хвърля. Та да сондирам мнение с вас, преди да дигна яко пара Crazy

# 224
mariapoznakova , може ли размери на ленената рокля -  интересува ме най-вече колко е широка в бюста, че и аз чакам 40 размер и се опасявам да не ми е тясна   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт