LaRedoute.fr - 112 - Всичко за поръчката!

• 46 465
  • 893
  •   1
Отговори
# 585
благодаря ви много за отговорите, оправих си регистрацията, преди месец, но още ми пращат кодове за англия и това ме притеснява
а това ми направи впечатление извинете ако е спам
http://www.aukro.bg/item619796451-nov-frenski-pantalon-r-38.html

# 586
  • Sofia
благодаря ви много за отговорите, оправих си регистрацията, преди месец, но още ми пращат кодове за англия и това ме притеснява
а това ми направи впечатление извинете ако е спам
http://www.aukro.bg/item619796451-nov-frenski-pantalon-r-38.html

и къде точно е проблема?

# 587
изпраща ми кодове за англия, а мисля, че и това трябваше да се промени

# 588
Момичета, може ли една консултация?
Преди 5 дни в "кошницата" ми имаше 5 неща. Вчера влязох в акаунта си и нямаше нищо.  Избрах нови 2 неща, а сега и тях ги няма. Не съм получавала предупредителни мейли за поръчка.
Има ли някой идея какво става? Благодаря предварително !

# 589
Един въпрос. Картата ми е Maestro на Unicredit Bulbank. Какво трябва да дам на Je choisis une carte? Или не се поддържа?

Не става с Маестро.
Много жалко... Ами тогава каква трябва да си направя, за да стане? Майка ми говори нещо за разплащателна сметка, но така пак не съм сигурна, че ще стане. Може ли да ми кажете вие с точно какви карти сте? Благодаря Simple Smile

# 590
Ако имаш време почети малко.http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=365325.0 Иначе аз пазарувам с Виза Електрон на ДСК Peace

# 591
Момичета здравейте,
опитвам се да пусна една поръчка и ми се появява това :
Paiement par carte impossible. Veuillez contacter une hôtesse.

Някой знае ли какво е?

# 592
  • Бургас
Един въпрос. Картата ми е Maestro на Unicredit Bulbank. Какво трябва да дам на Je choisis une carte? Или не се поддържа?

Не става с Маестро.
Много жалко... Ами тогава каква трябва да си направя, за да стане? Майка ми говори нещо за разплащателна сметка, но така пак не съм сигурна, че ще стане. Може ли да ми кажете вие с точно какви карти сте? Благодаря Simple Smile

Аз също съм с дебита Виза Електрон на ДСК и си плащам без проблем.

# 593
http://www.laredoute.fr/vente-jupon-volante.aspx?productid=32409 … 1&prodcolor=1

http://media.snimka.bg/2822/011898898-big.jpg

Ето реална снимка на въпросната пола. Понеже нямам с какво да измеря полата, ще оставя мерките си - талия 73 и ханш 94. Полата е 38 и малко ми е опъната горе, може би 40 ще ми заспи.  Peace

# 594
  • В La Redoute и по света

Не става с Маестро.

Аз също съм с дебита Виза Електрон на ДСК и си плащам без проблем.
На всички банки ли да ги изредим или предпочиташ да прочетеш първия пост и това

Мария, И Виза Електрон е дебитна, но тя е различна от Маестро Simple Smile

# 595
Момичета, може ли една консултация?
Преди 5 дни в "кошницата" ми имаше 5 неща. Вчера влязох в акаунта си и нямаше нищо.  Избрах нови 2 неща, а сега и тях ги няма. Не съм получавала предупредителни мейли за поръчка.
Има ли някой идея какво става? Благодаря предварително !
Смяна на браузърите, влизане от различни компютри, чисто технически проблеми на ла редут, хм, трябва вече да си ги записвам тия неща, че ги забравям - Алекс1 сега ще те прати къде точно да четеш  hahaha

# 596
Отговориха ми вече, благодаря за което. Май спирам да пиша в темата, защото все се намира някой, който да се скара. Чета, прочитам, но може ли да знам всичко къде е? В крайна сметка нали за това са темите?

# 597
Отговориха ми вече, благодаря за което. Май спирам да пиша в темата, защото все се намира някой, който да се скара. Чета, прочитам, но може ли да знам всичко къде е? В крайна сметка нали за това са темите?

Никой не ти се кара. Даваме ти полезна информация, т.е мястото, където тя е смляна, изплюта и сдъвкана, за да е по-лесно на новите да се ориентират.
Само се чудя защо всички се обиждат, като ги пратиш да четат! Моля, някой да ми го обясни!

изпраща ми кодове за англия, а мисля, че и това трябваше да се промени

Кое да се промени? Нали това ти обяснявам: имаш две отделни регистрации /една в английския, една във френския/, защото това са два отделни, различни сайта.

# 598
Добре, не може ли по по-нормален начин? Нова съм, малка съм, не съм поръчвала през интернет никога, притеснявам се и питам. Какво толкова е станало? Нали уж е за това тази тема, да си помагаме.

# 599

Никой не ти се кара. Даваме ти полезна информация, т.е мястото, където тя е смляна, изплюта и сдъвкана, за да е по-лесно на новите да се ориентират.
Само се чудя защо всички се обиждат, като ги пратиш да четат! Моля, някой да ми го обясни!
Защото искат персонално внимание. И на мен ми прави впечатление, че като дадеш нещо да четат, се сърдят.
А отговора на който и да е въпрос можеш да го намериш за 5 секунди. Просто напиши в Google това, за която питаш и виж, че първите 5 резултата информацията ще те доведат на точната тема и пост в бгмама, където това е споменато. Лесно е, просто го използвайте!

foaming - Пример, пусни този текст, и виж какво ти излиза: карти с които можеш да поръчаш la redoute
Това не е въпрос на възраст, или колко си пазарувала онлайн, просто преди да зададеш въпроса си някъде, провери, дали вече някой не го е задавал. Ако и след това не ти е ясно, пак питай.

Общи условия

Активация на акаунт