LaRedoute.fr - 112 - Всичко за поръчката!

• 46 454
  • 893
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Мария, И Виза Електрон е дебитна, но тя е различна от Маестро Simple Smile

Еее, знам че е различна   Wink
Точно за това съм го написала, че и моята е дебитна, но Виза Електрон, а не Маестро и с такава може да се плаща.Защото аз карата си я извадих специално за Редута и не исках да е кредитна.

# 601
Нищо не е станало. А ти какво ненормално видя в думите ми? Пратих те да четеш 1-вия пост, където всичко е описано. Имам предвид, че когато го прочетеш, много неща ще ти се изяснят. Този пост е сложен там за да е по-лесно точно на онези, които никога не са поръчвали през интернет и имат някакви притеснения. Прочети го, ако имаш някакви въпроси и неясноти, питай в темата. Никой няма да ти откаже да ти отговори. А нито съм се заяждала, нито съм те обидила, нито съм отказала да отговоря. Така че, не разбирам защо реагираш по този начин. И продължавам да не разбирам защо всички, които бъдат пратени да прочетат, реагират по такъв начин.

# 602
Отговориха ми вече, благодаря за което. Май спирам да пиша в темата, защото все се намира някой, който да се скара. Чета, прочитам, но може ли да знам всичко къде е? В крайна сметка нали за това са темите?

Да де точно за това са темите:thinking:Помогнахме ти със съвети,а ти негодуваш,незнайно за мен защо.Дадох ти линк към тема в която подробно и ясно се обяснява,кои са най-добрите карти за това пазаруване и ти писах аз с каква съм.Не съм наясно с картите на всички банки  ooooh!Но явно ти си очаквала да те изкритикува някой и затова така реагираш.

Алекс и аз се чудя Crossing Arms

# 603
  • В La Redoute и по света
Мария, И Виза Електрон е дебитна, но тя е различна от Маестро Simple Smile

Еее, знам че е различна   Wink
Точно за това съм го написала, че и моята е дебитна, но Виза Електрон, а не Маестро и с такава може да се плаща.Защото аз карата си я извадих специално за Редута и не исках да е кредитна.

Peace
Алеск1, вземи си отпуска, няма да издържиш още дълго така, ако продължаваш.  Hug

# 604
Защото съм прочела първия пост например. Както и да е, няма значение. Ако нещо ме интересува вече ще си потърся в гугъл и така. Стига сме разводнявали темата. Поздрави Simple Smile

ПС: Не съм очаквала нищо. Но както и да е, вие сте прави Simple Smile

# 605
ЕЕЕЕЕЕЕЕй убихте момичето с камъни ooooh! ooooh!
То верно...ама чак пък толкова.
Аз пък съм на мнение, че 1-вия пост е от изключително значение, но не може да се запомни всичко, дори и да си го изчел Peace
Така че защо пък и да несе пита - нали е за това.
А който има желание отговаря, който не ти тегли една .. и те праща да четеш. В крайна сметка губиш същото време и енергия(да не кажа и нерви като гледам как си го слагате при сърце) да пратиш някого да ...чете, колкото и ако му отговориш с едно изречение на въпроса. Но това вече е до въпрос на желание Peace
Пък и честно казано Unicorn чичо Гугъл не ти отговаря на 100%. И да му зададеш някакъв въпрос, конкретен отговор не получаваш. Общи приказки да - бол с такива.

Хайде със здраве, с малко повече търпение към новите - и ние сме били като тях, и с малко по-малко нерви за всички.

П.П. М/удругото като казах, че са ми изтеглили парите веднага имах пред вид точно това. Определено правя разлика между изтеглени и блокирани парички. Поръчката беше много малка - явно трябва да са я обработили веднага и съм голяма късметлийка Laughing

# 606
Искам да питам тези обувки дали си отговарят на номера? Предварително благодаря и се извинявам, ако са обсъждани.   bouquet

аз нося 37 поръчах 37 номер -точни са ми ,но отпред където влизат пръстите са доста плитки .По мое усмотрение не стават за широк крак.

# 607
Момичета здравейте,
опитвам се да пусна една поръчка и ми се появява това :
Paiement par carte impossible. Veuillez contacter une hôtesse.

Прочетох всичко в първия пост за този надпис, но не е нито едно от изброените. Имам със сигурност пари и мога да разполагам с тях.
Единственото което ми хрумва е че правя поръчка през акаунда на мъжа ми, а картата е на мое име.
Моля ви, ако някой се е сблъсквал - да помогне.

# 608
Хайде  да поспамя в темата - аз пък не мога да си обясня тези безсмислени записи, разцъфнали ухаещи букетчета и безгласни усмихнати емотикони - нищо неказващи и в същото време запълнящи къмто десетина страници. От години съм се отказала да влизам във форумите именно поради гореизредените елементи - ми не'ам нерви:)
Специално в тази тема... момичетата са се постарали и са събрали всичко необходимо в първия пост - това е труд и отделено време, което за съжаление не всички оценяват.

# 609
Момичета здравейте,

Прочетох всичко в първия пост за този надпис, но не е нито едно от изброените. Имам със сигурност пари и мога да разполагам с тях.
Единственото което ми хрумва е че правя поръчка през акаунда на мъжа ми, а картата е на мое име.

Имаш проблем с картата. Плащането ти е невъзможно, и трябва да се свържиш с ханджийката(демек с банката). Виж дали имаш достатъчно парички, дали не наближава срока на изничането и всякакви такива неща, или звънни в банката и попитай Peace

# 610
Момичета здравейте,

Отказва ти плащане с  картата. Да се обърнеш към банката-издател на картата.
С 1 карта можеш да плащаш на два акаунта, и на един акаунт можеш да плащаш само с две карти.
Може още да не са ти осчетоводени парите, ако си ги внесла днес.
Трета причина - каква ти е картата?

# 611
  • София
Здравейте момичета, искам да попитам тези балеринки дали си отговарят на номерата. Нося обувки с номер 36, но стъпалото ми е малко широко отпред. Ще съм ви много благодарна, ако ми помогнете!

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9484639& … ue&ksource=-1

Тези са умалени, трябва да се взимат +1

# 612
http://www.laredoute.fr/vente-blouse-taillissime.aspx?productid= … &numberpage=1

Тази блуза е голямо разочарование. Цвят, модел, плат - всичко е супер, докато не загледаш ръкавите и около врата. Ако се вгледате има ластик на края на ръкавите и на врата. Ами плата след ластика 1-2 см. не е подгънат! Просто е отрязан и стърчат конци. След едно пране и сигурно ще застърчат още повече.

# 613
Картата ми е Виза електрон на Райфайзен, но разбрах причината-
е в акаунда защото този се явява трети на който искам да плащам с тази карта.(
Ясно - Много благодаря!  bouquet

# 614
Добре, не може ли по по-нормален начин? Нова съм, малка съм, не съм поръчвала през интернет никога, притеснявам се и питам. Какво толкова е станало? Нали уж е за това тази тема, да си помагаме.

Питай, който има желание и време ще ти отговори. Не се притеснявай! Не си мисли, че някой ти се кара. Просто има хора тука, на които им се е налагало сто пъти да отговарят на едни и същи въпросии се дразнят. Ще ти помагаме с каквото можем!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт