НОЕМВРИйският бебок пие мляко като смок!

• 13 155
  • 288
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, да ви се оплача Али нали е с два зъба и сега всичко хапе- биберона, лъжицата и зърната ми. Като ме захапе и направо ми прималява Cry, но явно тя го има за игра и гледам да не реагирам, ама болката е толкова силна че имам чувството че млякото не се спуска.
 Започнахме ремонт в къщи, от шума Али неможе нито да спи , нито да яде. И като си представя че това ще продължи месец-два и разстурията дето ще я гледам, направо ми идва да се гръмна #Onfire.

# 286
Ели, времето всъщност не беше такова, каквото изглеждаше.  Wink Облаците бяха страховити, но никак не беше студено. Аз първо излязох с голямата ми дъщеря докато Симона спеше следобедния си сън. Като се събуди, излязохме на втора разходка.   Grinning Ще ми бъде приятно да се разходим заедно!

Утро ние сега се прибираме.И наистина не е толкова лошо времето-даже по едно време ми стана топло.Ходих да си търся памперси.Миналия път си купих турски Хъгис (72 бр.) за 19 лв.Във Варна са 27 лв., а в Добрич са по 24лв.Направо егати разликата #2gunfire

# 287
здравейте и от нас
При нас времето е прекрасно над 20 градуса е и вчера и днес.
Днес си изкарах акъла(не че е кой знае колко много де) давам на Ивко пюре зеленчуково на Ганчев,а бе все много трърди ми се виждат и то си е така де,и следователно детето ката се задави че чак целия стана лилав.Много се разочаровах от марката.Минаваме на Гербер тяхните поне са с по-рядка консистенция и по-лесно ги яде.
Сега ви оставям че утре нали ще правим кръщене и имам още бая работи да свърша

# 288
Аз Ганчев изобщо не ги смятам за марка.Не смятам да давам на Анита от тях.
Отивам да пускам темичка
НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт