ципура???

  • 29 731
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 730
Костите се отделят лесно, почти като при пъстървата.

# 16
  • Пловдив
  • Мнения: 512
много ви благодаря момичета! сега се връщам от работа и почвам да готвя. за себе си ще печа във фолио а, защото съм на диета а мъжа ми ще прочет рецептите и ще си хареса.

# 17
  • Мнения: 87
На скара.

# 18
  • Разград
  • Мнения: 3 110
В грил-тигана с много малко подправки и зелена салата.Много вкусна риба.Да ви попитам,колко струва?Яла съм веднъж такава риба,но в Истанбул и беше 20 лири за кг,за три риби дадохме 50 лири.

# 19
  • Пловдив
  • Мнения: 512
струва 12 лв. за килограм-3 риби ми излязоха почти кило.
бл;агодаря ви момичета! направих я по рецептата с доматен сос на 1 стр.-мъжо много я хареса!!!!!!!

# 20
  • Пловдив
  • Мнения: 512
това беше рецепта 1 на линдита-да съм по-точна!

Общи условия

Активация на акаунт