Оазис в пустиня гореща, бъбриви арабки приютява за 111-та среща

• 25 670
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Desert Princess той няма да си ходи скоро. щом мога и сама, кажете ми с колко тънка четка се правят и колко времетрябва да седя,за да станат рисунките? шаблони явно няма да ползвам. но ако има някакви тънкости- кажете. да не ходя като някоя омазана накрая... Simple Smile

# 166
Паулина да се рисуваш сам е доста трудничко...поне на мен. Но момичетата от тук бяха споделили, че са пробвали с клечка за зъби. Но по принцип тия рисунки в Индия и арабските страни ги правят с едни фунийки http://www.youtube.com/watch?v=jZYP1Fkq0os
Смесва се къна с малко вода...бъркаш до като стане каша. След това се пълни в тази фунийчица.... (между другото се сетих, че в индииските магазини продават такива тубички с разни приставки към тях, ама не знам дали е сполучливо така) и след това си рисуваш ..... По съвет на Лили , аз като си правих си направих и смес от захар и лимонов сок и намазах рисунката с това с помощта на клечки за уши. След като засъхна къната си  я увих с един парцал и така останах до сутринта. Колкото повече държиш каната, толкова по-наситен и дълготраен става цвета. А с парцал си увивах, за да се загрее кожата.... от температурата също зависи какъв ще е цвета. И сутринта потапяйки памуче в олио или някакво масло..примерно рициново или бадемово (подхранва кожата) премахнах къната. Ето това се получи http://www.facebook.com/photo.php?pid=1514543&l=81294aca11&id=679331806 , но аз бях направила с шаблон.
Обаче е желателно да използваш натурална къна, а не черна, тъй като има опасност да ти навреди.   Simple Smile

# 167
  • Varna
АлУУУУУУУ  Шехерезадкитееееееееееееееее Hug
Да ви почерпя от моята баница която направих преди малко, че и аз имам повооооооод newsm10
Да ви е сладкУУУУУ мУм ичИтаааааааааааа. Хапнете за здраве на мойтУ БаткУ прибра ми се много уморен но жив и здрав newsm10
ПАНДИЧКЕЕЕЕ wavey
Не е много ясна снимчицата защото е правена със мобилния]

ШИЛАНЧЕТО-ами от София си бе Душата как да ти я донеса таз машинка я newsm78. Не ми се налага да пътувам нататъка. Само ако ползвам самолет отивам до летището. Ама нали последните екскурзии до Арабско са до 1 Май няма въобще да дойда. А иначе никакъв проблем да ти взема една такава машинка Hug
НОМАДКА wavey

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 21:26 от DELTA_DELTA

# 168
станало е страхотно!!! много ми харесва. подобно нещо искам и аз. не искам да си оцветявам ноктите, искам да е нещо фино, малко и да не седи като дантела на ръката,а по-скоро като акцент. твоята е станала много хубава. Simple Smile аз мислих да се пробвам с някаква много тънка четчица, примерно като четка за червило. или за очна линия. дали ще стане с нея? любимия каза,че искал той да ми нарисува,но предпочитам да си направя аз и да не се харесам,отколкото той да ме орезили нещо. Wink

# 169
  • София
Здравейте арабелки ,четави тайничко от време на време без да се включвам  Rolling Eyes всички сте толкова готини и разказвате така сладкодумно още от малка съм фен на арабската култура,чичо ми работеше в Либия и винаги носеше разни интересни за нас децата неща Rolling Eyes Laughing Мама мия преди време ти бях писала на личния успя ли да се свържеш с агенцията и свърши ли работа

# 170
олеле Делтааа как обичам баница със многооо сиренее.винаги когато ходя в баба ми ми прави и ставала една дебела и пухкава..ммммм потекоха ми лигите ,а току що вечерях  Embarassed

# 171
  • Varna
ХЕЛВИЧ Hug
Тъкмо такава я напрадих Душичка-пухкава със много сиренце, че и сиренцето вкусно не горичи. А и аз го изкисвам и е много вкусно. Ти поне си от Варна може да отскочиш.
 Как си ти зеленоока хубавице? Чета тука, че ще хващаш пътя за Виена? Не е лошо, харесва ми какво си решила newsm10
Отивам момичета да простирам, че почнах голямото пране след идването на съкровището. Дори чистите му дрехи миришат на желязо Joy
До скоро, да не мислите, че ще клинча за дълго и няма да идвам да ви закачам newsm47

# 172
Делтичка баничката изглежда много вкусна!  Heart Eyes Знам каква радост е когато се прибере близък човек от дълъг реис...и ние така се радвахме и чакахме с нетърпение баща ми да се прибере.  Heart Eyes Твойто бате приказлив ли е много ? Моя баща като седне на лаф мохаббет все за гемиджийските си истории разказва.  Laughing

Паулинка мерси....  Simple Smile като за пръв път се беше получило добре. Много ми харесва в по-тъмен цвят, но ме е страх да рискувам. Без това кожата ми е свръх чувствителна ..да не взема да си докарам няко беля.  Rolling Eyes
Пробвай с такава тънка четчица , може пък и да се получи. После да ни се похвалиш.  Flutter

Айсеб селям!   bouquet

Щях да ви споделя пак по темата за Иран... на скоро открих една иранска красота  Heart Eyes
ето това девойче :
http://images.google.bg/images?hl=bg&q=claudia+lynx&um=1 … um=1&ct=title

Като ми кажат Иран  Heart Eyes все ми става хубаво..за това и с гордост си нося името.  Heart Eyes

Олди лек път  Hug

# 173
ееееееее, тази клаудия от снимките направо ме разби! много е красива!!! Simple Smile според мен е важно жените да подчертават това,което имат.

# 174
Марси, Честит Рожден Ден!
Желая ти още безброй люлякови нощи

# 175
# 176
охооо делта благодаря,ама трябва следващия път да направиш 2 тави че аз и за вкъщи ще искам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  че и срама нямам  Confused Confused

# 177
  • Varna
 Joy шЪ сЪ постарая Хелвич smile3503
ПРИНЦЕСКЕ- мотУ БаткУ не е много от приказливите но ако компанията е добра може маааалко да се поотпусне. Виж като се съберат колеги само за работата си говорят и тогава може да чуеш много интересни неща наистина. Навремето като дете от моряците които живееха във нашия блок много хубави неща бях научила за Арабията и за Магреба-подсилваха въздействието на любимите ми Арабски приказки. А със тате ти сигурно ще си паснат щом обичат да говорят за гемиджи историйки Wink
Айсеб wavey

# 178
май всички си легнахте. много рано тази вечер бе,принцеси! Simple Smile

# 179
аз още съм будна  Crazy

за любопитните - снимка на Хайфа от сватбата й http://www.facebook.com/photo.php?op=1&view=all&subj=418 … p;oid=41889689708

младоженеца нещо не ми допада мн  Rolling Eyes http://www.hitmarker.com/photos/b-haifa-ahmad.jpg

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 01:26 от Desert Princess

Общи условия

Активация на акаунт