Оазис в пустиня гореща, бъбриви арабки приютява за 111-та среща

• 25 798
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
Ето тука да разгледате мойто цвете:

http://images.google.com/images?hl=en&q=%D8%B9%D8%B5%D9%81%D … p;sa=N&tab=wi

Допълвам тук за да не пиша на ново
Оманките са извесни че не могат направо да дишатбез хена
Слагам ви тук Оманска хена разгледайте я?
 LaughingДано ви харесаааа
http://www.foto.bg/showphoto.php?photo=237532&cat=6159

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 18:55 от asvur jenna

# 61
  • Egypt
Здравейте. Ето това ми показа мъжът  ми като го питах аз ще трябва ли да нося хиджаб:

http://www.youtube.com/watch?v=X_lcZ4CuC8Y

# 62
Жасмин, все хубави имена си избираш, извинявай това новото не мога да го произнеса, затова те наричам по старому.

Теди, благодаря ти, намерих много полезни линбкчета в темата, жалко, че никой не пише там от 4 месеца.

Дуа, какво да му гледаме на тоз президент, прилича на текезесар.

Имам си малко помощниче, подава ми дрехите от пералнята да ги простирам, като види празна чаша или чиния слага на мивката като се повдига на пръсти за тая цел....като изважданче е в момента, а кой знае какъв моканин ще стане и какви ли ядове ще бера с него.

# 63
Мимич-аз бих ти казала какво да го питаш  #Cussing outама хайде,щом е толкоз хубав обичайте се. Simple Smile
Значи,освен въпроса дето те научих,питай го и от къде е в Египет.Ама да не каже просто Кайро или Александрия,защото те са огромно градове:16 милиона и 7,5 милиона беше популацията преди няколко години.Та го питай от кой квартал е.Обикновено хората така се определят какви са:по местообитанието,това съм забелязала.
Кажи ни и *проегипетските* ще го профилираме доколкото можем Grinning

Марси и Рейн-ужасно много жени приемат религията на мъжа си просто така.Интереса клати феса както се казва.
Опитваш да правиш дауа,а мацката ти казва:Къф Ислям ма-аз се ожених за пари! Rolling Eyes
Защото при някои националности не може да се сключи брак ако не си муслимка.
Или семейството не дава;за паспорт също се сменя религията,за виза..
Даже май ,,абая-муслими,,и ,,шахада-муслими,,са повече от практикуващите..
Нека Аллах СУТ ги напъти към истината и им даде светлина!Амин!

Има и друг вариянт:моя приятелка женена за германец го накара от католик да стане православен,също знам за хинду станал християнин...Всеки си знае защо сменя.

Аз обожавам хенна,предпочитам арабски мотиви пред индийските.
Нямам нищо против да ме изрисуват цялата,ама без ходилата Simple Smile
В момента се лакирам с хенна и много си харесвам ноктите. Flutter
Ето такава ползвам,една пакистанка ми я подари:

Веднъж седмично само я подменям .Ето така изглежда:

Преди Еид рисувам на приятелки,като копирам от книжка,а сега искам да опитам и шаблоните,че става по-бързо.

Райска птичка-в саксия ако вирее искам такова да гледам,невероятно е и точно на птичка прилича!

faima -това нагласено ми се струва,защото в Рияд май не позволяват жените да седят заедно с мъжете,ако не са семейство.
И едва ли някоя ще папка спагети от горе.Тези жени са с никаби,не просто с хиджаби.
В Сауди и Иран трябва да ходиш с абая и забрадка,но не и с никаб.

Рейн-машаАлла!Ще го взимам за зет на третата Party

# 64
Ди,това си е просто излапване на букви, говоримо - не само в Испания го правят. Аз преди да замина за Мексико учих испански, ходех на частни уроци. Питай - с каквото мога ще помагам.
Иначе жъж-кането и шъш-кането са на местна почва. По принцип испанския в Латинска Америка е за нас по-лесен откъм произношение - няма го това гъгнене на испанците, ако ме разбираш какво искам да кажа. Гледай по малко някой латино-канал  Peace
Връщам се да чета назад..
Мария, дай наистина малко повече инфо за това откъде точно е, семейство,образование..и на теб ще ти е полезно да знаеш  Peace Това с фаталното привличане ми е познато - знаеш ли колко красиви масрита има - безброй. Внимавай да не ти разбие сърцето, защото после ще ти трием сол на главата  Mr. Green Аз продължавам да смятам,че има жена и деца някъде в Египет.Даже и да е млад, това не е изключено..

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 19:24 от Old Sport

# 65
Райско птиче(Асфурат жанан Heart Eyes-това ли е цветето-такова ми подари мъжо преди две години за осми март-тогава бях с децата в болница Confused-обаче всички лекари се изредиха да го разглеждат,а то като му прецъфти цвета,отдолу изкача нов цвят-просто уникално цвете  bouquet-хенната е прекрасна Heart Eyes

Фаима-шегаджия е твоя човек Laughing-а тези дето са правили видеото са големи злобари Confused-и преди съм го гледала-то всеки може да се облече в никаб и да яде спагети,или пък направо да се опитва да ближе сладолед-но ти виж само как си поръчаха спагети,че и се настаниха до чужд мъж барабар с никаба и порциите си-че се и престараха Confused

# 66
  • Egypt
Water Lily, Dua- така си е, нагласено ми се вижда и на мене, хем нищо не разбирам от религии и религиозни работи. Веднъж в едно KFC в Кайро влязоха 3 жени с деца, едната беше с никаб. Сигурно и двамата с мъжа ми се сетихме за това клипче и се спогледахме с усмивка, аз му казах, че искам да видя как ще се храни жената с никаба. Той каза, че ще излезе, защото уважава избора на жената да носи това облекло и му е неудобно да я зяпа щом се е скрила от чужди погледи. Жената просто откри лицето си и започна да яде Thinking

# 67
олд, това гъгнене и изяждане на букви ни докара чак  семейни скандали. Мъжо изведнъж почна да вика не Мадрид, ами Мадри. Аз му викам те произнасят д-то, ама леко прехапано, съвсем леко се чува, той ми разправя че не съм наред със слуха, още не можем да се разберем по въпроса, ама днес отиде да се записва на училище, ще му покажа откъде изгрява слънцето. Последния латино сериял който съм гледала беше в осми клас Робинята Изаура, ама той беше бразилски.

Лили, къв национализъм, кви пет лева, той исляма е против национализма, нямам нищо против всеки да си прави каквото си иска, от какъвто си иска интерес, ама да излезе пред всички с някое безумно твърдение и да каже 'това е от исляма' с това вече не съм съгласна...после мюслитата били такива и онакива....

Видеото и преди съм го виждала, според мен много безвкусен хумор. ако дамите бяха истински щяха малко по-сръчно да се справят, а на тези същества под никаба си личи, че им е за първи път. Аз както споменах в Пк нося никаб, не по религиозни, а по малко по-други съображения върху, които не ми се разпростира сега, в самолета или в ресторанта просто го отмятам. В тези страни обикновено ресторантите имат част само за мъже и 'семейна част' където сядат семейства, или сами жени...просто не се налагат подобни акробатични номера.

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 20:13 от Monsoon_rain

# 68
  • София
Момичета, за да не търся напразно, имаме ли пишещи от Катар?

# 69
Ммм,Рейн-и аз не съм съгласна и скачам като талибан Crazyто ни е задължение да откриваме истината,не да гледаме от страни мазно мазно Peace
как са семейството ви в Пк?Размириците продължават..

faima -вчера един шейх по тв заяви категорично,че в Корана пише,че никаба е задължителен.
В интерес на истината учените спорят:по-строгите казват,че е и върви в комплект с ръкавици.Вежди,нос,чело-нищо не трябва да се вижда.
останалите приемат,че лицето и китките може да са открити:както е при молитвата обикновено.
Единодушни са,че хиджаба покрива гърдите и,че ходилата не бива да се виждат,но има и трето мение,както и да е.
Жените с никаби за мен са достойни за уважение когато го правят за Аллах и са преодолели някои качества,присъщи за жените,които не са в тяхна полза,ако са мюсюлманки.

Няма катарки в момента.
Има емирки,оманки,ливанки,сирийки,кюрдки Winkпакистанки,тунизийки,туркини,англичанки;имаше и иракчанки,бахрейнки,саудитки,египтянки,мароканки,израелки и американки..

# 70
Emel и аз питах за катарки. Имахме една девойка, която е там с мъжа си грък, но скоро не се е включвала. Ти поради каква причина питаш за Катар, ако не е тайна?

# 71
ЗДРАВЕЙТЕ! Simple Smile
това чудно цвете се продава в бг от доста време. не се ли казва СТРЕЛИЦИЯ? тук съм виждала най-много да се подарява по разни поводи на мъже. като изключим етикета,че на мъж не се подаряват цветя, виждала съм много пъти и не знам защо все го свързвам,че е за мъж. наистина  е красиво и много интересно! Simple Smile  бившия ми приятел ми го е подарявал няколко пъти.
а за иранския президент да ви кажа,че от всички, с които съм общувала разбрах,че младите хора не го харесват изобщо и всеки иска да се смени президента,защото не мислил за интересните на държавата. но аз от политика не разбирам и особено пък от тяхната... ахмадинежад има много карикатури като маймуна (подобни на буш). Simple Smile

# 72
ЛИЛИ, доколкото ми е известно родата хич не се вълнува от размириците в Пакистан...то в тяхната къща паралелно се водят други размирици, интриги, делене на групи, на лагери....все едно чета за интригите във френския кралски двор в средновековието. За никаба знам, че много се опитват да го изкарат задължителен, за себе си не съм намерила доказателства, а и има два много силни аргумента против. ако искаш на лични ще ти пиша, че да не стане прекалено профилирано изказването ми.

ОЛД, сетих се нещо за египтяните-омайници, и аз познавам много момичета загубили си ума по египтяни, а един който щеше да идва в Лондон за докторат ме искаше за втора жена. Имейлите му продължиха дълго след като се ожених, макар че не му отговарях, даже не ги и четях....А мен да ви кажа съвсем откровено са ми казвали че имат жена, деца и че ме   искат за втора. Въпросният даже с умиление мио хвалеше двете си деца. Не знам прекалено широкоскроена ли изглеждам, или си мислят че не ставам за нищо друго освен за поредната....ама все някакви откровени ми се падаха  Shocked

# 73
  • София
Emel и аз питах за катарки. Имахме една девойка, която е там с мъжа си грък, но скоро не се е включвала. Ти поради каква причина питаш за Катар, ако не е тайна?

Запознах се с част от делегацията на Катар при посещението им миналата седмица тук и един прекрасен катарец прояви интерес към моята особа. Изчетох всичко за държавицата и нравите там, но не ми е достатъчно. Та за това ....

# 74
[size=10pt]мързел  [/size]  и ар нямам идея ращо неможе да се жени ра европейка,но автоматиЧно си помислих,Че им е рабранено нещо.

лилийке и спрти ще го порарпитам от куде е тоЧно. рнам,Че е равуршил право там...друго абсолутно нищо не сум го питала,ращото сум една глупава егоистка и само ра моите си проблеми говорех и се интересувах.  Close ра жена и деца дори не сум го питала.....ми ар не сум си правела сметка да му ствам гадже до момента,в който не му подуших парфума и не усетих мощното му тяло на дансинга хахахаха (на 31 год. е и от 5 години тук)

ох  до сега спах,Че днеска тук е сиво и дуждовно,а ар искам да мине по-бурро времето.

Общи условия

Активация на акаунт