Оазис в пустиня гореща, бъбриви арабки приютява за 111-та среща

• 25 649
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
  • по пътеката
бз, както винаги таман на място! ние с  мъжо сме фенове на стамбула града голяма! ама как им се каня още на вси4ките деликатеси там, ще го разоря, ама нейсе!

# 91
а аз като видя охлюв на плочки или да не е на тревна площ, винаги го хвърлям на тревата,че да не го смачка някой. много ми е жал за животинките. бившия ми приятел все ме бъзикаше,че съм била майка тереза. е,аз не съм де,но ми е жал за животинките.  #Sniper #2gunfire само за комарите и мухите не!

поздравявам всички ви за дечицата ви! Simple Smile много мило ми стана като прочетох за котката и книгата. сладурчета! Simple Smile

# 92
7 страници за един ден ooooh! Браво, машинописки такива  Hug
Тези дни, са дните на телепатията. Само да се отвори дума за нещо и то се появи. Ето ви и катарска мома.  Party Нали Надето на обяд попита.  Simple Smile
Емел, добре дошла   bouquet Дано все пак останеш тук.  Peace Ако не конкретно за Катар, поне можеш да научиш много интересни и пъстри неща за арабския свят и култура.
Паулина, аз съм същата за животинки. Плакала съм до задушаване за една светулка.. Както и веднъж, както каза ти, за охльов. За по-големите животни няма смисъл да казвам, мисля стана ясно.  Blush
Кате, много са хубави ретрийвърите и лабрадорите.. Аз някак като си представя куче, такова си представям. Иначе искам да си гледам кокерче отново.  Heart Eyes
Любава, оттеглям си обвиненията.. за сготвеното пиле.  Mr. Green Стана чудесно, поради което ядохме толкова много, че сега мога да те виня за наднормени килограми.  hahaha А бе.. беля си докара с пилето.  Joy
Деси, добре, че не е излязло кърлеж.  Praynig Много се боя от тези гадинки.  Confused

# 93
Наде, ако не се лъжа, прицеса Лейла е загинала в самолетна катастрофа.. Praynig
много пъти съм била в квартала Фатих.... и дори се запознах с едно момиче от там.. много беше мила и приятно да говоря с нея
 Simple Smile
Колко сте бързии... май до един ден и тази тема ще свърши  Laughing

# 94
Добър вечер  Simple Smile
Виждам, че има момичета от Русе.Ако си организирате срещичка ще ми е приятно да се запозная с вас.

# 95
хахахаха сетих се още нещо,моя Човек ми кара,Че работи като самолетен техник в цурихското летище.....как мислите? дали е вурможно това? хахахах

# 96
Марийче, кое ти се вижда невъзможно в това да е техник на летището? Защо го подлагаш под съмнение  newsm78

# 97
Аз понеже ще зачезна за десетина дни ( за радост на тези, които не ме понасят  Mr. Green)  исках да ви пожелая весели и разтоварващи празници и до скоро писане и евентуално виждане поне с някои от вас!    bouquet

Рейн, само да ти кажа, че има думи, в които действително последната буква не се произнася - обикновено това е буквата D - Verdad, suidad и т.н. Това си е правило.Както и, че думи, започващи с V като Valencia се произнасят по-скоро като Б - демек Баленсия  Crazy

Мария, всичко е възможно.  Peace След десет дена, като се върна, да не те намеря  омъжена за него  Mr. Green опичай си добре ума  Naughty

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 23:07 от Old Sport

# 98

Аз понеже ще зачезна за десетина дни ( за радост на тези, които не ме понасят  Mr. Green)  
Кои са тези, бре? Казвай по имена, лично аз ще ги набия, докато не си променят коренно мнението.   People No Good  Mr. Green

# 99
Ох, забравих,че и ти си яхнала метлата днес  Mr. Green Hug

# 100
ами невурможно ми се стори това,Че специално по летищата дискриминацията ра мусулмани ми се вижда голяма.....ама да де. той не луже и ар до днес му вярвах беррерервно ра всиЧко,но вие ме рарколебахте и рапоЧнах да се сумнявам в това-онова.

спорти,мислиш ли,Че има шанс да се омужа ра него при положение,Че неиска европейска жена ра сапруга?....но снощи ми кара,Че сум неговото сурце хахахаха

И ХАЙДЕ ДАВАЙТЕ ИДЕИ  КАКВО ДА ГО ПИТАМ,ЧЕ СИГУРНО ВЕЧЕ СКОРО ЩЕ СЕ ПОЯВИ

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 23:22 от maria_grigorova

# 101
И ХАЙДЕ ДАВАЙТЕ ИДЕИ  КАКВО ДА ГО ПИТАМ,ЧЕ СИГУРНО ВЕЧЕ СКОРО ЩЕ СЕ ПОЯВИ

M.G. = http://www.jannah.org/sisters/queshusbands.html  (===> 100 Premarital Questions) Whistling Crazy Mr. Green Peace  == и накрая ледена водица за момчето след тежкото интервю  Laughing

ps: Marsy, dtti -  Hug Peace

# 102
Шейховете търсят д-р Хаус у нас. Кувейт дава над 25 бона месечна заплата на талантливи БГ доктори. Лекарите ни трябва да имат поне 10 години опит като неврохирурзи, невролози или педиатри, за да се сдобият с атрактивната работа в Близкия изток. В Ibn Sina Hospital търсят родни медици, достатъчно талантливи, за да разплитат сложни случаи, подчертават от здравното министерство в Кувейт. Възнаграждението обаче е космическо - между 3000 и 5000 кувейтски динара. Или на български - между 16 хиляди и 26 хиляди лева на месец.
Нашите "д-р хаусовци" могат да заминат със семействата си за пустинята. От болницата осигуряват дори самолетните билети. Лекарите ни могат да тръгнат със съпрузите си и да водят със себе си 3 деца под 20 години. Спецовете, които искат работа в Близкия изток, трябва да подадат документите си в посолството на Кувейт в столицата.
Саудитска Арабия и Обединените арабски емирства (ОАЕ) също се оглеждат за наши медици. Лекари, физиотерапевти и сестри са добре дошли в Близкия изток, стига да имат поне 4-5 години опит и да говорят перфектен английски. Арабските шефове обещават заплати между $7800 и $12 900 чисто на месец - според квалификацията. БГ докторите нямат разходи за квартира, напротив, получават годишни бонуси за обзавеждане. На лекарите ни се полага и по един безплатен самолет до родината по време на отпуската. При приключване на договора пък шейховете обещават на нашенците по една месечна заплата за всяка изработена година.
Лора Симеонова "Стандарт"

# 103
  • Varna
BZ-Слабост моя Hug
Прибрахти ли се бе Джанъм? Как е мъничката.
Бате днеска ми се обади. Утре ще бъде въвl моя beloved Istanbul- сутринта рано, рано по сабахлем Grinning Сърмичките дето си ни ги поднесла преди малко и аз ги завих със машинката която си я купнах от Египитския пазар. Хубава работа ми върши, сърмичките като бебенца увити и наредени във глинената тенджера. Чакат утре да ги метна във оджака. Пък като се дотътря до Стабул ще ти call-на предварително. Ама не се притеснявай, няма да досаждам, само да знаеш, че ще дишаме един въздух за кратко време Hug
Марийчеее опичай си акъла както ти е казала Олдича!!! Той пък хем те иска за гадже пък какви усливия изисква. Я и ти да изискаш някакви условия от негова милост. Много важен бе. Ти ако идеш във Египетско знаеш ли колко много убавци ще видиш. Ама си и ти лИбоФчийкаааааа.
Ей БЗ по едно време сме писалиии Grinning

# 104
анито можем да се срещнем на 4 май, ще имаме гостенка от Варна, която също е от форума. Раф, не съм те забравила, най-вероятно ще се видим на 4-ти, но за таксите нямам информация. Не вярвам да са много, щото тук все е пълно с румънци. Ще ти пиша на лични. Другите русенки ако са навити за среща да ми пишат на лични...

Общи условия

Активация на акаунт