Оазис в пустиня гореща, бъбриви арабки приютява за 111-та среща

• 25 335
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте бъбривки,
Живот, здраве и късмет на рожденничката!  bouquet
Идвам с едно специално питане към жените живеещи в арабските страни и гледали вече малки бебета. Интересувам се от световната кухня ако мога така да я нарека и по-скоро методи за отглеждане на бебетата. дали кърмихте и до кога с какво и колко рано захранихте бебетата си, ползвахте ли помощ на български ваши роднини или пък се допитвахте до местни арабски доктори...Дано не питам големи смешки защото не съм особено запозната с порядките по вашите краища на света, но ще ми бъде интересно да споделите опит!
 Peace

# 136
Благодаря ви момичета.Потребител съм на интернет от 10 години-бродила съм къде ли не online но за първи път се чувствам МНОГО НА МЯСТО.След всичко което изчетох имам чувството че познавам всяка една от вас.Плаках на красивите ви истории,чувствах с всяка една от вас.Абе с две думи-ТУК МИ Е МЯСТОТО

# 137
Добро утро,

Лубава, и аз мисля, че е нездравословно да се става преди 12 на обяд  Peace С две ръце съм ЗА петицията.

Бъз, много и интересни и информативни постинги! Жалко, че не съм знаела за сряда-квартала като бях в Истанбул.

Олд, къде хукна пак, кога оздравя, кога тръгна....?

Марси, с какви кулинарни чудеса ще се проявиш на специалния ден?

Панда, добре дошла, радвам се да се сдобия с нова колежка и съименничка (и аз съм Кхан, макар и не панда, по-скоро раздразнена ръмжаща меца). Другата колежка (майката на сладкото Сами) почти не се разписва напоследък, ще я порицаваме. С нетърпение очаквам да ни опишеш пакистан през твоя поглед, през моя беше приказка единия път и кошмар втория.

# 138
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МАРСИИИИИ...
Днес е твоят ден и за това ти пожелавам да бъде пълен с много щастие и много подаръци,много усмивки и положителни емоции.... HugОт мен програмата в твоя чест....
Добре дошла на Пандичка...  bouquetтук ще ти хареса....
Благодаря ви на всички,мързеливке.... bouquet  bouquet
Ще подписваме ли петицията или не? Tired
Вълшебен ден на всички....Simple Smile

# 139
За Иран
Аз намерих нещо  в картинки .и който знае Арабски

Иранска кухня
http://www.saifoali.com/vb/showthread.php?t=1928

И малко снимки от Иран
http://travel.maktoob.com/vb/travel142004-6/

После ще попълня и в галерията.

# 140
добре дошлИ Панда и Номадка  Hug  bouquet

номадка моите и 3те ги изгледах по БГ образец-но пък с големите постояно пътувахме,за  малката си намерих една педиатърка рускиня-но ,и те явно следват същите принципи като нас

Кърмих и 3те до 2рия месец-след това нямах кърма-та са гледани на НАН,иначе тук ги кърмят до 2 и повече години.Започват да ги захранват с каши след 4тия месец,а след 6-7 месец-с готвено,от това което яде цялото семейство.Детски кухни няма-има пюрета,но местните рядко си купуват.Иначе на бебето дават всякакви чайове-и  за мой най голям ужас и черен чай.

момичета-понеже вече преполвихме темата-даприпомня,следващата е готова ,когато свършим тази ще я пусна

# 141
Ах, че съм склероза, и аз бях намислила да пускам нещо за Иран - женските олимпийски игри от миналата година

http://www.payvand.com/news/08/jul/1230.html

# 142
  • София
За Марси с много обич Натисни Play и зяпай... Mr. Green
Желая ти много здраве, щастие, усмивки..Желая ти много хубави моменти, безброй мечти  и  любими хора около теб, с които да споделяш всичко хубаво! Heart Eyes
Добре дошли на новите момичета!  bouquet Hug

# 143
И аз намерих нещо интересно-едно селце в Иран
http://home-story.net/wp-content/uploads/2009/03/iran_15.jpg
Снимката е страхотна-понякога си мечтая да живеч някъде там, далеч от шума, тълпата и всичко ( но за не повече от 3 дни)
Добре дошла на Пандичка- тук си си на местото, вервай ми.  bouquet

# 144
Monsoon_rain ми значи сме роднини already  хехе.Моят мъж на жалено  ми казва панда Дани.За Пакистан мога да говоря с часове -имам толкова много истории че не е за вярване.Сега сме замислили едно пътуване до България.Ще го водя мойто мъж на сгледа-моето семейство не са го виждали на живо.

# 145
Марси, Честит Рожден Ден!!!! Да си жива и здравааа ! и ти пожелавамм многоо щастие и любов!!!!

# 146
Марси честит рожден ден! пожелавам ти много здраве и ти изращам малко варненски усмивки!
след 2 теми и аз да се включа момичета. и как може за 2 дена 10 страници, аз чак се опулих като влязох днес в форума и гледам няма старата тема, на първо място нова. браво на вас.
а ние си боледуваме тука. аз вече живнах и сега се моля Ивка да не вдигне пак температура.
Деси-като прочетох за Даяна и как си си помислила че е кърлеж и пак ме втресе...аз малката сега всеки ден по 2 пъти я проверявам обстойно, че още ме държи.
привет и от мен със скромно закъснение на новите момичета!  bouquet
Олди къде забегваш?

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 16:36 от elidivka

# 147
Марси, честит рожден ден. Пожелавам ти много здраве, щастие и любов.Весел празник  Hug

# 148
Честит Рожден ден,мила Марси! Желая ти успех във всичко ,което умееш,късмет във всичко,което не зависи от теб и сбъдване на всичко за което мечтаеш!  Hug и весел празник!
На новите момичета-Добре дошли!
На всички -много Hug,много сте бързи в писането,като ви изчета ще пиша пак..

# 149
Дойдохме си на думата Party
Птичке Heart Eyes أشكرك-прекрасни са снимките и със сигурност искам да посетя Иран-много-ето това нещо ми взе акъла

останах без думи
Ди а твоите снимки са супер-виждат се едни прекрасни жени-въпреки коментарите към тези фотографии,които нямаха нищо общо със спорта-непрекъснато се повтаря как хижабите и дрехите пречат на спортистките и как една от тях била дисквалифицирана щото и се видял глезена,как аятоласите били против женския спорт,но видите ли спортистките с нокти и зъбе или по точно с последни силици си извоювали някаква свобода,която разбира се(по думите на изданието)всеки момент е с риск за живота на тези дами-дъра-дъра-пропаганда,в която аз нямам намерение да вихря въображение Mr. Green
Разбира се изданието отдолу е с този подписCopyright (c) 2008 RFE/RL, Inc. Reprinted with the permission of Radio Free Europe/Radio Liberty, 1201 Connecticut Ave., N.W. Washington DC 20036. -така,че да живее четенето между редовете Peace
Любава-селцето е уникално-вземи ме с теб на отиване Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт