Слънцето напече,бански ще си купи ЮЛСКОто човече!(тема 96)

• 9 756
  • 309
  •   1
Отговори
# 255
 Mr. Green Малко ни в клин ни в ръкав , ама току що прочетох нещо смешно и ми се прииска да го споделя с вас

Никога не се доверявай в блясъкът в очите на един мъж!
...това може да е слънцето, прозиращо през празната му тиква...

hahaha  Joy  rotfImao  оооох много се смях

# 256
И Анна има тоалет като Ели и Алекс.

И Симона е в групата. И тя го има  Laughing
И Ясмин, и Ноеми, аз да ги издам Joy

Предлагам да ги наснимаме и да направим колаж-реклама Mr. Green

Аз пък снощи по тъмното си откраднах люляк Embarassed от съседите. Сега цялата ми къща мирише Heart Eyes Срамота направо - използват го като жив плет Twisted Evil

# 257
  • София
Пък аз да ви кажа голяма простотия направих. Напуках се с ягоди, че им смъкнаха най-сетне цените и аз, прасето, като невиждАла Sick

и аз така  #Crazy

# 258
Хора, явно има някаква кърмаческа съдба, която ме преследва в този живот Mr. Green Миналия път с Йоанка всичко си вървеше страхотно и 9 месец получих нещо като предмастит - за едното нищо изпусках работата. Тогава ме спасиха кърмачките-легенди, вкл.Белинда /тенк ю, от тогава те  Heart Eyes много/ със зелето в сутиена. Сега пак Shocked дясната ми гърда е препълнена, почти е станала на камъ, започна да тече изведнъж....само чакам рая да се събуди и да я изцока, и без това на обяд пак хвърлих яденето, няма да й правя каша пък Crossing Arms

# 259
  • София
кърмачките-легенди, вкл.Белинда
баси, почувствах се древна Sick
 Mr. Green Mr. Green
Агата, ако усетиш уплътняване, почвай с лецитина. И кумата ми прави вече трето запушване, като първото и беше на деветия месец, сега малката е на годинка - и пак. Много ми е странно това на мене, моите гърди пък са си нон стоп мекички Rolling Eyes За последно бяха като бомби когато спрях да кърмя нощем, но и това се оправи за 3 нощи тамън. Що така при вас се получава Thinking
Хрумна ми идея. И Маги не е много по яденето на каши и пюрета, като Райчето. Да не би гърдите да се претоварват от по-голямото количество кърма, което трябва да произвеждат, за да изхранват такива големи бебета? Това си е по литър кажи-речи на денонощие Thinking И затова да се запушват по-лесно Thinking Трябва да спретнем една анкетка за връзката между апетита на кърмачето към твърда храна и проблемите на майка му от това естество. Току виж съм се оказала права Rolling Eyes

# 260
Не мисля, че произвеждам огромни количества постоянно. Но тези нощи увеличи нощните кърмения нещо, щото й се скарах на ум, че не яде и на ти. И явно гърдите несвикнали на тези количества си мислят, че съм взела дете на заем и произвеждат и през деня такива количества...знам ли. А Йоанка също малко ядеше, но пък сучеше доста много. На всяко заспиване, при всяко събуждане, денем при всяко неразположение и разположение, нощем 2-3 пъти....т.е. при нея не е било от изведнъж свръх нужди...

Душата, бързах да пиша умните неща  Mr. Green Не си древна бре, просто си сред легендите. Помня преди 1000 години Деметра беше дошла от Загреб и обявиха ,,среща с легендарната кърмачка,,  Mr. Green Сещаш ли се...

# 261
Танита, честити ви ходещи крачета. Много е сладка малката и как е застанала на пръсти Simple Smile

Астарта, не става душко с прасето и това е. Едно бебе го ближе през оградата по зурлата, това е снимката Laughing

Белинда, ягодите отдавна паднаха в нашия квартал и ям често, нищо ни няма, пу пу. Не се коси, Асинка е казала на Ивона, че няма чак толкова голямо знаечние какво яде майката. Или това беше за газообразуващите newsm78 Я питай Mr. Green

# 262
Oфф, гадост, знам я тая снимка май. Коя луда майка си е оставила детето да ближе прасето за да стане снимката..не знам... Имам една приятелка фотографка, тя веднъж ми вика - направих страхотни снимки на малката - паднала и плаче /или нещо друго станало, но плачела малката/ а тя снимала, снимала...чак като направила кадрите,които искала се сетила, че горкото дете явно не му е добре, щом плаче и скочила да го успокоява Laughing

Рая се събуди и изцока 2 литра кърма някъде от дясната гърда, няма да се спи със зелката  Mr. Green

# 263
Белинда, другия път ще си взема картичка, да ми драснеш един автограф  Wink след време да показвам на децата  hahaha

Нинче, явно на "тази" и е по-голяма рекламата, отколкото търпението  Confused

Аз пък, откакто се е родил Бобо ям алергени - ягоди, цитруси, кола, шоколад   Laughing в промишлени количества и "нищо му няма"  Mr. Green обаче пийна ли кафеееееееее , става като торпедо, не застава на едно място, не спи ... само дивее  ooooh!

# 264
  • София
Аре ся, взехте ме за мезе smile3516 Агато, ти си виновна!

Бобо досега от нищо, което съм яла или пила, не е имал проблеми, да не говорим с какви лайна се клепя да моря пусти целулит. Не знам сега що така се спекох за тия ягоди Rolling Eyes

Героите са уморени. Заспа в 8 часа, навънка беше още светло Laughing Аз си пускам една филмяга, която обещава да е майтап.

# 265
Аз пък с нищо не се мацотя, освен с бебешко олио, заради химията. Едно са ягоди със семки, друга са химикали и парабени. Стремя се да ги избягвам и за нас, но не мога на 100%, за това сега съм ограничила гримове, козметика и т.н.

И една японка:

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 20:56 от Дуци

# 266
Втората снимка мноооого ми хареса!

Танита, честито похождане! Сигурно е много вълнуващо!

# 267
  • София
Eй Дуци, малката японка е много сладка. В първия момент ми се видя, че е с френски маникюр Laughing.

# 268
  • София
Дуци, много хубави снимки!

Танитка, честито! Голяма радост е това! Simple Smile Страхотни снимки!  Hug

# 269
  • Варна
Танита, честито прохождане. Явно добрите вести идват бързо. Днес нищо не каза.
Дуци, япончето много сладко. Hug

Общи условия

Активация на акаунт