И април вече отминава, наддава бавно НОЕМВРИйска мама

• 11 010
  • 302
  •   1
Отговори
# 165
Записвам се да ви следя! Simple Smile
не че до сега не си я чета тази темичка но сега вече дейно ще се включвам. Simple Smile
Не знам вие как сте но аз страдам от невероятно гадене и вечерно време направо съм като парцал. Едвам дочаквам да си тръгна от работа и да се приземя в леглото Sad
Що се отнася за надебеляването качила съм само 1 ки, коремчето почти не ми личи трябва много да се загледаш, но дънките вече не ми стават, гардероба ми е за подмяна( което от една страна може и да е добре ) Simple Smile
Лека вечер и приятни сънища момичета и бебета Simple Smile
p.s. Akim87 вече не си сама Simple Smile

# 166
Честито на булката, дълъг семеен живот и щастие пожелавам на новото семейство Simple Smile На новите попълнения - добре дошли  Hug
На мамичката, която пита дали ранната ФМ е задължителна да кажа, че въобще не е - това е нова мода, в Бг от 3 години се прави, с първото ми дете не съм ходила на такова нещо, нито на БХС, но ни пращат да ги правим тези изследвания, защото са скъпи (емотикон с очи-доларчета). Абе на бременните и родилките се гледа като на касички.

# 167
Добро утро!
Честито на г-жа Дойчева!Дълъг и щастлив семеен път!
Очакваме снимки!!!!
Като си помисля,че и мен това ме чака. ooooh!...ама нашето ще  е само подписване.Не сме привърженици на големите и тежки сватби.
Айде лек ден,предстоят много почивни дни  Grinning

# 168
Добро и усмихнато утро и от мен!
Поздравления и от мен на булката, с пожелания за много любов, дълъг,романтичен брачен живот и късмет.  smile3525

# 169
Г-жо Дойчева, честито! Бъдете щастливи, винаги се обичайте и подкрепяйте!
Аз вчера си взех резултатите от изследванията на кръв и урина - всичко е наред. Довечера ще ходя да ми източат кръвчицата за БХС. Обаче взех нещо да си навивам на пръста да си пусна допълнителни изследвания. Аз понеже работя с деца с увреждания, та постоянно се хващам за диагнозата на някое детенце и решавам да се изследвам за най-различни заболявания. А иначе самите деца не само че не ме натоварват, а дори ми доставя радост да съм с тях. Мъжът ми в чудо се е видял и вече и се чуди как да ме накара да не мисля такива щуротии. Ама аз съм на 34г. , а навсякъде чета, че след 35г. риска от заболяване е по-голям. И тихичко си се шашкам. Ей такива мисли ме вълнуват тия дни. (Ега ти и темата за добро утро!)

# 170
Г-жо Дойчева, честито! Бъдете щастливи, винаги се обичайте и подкрепяйте!
Аз вчера си взех резултатите от изследванията на кръв и урина - всичко е наред. Довечера ще ходя да ми източат кръвчицата за БХС. Обаче взех нещо да си навивам на пръста да си пусна допълнителни изследвания. Аз понеже работя с деца с увреждания, та постоянно се хващам за диагнозата на някое детенце и решавам да се изследвам за най-различни заболявания. А иначе самите деца не само че не ме натоварват, а дори ми доставя радост да съм с тях. Мъжът ми в чудо се е видял и вече и се чуди как да ме накара да не мисля такива щуротии. Ама аз съм на 34г. , а навсякъде чета, че след 35г. риска от заболяване е по-голям. И тихичко си се шашкам. Ей такива мисли ме вълнуват тия дни. (Ега ти и темата за добро утро!)

Офф  smile3511  и аз съм на 34 г и при мен е същата работа.  Embarassed Оня ден док ми казва, че всичко е о.к. и в норма, и не вижода смисъл за изледвания за Даун и прочие, ама аз пак си повтарям нали съм на 34... и той:ами добре, ще ти ги пусна... Grinning , не мога да споря с теб. newsm62

# 171
# 172
  • София
честито на новото семейство!
желая много любов и разбирателство!
поздрави!

на останалите лек и спокоен ден, и приятни празници

# 173
Честито на младоженците и от мен! Много разбирателсво, мъдрост и любов!
maria.krumova, много полезна информация за фурмите. Имам тук вкъщи, веднага ще изям няколко.

# 174
  • в ябълковата градина
Честито на Еленена Дойчева! Дълъг и щастлив семеен живот!
Моят хемоглобин е 144, а месо хич не ям.
Малко гадче, добре дошла!

# 175
Добро утро от мен Simple Smile Simple Smile Аз сега ви поизчетох горе- долу.
Честито на Елена Дойчинова! Желая щастлив семеен живот и много бебоци Simple Smile
На мен подписване ми предстои юни.... в тесен семеен кръг защото наистина не съм привържених на многолюдните церемонии.
За ставането през ноща - отскоро ставам по веднъж после се връткам в леглото около половин час и пак така. Определено изчезна ставането по няколко пъти и неспането
За витамините, ще си остана на ФК до следващия преглед и тогава ще накарам доки да ме насочи към някои защото не обичам плодове. Зеленчуци - всякакви но плодове само кайсии , а за тях още е рано
За сега толкова, до после

# 176
  • Пловдив Белащица
malkogad4e, добре дошла в отбора. Ако искаш може да споделиш термин, коя бременност ти е, дали имаш предчувствие за пол.

# 177
Добро утро!
Мария. Крумова, за буркан домашна лютеница съм готова на всичко.
То аз да си признач честно съм си правила дори по 2-3 буркана...съседите се чудеха какво пека толкова в двора, а аз чушки и патладжани на барбекюто.  Joy
Иначе всяко лято съм на Созопол. Вече почти 20 години.  Crazy
Девойки, не така, моля ви се! След мяколко месеца и аз ще стана на 34! Стига сте се шашкали. Всичко ще е наред. Не сме стари, искам да ви кажа, че в Холандия почват да раждат след 35 и бебетата са им наред. Но психозата с изследванията я няма. Все пак трябва да изхождаме от позицията, че бебчетата ни са здрави, а не винаги да си мислим най-лошото и сами да се стресираме. Това е много по-вредно.
Добре дошли на новите мами!

# 178
Добро утро прекрасни!
  bouquet  Елена (адашке  Wink ) - честито, пожелавам ви любовта ви да е голяма колкото кораба Титаник, но никога да не потъва!!! Бъдете щастливи и както казваше една моя позната: не е важно да се гледате в очите, по-важно е да гледате в една посока!

Янечек и аз съм на това мнение- препоръчват го горещо, дори ти казват къде точно да отидеш ...

Аз пропуснах ранната ФМ, отивам направо в 19-та седмица, което включва и изследванията от ранната, вярно сто лева ще дам, но какъв е смисъла да се психирам с нон-стоп засукани прегледи. При първата ми бременност беше така, какво толкова се е променило за пет години. Ако всичко върви в рамките на нормалното не виждам смисъл да правя милион изследвания. Сега друг е въпроса ако има особености в бременноста, там е оправдано, дори когато е първо бебе вълненията са повече... Така реших за себе си. В крайна сметка големи хора сме, всеки взима сам решение!
В тази връзка ето един линк, който иска може да погледне: http://www.docenttomova.bg/

Сега за витамините - аз тъкмо бях започнала да пия Центрум с лутеин, обикновените, когато разбрах, че съм бременна и си ги довърших, тука от един месец има-няма не взимам нищо, но ям поне два плода на ден и салати, ще видя на 11.05 като отида на ЖК какво ще каже док по въпроса, иначе ФК - всеки ден.

За друго не се сещам в момента, но ви пожелавам приятно изкарване на почивните дни !

Hug              Hug
       Hug  Hug Hug  Hug
     Hug         Hug        Hug
       Hug                     Hug
            Hug            Hug
                 Hug    Hug
                        Hug

# 179
elena vasileva   Честитооо   bouquet Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот! Да се обичате все так силно и да се подкрепяте във всичко!  Hug
Мопси и аз умирам за домашна лютеница, компоти и туршийки..... Вече няколко приятелки, чиито близки правят зимнина са ми обещали по няколко бурканчета...  Simple Smile   Simple Smile  Simple Smile
Що се отнася до нощното пишкане при мен е по веднъж на вечер, отивам със затворени очи до 00 и след това почти веднага заспивам. Да уточня вратата се намира точно до леглото ми - голямо предимство е да си имаш баня с 00, в които се влиза от спалнята. Имаме и друга 00 за гостите в коридора.  Ох, дано да не прозвуча самохвално...
По въпроса за витамините и аз съм на ФК, плодове и зеленчуци  Simple Smile
През почивните дни няма да влизам в интернет, защото ще ходим на вилата ни в планината - страхотна природа, чист въздух, голям двор пълен с цветя и силна храна... Дано а не прекаля с последното... Приятен ден от мен! по-късничко, ако мога ще пиша   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт