И април вече отминава, наддава бавно НОЕМВРИйска мама

• 11 021
  • 302
  •   1
Отговори
# 180
Може да организираме бременен парад на морето - голям фурор ще направим.
С 2 ръце съм "за"  Laughing и нека да е през август, че да са по-големи коремчетата
много ме развесели с това предложение, весел ден на всички   bouquet

# 181
la belle - само не знам кой плаж ще ни събере - много на брой и всяка заема място като за двама  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мопси - като направя новата партида лютеница през Септември обещавам да ти пратя - много добре я правя. Нали на бременна храна не се отказва  Laughing

# 182
Ох, сега ми се дояде лютеница.  Laughing
Миналото лято открих една страхотна лютеница в България- Велика без консерванти. Има 100 % вкус на домашна.
Hope 777, майка ми като идва се обажда на роднините да и дадат лютеница и идва с пълен куфар.  Mr. Green
Мария. Крумова, ще помня.  Simple Smile Ако не, идвам на място да я от тавата-топла, топла. ОХ, отивам за чушки и патладжани.  hahaha

# 183
Честито на младоженците и от мен!
Пожелавам Ви много да се обичате и разбирате и една пълна къща с дечица Hug

Спрете с тая домашна лютеница, че и на мен ми се прияде Heart Eyes

# 184
Добро утро, момичета!
Добре ме развеселихте рано сутрин с вкусни приказки и паради  Mr. Green. Нямам търпение да си дойда и да се наям на бг продукти  Crazy. На интернационалните мами ще кажа, че намерих разкошна бг лютеница в руски магазин  Peace
На новите попълнения - добре дошли и леко бременеене  Hug
На нашата булка - дълъг и щастлив семеен живот  Hug
Лек ден на всички  Heart Eyes

# 185
Добро утро. Няма да се шашкат 34-5-6 годишните. Моята майка роди малката ми сестра на 36, оказа се нормално, здраво, на всичкото отгоре умно лумпенче. Свеки е родила малката сестра ма мъжа ми на 35 - също много добър резултат. Нали казват, че дечицата, заченати на по-късна възраст са по-умнички  Simple Smile
Стига с тази лютеница, баба ми прави страхотна, обаче е на 89 години, няма сили вече. А купената ми е  Sick Преди харесвах Първомай, обаче от няколко месеца я развалиха зверски - на нищо не прилича.

# 186
Момичета,много ви благодаря за поздравите   bouquet Страхотни сте!
Сега ще сложа снимки в албумчето ни на първата страница.

# 187
Ами момичета напоследък си говорим само за взимане на кръв, търчане по изследвания, повръщане,болки,мързел - какво пропуснах ???
Трябват малко глупости , за разпускане.  Mr. Green

# 188
Купете си едро смляна лютеница Marco! 385г е 4.30, а по-голямото бурканче към 5 и нещо. Страхотна лютеница!

# 189
честито на младоженците   bouquet, а меден месец ще карате ли? Crazy
Аз днес бях на преглед и видях бебето. Даже се видяха и 5-те пръстчета на ръчичката и бяха бая оформени точно като на човек.  Е спеше и съвсем малко се размърда а може и да си е такова кротко каквато съм била и аз и таткото. Има си и крачета и видяхме гръбначния стълб и черепа абе всичко. На 26 май ми каза да отида за БХС и при тях ще си дам кръв и те я отнасят до МД  - цената е 75лв. А като ходите в МД колко пари ви искат за БХС? Поне да видя каква е разликата. И по едно време както ме гледа и м/у крачетата се вижда някакъв израстък и вика ето тук е викам са това пишка ли е  Joy- каза че понякога и при момичетата с евиждало същото нещо и в момента нищо не значело тове видяхме и дупето  Crazy. А и да ви кажа все още ме преглежда с вагинален и я питах до кога и тя на майтап ми отговори докато не ми стане корема голям че да не мога да се съблека сама.

# 190
Атака - да ви подразня и аз малко !  Wink Twisted Evil
Аз с нетърпение очаквам черешите , ама за лютеницата се сещам че като бяхме малки , преди около 20 години че и повече като се правеше лютеница и се напълнят бурканите със сестра ми взимахме един селски хляб от фурната и нападахме тавата - голяма вкусотия беше - лелееееееееееееееееееееееее Laughing
Отивам до магазина за познайте какво ....лютеницаааа Laughing Laughing Laughing

# 191
аз пък налитам на бебешки каши Слънчо! Обожавам ги!

# 192
Последно за лютеницата.
Klem4e,  и  аз имам такива спомени. Хляб с дебела кора и мажеш от тавата. Оххххххххх. Май ще си сменя датата на самолетния билет за да хвана сезона на лютеницата. Миналата година го хванах, бях при леля ми, вървиш из градчето и от всякъде мирише на печени чушки, лютеница. Спомних си като бях малка, хич не ми се тръгваше.

# 193
Забравила съм за тези каши Слънчо  Rolling Eyes. Как се приготвяха?

# 194
С топла вода и бъркаш.
И аз подяждам с по някоя друга лъжица детето сутрин.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт