И април вече отминава, наддава бавно НОЕМВРИйска мама

• 11 027
  • 302
  •   1
Отговори
# 195
*Svet*  Много се радвам, че не съм единствения луд фен на детските каши Слънчо, особено на бананово-ябълкова и тази с бисквитките  Simple Smile Затопля се прясното бляко и се залива кашата като се добавя захар или мед, разбърква се за да не стане на бучки  ммм   ....  Hug

# 196
С топла вода и бъркаш.
И аз подяждам с по някоя друга лъжица детето сутрин.  Embarassed

а с топло мляко са направо мммммммммммммммммммммммммм

# 197
Май и аз, ще тичам до магазина за каша.
Момичета днес съм на преглед и ми е едно такова леко напрегнато. Дано всичко е наред! Как, ще изтрая до 3 часа...

# 198
bilyana44 - относно какво се вижда за пола - знам, че на момичетата са им много големи срамните устни в началото и затова се бърка дали е момче или момиче. Аз ще чакам 17 юни като съм на ФМ с 3Д - тогава трябва да си личи вече.
Снощи сънувах, че раждам момче, беше с рижава коса - няма от къде да дойде със сигурност  Laughing Голям майтап са тези сънища

*Svet* - стискаме палци и чакаме резултати

# 199
Добро утро!
Честито на Г-жа Дойчинова   bouquet Желая ви дълъг и много щастлив семеен живот!
За витамините - аз от 7 г.с. пия Центрум матерна.
За храненето - не съм си променяла начина на хранене умишлено. Напоследък изобщо не ми се ядат разни колбаси. Дори и любимите ми манджи не ме влечат. Ям много зеленчуци, плодове, сирене, кисело и прясно мляко, супички.
maria.krumova много интересна информация си дала. Аз необичам сушени плодове, но ще взема да се напъна и да хапвам по някоя фурма от време на време.
Лютеница и аз много обичам. Купувам си на Олинеза едро смляна. А каши Слънчо мммммм обожавам ги.
Аз днес съм вече по-спокойна относно дебелината на нухалната транслуценция на бебетата. В крайна сметка имам доверие на лекаря си и щом той ми казва, че за него бебетата са добре, няма за какво да се тормозя. Вчера от толкова нерви цял ден ме наболяваше корема. Спирам вече да се ровя и да чета за разните му там изследвания и ще се наслаждавам на бременността си.

# 200
Ей нямате стигане през половин час да гледа човек и сте изписали две три страници.
Първо честито на булката,дълъг щастлив семеен живот,и аз от скоро съм омъжена когато бях бременна с първото сключихме брак.
За кашички си говорите,а аз пък не обичам такива кашави неща ,дъщеря ми ги обича но аз не,аз съм много капризна на ядене  Crazy.
*Svet* ще изтърпиш няма страшно не се шашкай и после да пишеш как е минал прегледа.

# 201
  • в ябълковата градина
Някой Пита, биохимичният скрийнинг в Майчин дом София е 42 лева.

# 202
Много ми е забавно като ме питат в аптеката "на колко месеца е детето, за което е кашата" и като им кажа "за мен"  Shocked
yani4ka_83 Правилно решение. Все пак лекарят ти ти два информация за твоето състояние и на бебчетата ти, а с четенето тук и там можеш да се спукаш от притеснения за няма нищо. А не е добре за бебчетата мама да е с опънати нерви и нонстоп притеснения...  Hug
*Svet*  Дано всичко при теб да е наред. Стискам палци за прегледа днес!  Praynig  Praynig  Praynig

# 203
Svet, всичко ще е наред с бебчето. Чакаме да се похвалиш след прегледа!  Hug
Поне каши имам под ръка, е не Слънчо, ама пак става. Аз се сетих, че миналата бременност ядях каши. Пращаха мостри за детето (оше неродено) и аз ги дегустирах.  Crazy
Интересно,че сега не налитам на сладко. Ще видим дали при мен има връзка, между вкуса и пола. Вчера си купих кисели  краставички, предишния път не ядох, а освен това и не обичам. Луда работа.  Crazy

# 204
  • гр.Добрич
Честито и от мен на булката!  bouquet

Тази сутрин ме развеселихте с тези лютеници и каши. С предната бременност бях луднала по черешите и накрая счупих зъб с една костилка. Grinning Сега пак ги чакам с нетърпение.

Все се каня да ви питам. Вагиналният ехограф не е ли неприятен? Никога не са ме гледали с такова чудо, сега даже ме е страх да ме бъркат. Като знам онова желязното, което ползват за прегледи колко е гадно и направо си умирам от страх.

# 205
Като се върна и ще ви разкажа как е минало. Ама толкова ми е разсеяно ви казвам... Наех се да сготвя.... (няма да ви казвам какво, за да не ви се прияде) и забравих да сложа черен пипер ooooh! Едновременно с това реших да си припека 2 филийки, които така здраво загорих, че се наложи да ги изхвърля. През това време отскачам и до компютъра за да не изпусна случайно нещо във форума  hahaha
Май започавам да се побърквам... Shocked

# 206
  • София, Борово
Привет на всички
Елена Дойчинова, Честито! С Пожелания за много щастлив семеен живот и пълна къща с радост и детски смях.

Свет, имаш стиснати палци и от мен за прегледа Hug

# 207
Казаха ми като ми се прияде нещо, дето в момента не мога да си хапна, да си захапвам леко дланта в частта под палеца. В момента там личи цялата ми захапка: отгоре - от селския хляб, отдолу - от лютеницата. Ей, на и черешите се включиха. Не смея да говоря, че с това обилно слюноотделяне рискувам да изкъпя някой. Да знаете, че ако някой ме пита що не говоря, ще го препратя към вас, вие да му обяснявате.

# 208
Относно вагиналния-да кажа,че няма нищо страшно и неприятно,представлява накраиник от някаква пластмаса,доктора му надява един презерватив и го маже с някакъв гел smile3506 и това е,както го обясних май не звучи много обнадеждаващо,но понеже мен до сега все с такъв са ме гледали и не се впечатлявам smile3503

# 209
И аз съм чувала от моята комшиика ,че с вагинален не е нищо особенно не боли,няма страшно spinki.

Общи условия

Активация на акаунт