Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са алтернативни начини за набиране на средства за благотворителност, освен да се бръкнеш в собствения си джоб?
Какво представлява Race for Life и как мога да участвам в него?
Как се грижат за бебетата в чужбина, особено в Англия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са алтернативни начини за набиране на средства за благотворителност, освен да се бръкнеш в собствения си джоб?
Алтернативните методи за набиране на средства за благотворителност включват създаване на уеб страница, като например JustGiving, където хората могат да дарят пари чрез имейл, Skype и други платформи. Друг подход е участието в благотворителни събития като Race for Life, които предоставят възможности за събиране на средства по забавен и ангажиращ начин.
-
Какво представлява Race for Life и как мога да участвам в него?
Race for Life е благотворително събитие, провеждано в Обединеното кралство за набиране на средства за борба с рака. Можете да се включите като участник, като създадете страница за набиране на средства и поканите приятели и семейство да ви спонсорират. Участието е достъпно за различни разстояния, като например 10 км.
-
Как се грижат за бебетата в чужбина, особено в Англия?
Грижата за бебета в чужбина, като например в Англия, може да варира според предпочитанията на родителите. Някои майки следват инстинктите си и отговарят на сигналите на детето си, докато други следват определени системи и рутинни процедури за хранене и сън. Въпросът кога да кърмите и кога да въведете твърда храна също може да бъде различен за всяко семейство и може да зависи от местните обичаи и препоръките на здравни специалисти.
-
Как се отглеждат децата в България и какви са разликите в сравнение с отглеждането им в чужбина?
-
Как мога да събера пари за благотворителност в Обединеното кралство?
Помагайте, моля.
И без друго като гледам колко е топличко там...) Май наистина не съм знаела с какво се захващам
Всички тези неща за сливици и постоянно боледуване започват да ме паникьосват вече...Ние и двете сме си още все така, вече ни е нормалното състояние, еднакви кашлици, много зелени...от носа, през деня е ок, Аннабел е весела в градината, играе, но през нощта вдига температура и плаче на сън цяла нощ, и аз покрай нея
Е, така я караме, и това след като от събота сме на нов антибиотик...Няма да се оплаквам, но и не знам какво да правя, честно казано. Между другото, по въпроса за антибиотиците и многото лекарства, аз съм била винаги много против, за капак днес ми се обади една приятелка, която е тук и ми сподели, че е на нещо като химиотерапия заради проблеми с черния дроб, получени поради прием на много лекарства като дете...само на 30г е, направо се втрещих. Тя самата е с медицинско образование и е от такова семейство
, аз не исках да ви се хваля много-много, просто да ви вдъхна малко увереност, че е възможно и нашият произход, който всъщност никак не е лош
За мен обаче това означава само повече работа, тъй като заплатите ни са замразени заради кризата, but one day
Но днес сме определо по-добре, голяма веселба падна вечерта