Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 80

• 39 490
  • 377
  •   1
Отговори
# 60
stasi76 ,Да ти е честита рожденичката!     bdbaloni    Страхотна е тортата!
Аз пак съм бляла някъде,извини ме,малко съм се отнесла напоследък...

rien ,добре са се получили тортите.Какъв точно е лимоновия сладкиш?

shemet_neveroiaten , благодаря ти за урока и показното!И за снимките!      bouquet       

# 61
Някой има ли представа в какви разфасовки се продава фарситурата?Специално за Кадемлия ме интересува. Трябва ми малко количество затова питам
rien много сладко ангелче  Peace

Искам да попитам - Тези германци - не ги знам как режат като бакали, но все полсе ми се оплакват , че ммф//а не се режел добре. / Освен, че е много сладък/ Какво да направя да се реже по/добре ММФ/а. Повече захар?Да им подостря ножовете?

Определено им наостри ножовете  Joy

# 62
Риен, не се подлъгвай да слагаш повече захар  Naughty Когато се прави торта с ММФ, е изважда от хладилниа поне половин час преди рязане и той си омеква.На стайна температура.Поне до сега съм правила няколко такива торти и винаги процедирам по този начин.Не е имало проблем с рязането!
А, да Барбито не съм го правила аз.  Mr. Green

# 63
  • Vaudreuil Canada
rien - имаш интересни и нестандартни хрумвания за торти - поздравления.
antoan2006 честити придобивки - звучат вкусно!
stasi76 честито на дъщеричката ти с много голямо закъснение - видях и двете торти - прекрасни са - много красива панделка си направила отзад на барбито а и отпред е много идейна роклята.
patriyani такива красоти трябва да ги пускаш директно в ефира а не просто като линк.
radinna и двете торти са много хубави но тази с борда ме грабна.
skai май ще те виждаме често тук - страхотно попълнение на групата Simple Smile
sillsav браво за тортата аз още не съм се престрашила на такава проява.
bubolinkata за тортата нали ти казах че изглежда разкошно - е сега да ти кажа че и миниатюрата е много сладурска.
nelka.nelka благодаря за рецептата - май имаш и нова торта да показваш Simple Smile
blueeye®  честити придобивки и много често да си ги ползваш.
laskova тортата ти е прелестна - браво за пореден път.
violetblue честити накрайници - май Албенка ще се оборудва с конкуренция Simple Smile и тортата е станала чудесно - браво спасила си я все пак.
iskrone много сериозен проект е тази китара и си се справила чудесно.
duhi_puhi браво за тази торта - лесно ли я монтира имам предвид етажите - и мен ме сърбят ръцете за една такава.
иглика333 моделирането е твоята стихия - страхотни торти си спретнала.
Албена ти си неуморна - не знам как се справяш но всичките ти торти са на ниво.
Краси тортата ти с дяволчето е много сладурска.
Пепи връщам се до двуетажната ти торта с розите за да кажа че е просто чудесна - много стилна и изпипана.
Няма да коментирам повече въпреки че има какво още - просто толкова много и толкова страхотни торти видях в последните дни и седмици - сякаш темата се сля с тази за галерията-торти.

Рая спрея се казва Fabilo Spray Glaze има го на тази страница някъде в средата на страницата.

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 02:04 от shemet_neveroiaten

# 64
Силрай да правих го , но аз винаги правя цяла доза ММФ и после ми издържа в хладилника поне 3 м( не че се застоява толкова много  Laughing ). Излезе около 1кг 200( 300гр) .
Риен по рецепта шоколада е натурален , не съм пробвала с бял ( на мен ми трябваше черен фондан ). Да ти кажа , не знам дали се губи матовия отенък на ММФ , аз първия път боядисвах допълнително с черно отгоре ( така стои лъскаво, уви) , а на последната торта , нали се оплаках че ми направи страшен конденз хладилника  Sad- така или иначе лъщеше  Cry
 Интересни торти си спретнала , това ММФ ли е? И да , наточи им ножовете ( моите винаги са токова тъпи и пак лесно режа ММФ  Joy

# 65
благодарение на kar4itaи аз мога да си показвам торти4ките  bouquet  bouquet

# 66
  • Vaudreuil Canada
Някой да знае къде ни се изгуби Tandoori пък и Джемма липсва от доста време ....  newsm78

# 67
Бобсито фарситурата на Кадемлия би трябвало да е разфасовка 1 кг.  Peace

rien за да ти става на трохи РМ2, значи пудрата захар ти е в повече. Намали я  Peace

# 68
Бпагодаря ви на всички за коментарите на тортите, много сте мили. Аз се радвам че се получиха, защото ми беше много напрегната седмица и въобще не знаех дали ще мога да се съсредоточа върху тях, но ме разтовариха от другите ми проблеми. За моделажа на 3 Д торти май ми хареса и определено са много ефектни. Макуина си има кусури като липсата на симетрия на някой места, но определено ще пробвам пак.
patriyani добре се е получила тортата ти, само дето снимката е малко тъмна и няма как да я видя в цялата и прелест.
stasi76 честит празник на дъщеричката ти и от мен. Барбито е страхотно истинска романтична принцеса в много стилна рокля.
rien наистина правиш много интересни торти, тази с ангелчето особено много ми хареса.
svetlane много слънчева торта
radinna и двете ти торти са се получили много добре. Личи си и сградата и спайдърмена си е съвсем познваем.
Лилавата торта пък е много нежна.
Пепи  страхотна е последната ти серия торти. Невероятни цветове. Хареса ми книжката Хари Потър и синия Макуин . Много хубаво изгладен, просто перфектен. Не мога да ти се начудя на производителността, аз като знам колко време ми отнеха две торти въобще не си представям как насмогваш всичко да изпипаш.
bubolinkata просто не мога да не отчета твоя Ягодов сладкиш -Фигурката е много красива, направо ювелирна, а това че е полегнала е като ефект всякаш се накланя към тортичката за снимката. И украсата с тези посяти ягодки - като живи са!!!

# 69
  • Бургас
момичета,от бензиностанцията купих бонбонки marshmallows но са на рулца различни цветове,да ги разплитам ли за да запазя цвета.
купих и едни Haribo меченца мога ли да ги ползвам за рози-украса.
Може би някъде има отговор,но не можах да го намеря

# 70
но са на рулца различни цветове,да ги разплитам ли за да запазя цвета.

Не би могла да ги развиеш на отделните им цветове. Разтопи си ги така и ги направи, ще получиш интересн розовикав цвят  Peace

# 71
  • Бургас
но са на рулца различни цветове,да ги разплитам ли за да запазя цвета.

Не би могла да ги развиеш на отделните им цветове. Разтопи си ги така и ги направи, ще получиш интересн розовикав цвят  Peace
Благодаря ти.Пробвах с разплитането Laughingнищо не става

# 72
  • Бургас
Момичета благодаря ви за окуражителните думи - определено дават криле Hug
Рая, кафявото е шоколадово тесто - по-тъмното е само с черен шоколад, а по-светлото с млечен.
Именно заради тъмното питах колко трябва да е твърдо, че то ми става като кора - кигурно нещо не ми е наред с пропорциите.
Ванче, разбрах ти обяснението  Peace
patriyani , много е ефектно тортата, но ми се иска да видя по-ясна снимка
stasi76, и втората торта е много красива - искам да правя момичешки тортиииии Cry
Риен, добри са си тортите - не си личи толкова разтопеното масло. А ангелчето е много сладурско

# 73
момичета,от бензиностанцията купих бонбонки marshmallows но са на рулца различни цветове,да ги разплитам ли за да запазя цвета.
Ако са от новия модел, който са пуснали напоследък, в него има зеленикаво-синкава лента. Незнам как ще се отрази на останалите цветове. Иначе с розово-оранжево-жълто-белите ще получиш много приятен почти телесен цвят.
С Харибото става тесто, но е доста жилаво. При разтапянето добави олио.

# 74
  • Бургас
I r r a   , виждам че си от Бургас от къде си купуваш сладкарски бои , че аз имам мерак да пробвам някои от красотите ви ,но ще започвам от нулата.

Общи условия

Активация на акаунт