Телче, Близначе или Раче ще е Юнското юначе? Тема№ 57

• 11 597
  • 303
  •   1
Отговори
# 180
Гъди сетих се нещо относно мъжете. Навремето леля ми и свяко ми като се оженили свяко хич не бил примерен съпруг и все бил с приятели на по чешка. Но пък и леля ми нищо не е премълчавала. Даже знам че батко ме като се е родил свяко го нямало цяла седмица. Баба и дядо го посрещнали с точелката вкъщи. Той човека цяла седмица бил на запой с приятели и си придставял моля ти се че бил  партизанин hahaha и като се прибрал накрая вкъще баба ми и дядо ми с точелката о осведомили че има син Crazy  И така дори докато си напаснат характерите  леля ми на 2 пъти при скандалму е изхвърляла багажа през прозореца на втория етаж и той човека с подвита опашка пак си го прибирал и се кротвал Mr. Green . Вярно че са вече по на 60 години но са много сладко семейство.

# 181
Абе хора, като чета - какви са тези промишлени количества дрехи, пелени и чаршафи дето сте накупили, като ви чета, аз моите за 2 часа бих могла да ги изгладя, въпреки, че аз няма да ги гладя, Андрей ще пере на ръка  и ще глади- той сам иска не сам го карала, но това мисли да го направи, като съм влязла в болницата, да не стояли така да се прашат дрешките!! Много неща явно сте накупили, аз не съм прекалявала с покупките за дрехи/около 40 парцалки горе долу/, чаршафи/2 комплекта/, одеялца 2 и 2 хавлии, пелени 2 комплекта- вие пишете за някакви големи количества парцалки, че свят ми се завива/ явно много ми влияе нещо този форум Embarassed/ Hug

Мойто бебе пък не хълца, незнам какво  е това, пак от тук разбрах за него и с мацките от болницата, с които лежах и те не знаеха, какво е това хълцане!!! Crossing Arms

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 16:14 от somebody

# 182
И моето бебче доста хълца, по няколко пъти на ден. Някой път е доста силно, чак сякаш се раздразва и почва и да се мести и рита. Най-често е като хапна, но не задължително. Нали различната храна променяла и вкуса на амиотичната течност, а пък те я пият. Може като се нагълтат повече и по-силно да хълцат  Grinning

Този препарат Surcare добре изглежда, почти като Бамбино Миото като състав. Аз ще поръчвам и пелени Бамбино и праха и всичко накуп, та доставката няма толкова да ми оскъпи нещата. Иначе го продават и на Биомага. Там има и някои други бебешки и общи препарати и прахове - без фосфати, ензими, избелители, ароматизатори, на растителна основа и т.н. Цените са подобни.
Аз за нас за възрастни си купих един 3 литра за 27 лв. Като гледам 2,5-3 месеца ще ни изкара, а аз доста пера. Ето този е
http://www.arbrevert.fr/actualite.html
имат и бебешки и ще взема и от него май, и шампоана им ползвам и е супер.

somebody и твоите 40 парцалки не са мало хич
аз десетина само съм купила, но мама настоява да ми купи останалите, чаршафчетата, пелените, обиколници щеу ми шие, одеалце ще ми плете от памучна прежда (много ги харесвам) и тя ще ги изпере и изглади и ще ги донесе за изписването. Аз само каквото съм купила ще изпера и пелените на бамбиното естествено, но още не съм ги поръчала, чакам след празниците.

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 16:13 от greenlife

# 183
somebody, и аз като гледам покупките си мисля че много бързо ще изпера и изгладя /не бих поверила това на никой друг, а и много обичам да пера и гладя/, но и аз мисля че за не повече от 2 часа ще изгладя всичко.

# 184
  • София
Tzveti, viper, много сте мили  Heart Eyes Истината е, че с малко дете, няма как да лежа само. Свекърва ми я гледа до обяд, майка идва за по-сложните домакински неща, за да не се натоварвам, но детето няма как само да лежи, за да лежа и аз.  Rolling Eyes

# 185
somebody, твоите покупки са направо в пъти повече от това, което имам аз в къщи!  Laughing Спокойно, всеки различно си преценя какво, колко и кога да купи, а и, както неведнъж сме казвали - "Малко и много са относителни понятия"  Wink Бъди спокойна и ведра, мисли позитивно, gambi явно те познава и правилно ти писа да не се вкарваш във филми.
Гъди, радвам се, че сте се "оправили" с Жоро и съм те накарала да се усмихнеш с пижамката.  Wink А за мъжа до мен - повярвайте ми, доста жабока трябваше да целуна, докато Го срещна.   Laughing
Петя, измъчи се ти, милата, какво ли не преживя! Като чета за проблемите ви и ми се къса сърцето, забравям за глупостите, които са ме ядосали и си отварям очите колко по-важни неща има и благодаря за всяка спестена ми болка или лоша вест. Малко остана, дано всичко да е наред с раждането и след него само радости да имаш!  Hug
Много се радвам за ДИ, присъединявам се към хубавите пожелания и палцестискането и с нетърпение очаквам да ги поздравя с добре завърнали се!
Говорих преди малко с гинеколога, който ми следи бременността - резултатите ми са добри, хемоглобин 122!

Момичета, утре ще съм на преглед в Пловдив и няма да съм на линия (може и в петък да не успея да се добера до нет). Да не ме мислите!!! При първа възможност ще пиша.

Още нещо се сетих. Сори за може би малко тъпичкия въпрос, ама ...  Embarassed Вие къде прибирате бебешките дрешки, като ги изперете и изгладите? Почиствате ли с нещо специално, примерно шкафчетата, в които ги слагате? Постилате ли нещо отдолу? Слагате ли в някакви торби? Или?  newsm78

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 16:27 от Amorevole

# 186
оуу цели 10 минути няма нов пост, отивам да мия чиниите тогава  Grinning Crazy

# 187
  • Пловдив
Amorevole успех на прегледа утре. Благородно ти завиждам, че бебка ще я гледа д-р Даскалов. Сигурна съм, че ще те зареди с много положителни емоции. Желая ти го от сърце.
Аз още не съм си получила дрехите-подаръци от Щатите и не съм прала, но си мисля, като ги изпера и изгладя да ги слагам в торби и в гардероба.
И аз минах през много жабоци докато намеря моя принц  Laughing

# 188
  • Плевен
Аморе, и аз ти стискам палци утре и съм сигурна, че всичко ще е наред.

Абе момичета, Мишел_Варна май ми се губи, или съм изпуснала ако се е обадила  newsm78

Петя, аз тъкмо днес се канех да питам какво следва след като мине обрива, дали пак ще започнеш лекарствата и ти пак да се обринеш.  Sad Сигурно организма вече се е пренасител от тия лекарства, знам ли.... И аз ще ти стискам палци тогава, да не родиш по Гергьовден. Все пак ние ги носим тия бебета и е гадно да ни наложат име, което не искаме да му дадем.

Ох, коремът ми много е слязъл надолу, вече си дишам съвсем нормално, но пък през 5 мин съм в тоалетната.. А доскоро не ставах през нощта... И хълца, и се върти бебока, на мачовете се вълнува и смятам, че се готви за старт вече....

Гамби, аз снищи стисках палци на ваще, довечера стискай ти за Бербо  Twisted Evil И дано да се срещнем на финала, въпреки, че не ми се вярва.

Едно момиче, ами аз в почивните дни мисля да пера и гладя нещата за родилния дом, защото усещам, че нямам много време, а останалото ще бъде, като изляза от болницата, тогава ще имам и помощници.

Радвам се, че Ди е добре и ще чакаме от нея и Сафира още новини и снимчици, когато е възможно.

Хайде лека вечер на всички.  Heart Eyes

# 189
  • София
Е ето прибрах се от консултацията днес, бях при друга докторка която също излезе мила. Моята е отпуска и ще се прибере към началото на май. Видяхме бебо вече е 2740гр. в приблизително 34 седмица без няколко дни. Чухме тонове, разхълца се това дете милото и през цялото време бе хлъц, хлъц ха ха.
Въпреки че аз съм отслабнала, бебо е наддал и това е супер защо се бях притеснила. Моята докторка ще ми издаде необходимите документи за раждане като се върне на работа. Добре са води, пъпна връв и общо състояние което ме накара да си отдъхна най-после след това което си мислех. Ще чуваме тонове след празниците към 9 май и ще пуснем още някое изследване може би. За сега нещата са нормални, бебо е в изходна позиция за излизане с главичката на долу, доки каза че повече няма да се обръща според нея  и бебо е готов да посрещне скоро новият свят.  Hug

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 17:02 от takanat

# 190
Много се радвам за ДИ
Мен взе много да ме сърби кожата по корема и гърдите хем не пропускам сутрин и вечер да се мажа
даже и през деня като ме засърби,но усещам накъде отива работата май ще се нацепя Sad

# 191
  • София
Момичета, нормално ли е да ми се струва твърд корема вече поне 2 часа? Не ме боли нищо, но ми е твърд, беба си ме ритка..., но ми  е притеснено. Звъня на лекарката ми и сигнала е две бързи изтутквания интервал и е така от вчера.Какво значи това, номерата ли е филтрирала...

# 192
  • София
Тези купища дрехи, които довлякохме у нас, са за дете до две годишна възраст  Peace
Трябваше да си донесем и сортираме по размер, дебелина и т.н., да вакумираме по-голямата част и да ги командироваме в мазето. При мен оставих само тези, които са до 3 месечна възраст. Не са много. Въпросът е, че когато кака беше тук, всички чували бяха стоварени в хола и количеството имаше внушителен размер.

# 193
Много се радвам за добрите новини около Di и малките и съкровища!
За бебешките дрешки - нашите не са също много, но мама и сестра и са накупили доста допълнително(нали ще е първо внуче в родата), затова не се притеснявам - пране и гладене не повече от 2 часа и за мен.Само мисля да купя едно спално комплектче+одеалце още и това е.
Тези препарати Surcare и аз ги гледах в един онлайн магазин - май в Бебчо и им се чудя още, на първо време ще пробвам с Тео.
Ние още сме в ремонт - днес чакам майстори след 6ч да сложат первазите на дограмата и да приключваме с нея, че стана...много са несериозни, но ги търпим(нали хазяите плащат).През почивните дни ще обиколим за кошара, коритце и разни дребни неща още..и лека полека да си приготвям и багажчето за болницата, което не е нещо особено - за Ева в Сливен ми искат нощница, чехли,10 памперса за бебка, 5 за мен, чаша, чиния и прибори + тоалетни принадлежности.Всичко останало се осигурява от тях Simple Smile
Geraldine най-добре полегни на една страна и дано те отпусне..
Някой питаше как ще се слагат дрешките по шкафовете - аз смятам да дезинфикцирам с Цитросепт разтвор чекмеджетата и директно да ги слагам - не мисля, че прекалената стерилност е от полза, но това си е мое мнение.

Ауу и един  Embarassed Embarassed Embarassedвъпрос...от вчера ми е едно некомфортно там долу, като погледнах с огледалцето(че иначе не става) видях, че малките ми с.у. са леко зачервени и по-големи от обичайното..нямам течение или нещо друго..просто...като претъркани ги усещам.. Rolling Eyes Rolling EyesНа лекар съм чак след празниците, дано не е нещо обезпокоително..

И мен ме сърби кожата по корема, а гърдите, по-скоро зърната отново ми станаха доста чувствителни, може би се подготвят за срещата с беба Simple Smile

Моята беба и тя хълца и доста често я усещам,ч е го прави и през нощта Simple Smile

# 194
Gamby , от два дена се грижа за племенницата и нямам капка време и сили. Утре ще се опитам да дойда, ако не съм пак с нея.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт