Телче, Близначе или Раче ще е Юнското юначе? Тема№ 57

• 11 593
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
lili_to  и аз така за себе си немога да преценя казват ми, че ми е ниско долу, вчера  изпратих своя снимка от петък на колегите в офиса, всички били потресени, какъв ми бил огромен корема, а аз се бях притеснила, че  е малък Shocked, а нали и моите колеги-мъже са много компетентни по всички въпроси свързани с бремеността- инжинери са, все пак Mr. Green и ме коментирали, че задължително секцио съм щяла да раждам, щото с такъв голям корем и голямо бебе, нормално нямало да може да родя Simple Smile

Така, че нека хората да си говорят каквото си искат, важното е ние как се чувстваме и да ги пропускаме тази думи покрай ушите си!! Hug

# 166
Ех много ги разбират тези неща всички бе! Я да не ги слушате!!!

# 167
Едно момиче-аз си поръчах по интернет на Бамбино мио прах-Мio care,защото прочетох статия за праховете от тема на Часът на мама-http://www.blizodobebeto.com/2008/05/14/chasatnamama/,,на тази страница можеш да видиш и реших да си взема от него.Ще го пробвам и ще видим.Иначе 16 лв. с доставката ми излезе,а редовната цена му е 11.80.

# 168
Коремка Честит Рожден Ден, да имаш най-хубавите емоции на света и безпроблемно раждане.
За срещата утре и аз ще дойда в 15 ч на Генерал Колев нали?
Гъди благодаря ти за инфото.
 За татковците всеки е различен по характер. Моят мъж за момента е страхотен и много се радва на коремчето. Целува го, говори му, даже наздраве му казва  Joy , помагаше ми още преди да забременея. Сега като живеем с майка му и сестрите му-2 на брой пак е много внимателен и грижовен. И свекърва ми със сестрите му и най-вече той не ми дават да пипна нищо. Нито чинии да мия, нето да чистя. Не мога да сеоплача иначе пепел ми на езика Mr. Green. Но пък съм на мнение, че ако има проблем трябва да се говори за него вместо да се премълчава. Аз например за себе си мога да кажа, че го тормозя всяка вечер Laughing в смисъл такъв че го чакам само да се върне от работа и да седне на фотъойла и аз съм отгоре му да се гушкам. И той ме търпи и само един път ми сподели все пак че ме разбира че по цял ден нямам какво да правя и ми е скучно и чакам само да се прибере ,но все пак ме пемели поне за 30 мин. уединение. Да си сипе 50 гр джин и да почете книжка. И аз просто осъзнах колко съм ужасна. Сега като де върне гледам да не го "тормозя" толкова гузно ми е. Пък и той никъде не ходи без мен. Осъзнах че има нужда от въздух. Ето дори и утре на отворените врати на Окръжн още като разбра че съм се записала и каза че идва с мен

# 169
Green life забравих как се казва но не се продава навсякъде.Като го купя ще ви кажа.Със сертификат бил..16.00 лв някъде-течен препарат е не е прах.И през Ремедиума ще мина да видя,ако не ще видя и бамбино миото.

Нали има багаж и за бебето за болницата.Ама кога да го пера.Или да накарам роднините да изперат багажа на бебето и да ми донесат в болницата. newsm78
Това в случай че тръгна да раждам в МД.

Иначе ако си е в Щерев не се притеснявам.

# 170
Честит рожден ден Коремка! nbirthday
Ади страхотни новини, предай на сестра си поздрави и я очакваме с нетърпение да се включи от вкъщи вече с малките юнаци  Hug
За праховете си взех Персил сензитив за дрешките и един Тео бебе за одеалцата и спалните комплекти.
Гъди радвам се, че с Жоро сте поговорили, мъжете им трябва време да осъзнаят какво се случва.
Петя измъчи се с тези алергии и като знам колко е неприятно, въпреки че при мен е доста по - слабо изразено, и се побърквам направо не те мисля а и сега без лекарства за контракциите.....никакво ставане от леглото, особено около 06.05  Naughty  Laughing
Мен ме е налегнала някаква депресия незнам.........постоянно ми се реве за всичко, засягам се от най - малкото нещо и веднага ме избива на рев и това местене толкова много промени наведнъж ми идват повечко смяна на квартала, смяна на училището на Мони, нов лекар, въобще ми идва в повече, знам, че е за хубаво, но ми е мъчно за всичко  Sad
Съжалявам, че ви натоварих, но така ми тежи  Cry

# 171
Коремка честит рожден ден - нека се сбъднат всичките ти мечти! bdbaloni

# 172
  • Пловдив
Мамчета искам да ви питам някой има ли наблюдения за тези ванички http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=35_37&products_id=115
Найстина ли са толкова удобни. Аз бях твърдо решила да купуваме такава. Моя колежка първото си внуче отгледаха в обикновена вана, а сега на второто взеха такава и каза, че била удобна. Но сега на мъжа ми една колежка която има близнаци ме разколеба, според нея не били изобщо практични. Вие как мислите и някой ползвал ли е?
Гъди радвам се, че с Жоро сега всичко е наред. Няма да му спестяваш нищо. Всичко ще си казваш  Peace
Лили не им се вързвай на хората, да си говорят каквото искат

# 173
Ето на-пак хълца.Нормално ли е толкова често хълцане.И май само едното хълца защото все е на едно и също място.

# 174
  • София
намерих ги тези прахове, които ги продават по аптеките. Като свърша Сано-то, мисля да ги пробвам, защото нямат и аромат и сигурно са още по-щадящи.

http://www.surcare-bg.com/products.html

# 175
А ТОЧНО ТОВА Е ПРЕПАРАТА-втория течния-16 лв. Само дето не ми стана ясно как така се сипва в барабана,а не в отделението за прах

# 176
Koremka, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Бъди здрава!

Viper, забравих да напиша, че съм чувала две неща за облекчаване на контракциите: чай каркаде и още някакви билкови отвари дето не им запомних имената (в курса по йога за бременни ни ги предлагаха, предполагам че можем да получим повече информация, ако те интересува).

Петя, и аз съм ги виждала тези, но имам опасения за всичко ново в битовата химия. Въбоще не вярвам и ще се доверя на Тео-то. Ако си доволна, ще се радвам да споделиш.

За препарата - имам една купичка пластмасова и в нея слагам препарата в барабана (продаваше се към него, сигурно акция).

Моето бебе пък се стряска като че ли. Така мърда. Изведнъж се разтриса и престава  newsm78

# 177
Здравейте Simple Smile

Коремка  newsm59 и най-хубавия подарък през юни Simple Smile

Di, супер новини, дано по-скоро се приберете тримата вкъщи Peace Praynig Praynig Praynig Praynig Hug Hug

ninand , за ваничката, незнам дали е удобна, но аз си купих почти същата. Казвам почти същата, защото марката е CAМ, като дизайн е същата , но е малко по-голяма. Първоначално и аз мислех да е този модел, но ме разубедиха, защото е по-тесен и по-неудобен. Иначе на CAM е и по изпипана... и подходяща за по-голямо бебе и може да се ползва спокойно до 1 първата годинка, докато модела ONDA e до към 9 месец. Този модел-

За срещите: аз досега не съм идвала, но главната причина е часа, ако са през седмицата и в някакъв следобеден час около 14-15 часа би ми било по-удобно, не че нещо съм заета сутрин, но едвам ставам от леглото, иначе желание да се видим и запознаем имам.

За хълцането и движенията на бебето: и моето бебче мърда лекичко, но за сметка на това хълца. Доктора ми каза, че с хълцането бебетата си развиват белите дробове и в момента, в които започнат да хълцат това е признак на зрялост, дори и да се роди няма проблеми. Като разбира се най-добрия вариант е да се роди най-рано след 34 седмица. Peace

petia_tag, аз си си купила прах за пране Сано Максима и този Surcare, хареса ми защото няма никакъв аромат и като започна да пера бебешките неща ще пробвам и с двата и ще пиша отзиви Peace

За мъжете/бъдещи татковци: моя мъж много ми помага и се грижи за мен, явно си е до ниво на осъзнаване на това, което предстои. Някой мъже осъзнават по-бавно, но дори и вашите да са от тези, по-добре им казвайте всички, без да им спестявате нищо.

lili_to, хич не се връзвай на свекървенски приказки кога ще родиш, директно отговаряй , вместо да се измъчваш и притесняваш.

Гъди, цял ден си прелитат самолети и хеликоптери, аз съм в центъра и до към 3 часа непрекъснато прелитаха, явно военните си тренират за 6 май, но и аз много се стряскам Rolling Eyes

# 178
  • Варна
Здрасти брадство!
 Чак сега се докопах до компа на работа и то след малко ще си ходя. За срещата утре в Окръжна и мен ме чакайе към 15:00- 15:10 часа, че незнам къде да ходя. А и Bella непише, дали се е пооправила вече.
 Честит рожден ден на Коремка- жива, здрав и много щастлива мама.
 somebody - колко пъти да ти казвам да не влизаш в тия твойте филми и се да си внушаваш, че ако някой е болен от нещо и ти имаш същите симптоми и стига си ровила из др. форуми и да се нараняваш и да се тормозиш.  Hug
  edno_momiche - моя юнак бая си хълца, все едно е изпукал 5 бирички. Аз много му се радвам като дава сигнали, даже се чудя кога спи изобщо и да не би аз нещо да го тормозя, но явно ще е диваче като майка си.
  Ins и ти не се вясваш тия дни, драсни някой ред на скупето да се разберем за утре.

# 179
  • София
gmarinova, благодаря. Аз разрових и видях, че са пили отвара от босилек newsm78
Петя, постоянно си ми в главата. Стискам палци за теб и бебето  Praynig

Koremka, Честит Празник   bouquet

Аз пера и гладя в несвяст и затова не пиша. Преди два дена сестра ми беше у нас да сортираме дрешките (чувалите с дрешки!!!) и като ме погледна в шкембето и вика "Оооо, скоро ще си имаме бебе, до една седмица" И аз само погледнах купа с дрешки, неизпрани и неизгладени, новопоставения прозорец в кухнята, гардероба без чекмеджета, в които да наредя дрехите, и ми се дорева.
Сега гладя бархетните и тензухените пелени, направо сън не ме лови. Добре, че поне се чувствам добре.......

Общи условия

Активация на акаунт