Телче, Близначе или Раче ще е Юнското юначе? Тема№ 57

• 11 585
  • 303
  •   1
Отговори
# 210
Наде благодаря ти за подкрепата  Hug Знам, че всичко ще се нареди постепенно, но докато свикна.........просто ми трябва малко време.
Утре съм на консултация  в ТК . Ще докладвам като се върна.
Целувки  и лека вечер от мен.

# 211
Честит рожден ден на Koremka ! Пожелавам ти много щастие и само положителни емоции оттук нататък Simple Smile

Geraldine  , благодаря ти за препоръката за лекарката , отидох днес ама никой не ми каза че ще ми разширява зениците , а аз отидох с колата сама Simple SmileSimple SmileSimple Smile ....както и да е важното е че ми каза че ретината ми е ОК и мога да родя нормално Simple Smile  А лекарката е страхотна ....Препоръчвам я Simple Smile

Много се радвам за ДИ  и близнаците Simple Smile Дано всичко да е наред и скоро да се гушкат вкъщи !

# 212
Е не мога да ги гледам тези новини-е то не е кървища,то не е изнасилвания,убийства,пожари,отвличания. Това новини ли е?
Днес направо е трагично.Почнаха със свинския грип,после мъж в Разград който иска да се самоубие,после изнасилвания на деца и за капак някакво момче което го намушкали с нож #Crazy

Surecare-то го взех 13.20 лв.Извинете че казах 16.00 по нагоре.Това ми харесва че е без миризма.Поне за началото.

Моята приятелка с 3те деца е джаста  праста с третото бебе.Не си дава хич зор, да му дава стерилна среда.Няма такова ожесточено чистене,пране,изваряване.

# 213
  • София
yaya86 , извинявай, пропуснала съм. Мен много ме шашна изследването, а зениците са ми рзширявани много пъти и съм изключила за това. Радвам се , че при теб е добър резултата Peace

# 214
  • Пловдив
Mayflower, Nadeto благодаря ви за отговорите! И аз съм си мислела да си взема и стойка, за да ми е по-удобно.
Сега обаче ми изникана и друг въпрос  Embarassed Поливането при къпането на бебето с някакво канче ли трябва да става или може и с слушалката на душа?

# 215
Запис,колкото да отбележа присъствие Grinning

Нещо не съм в най-прекрасното емоционално състояние напоследък/пусти хормони/
 Rolling Eyes

# 216
  • София
Mayflower, Nadeto благодаря ви за отговорите! И аз съм си мислела да си взема и стойка, за да ми е по-удобно.
Сега обаче ми изникана и друг въпрос  Embarassed Поливането при къпането на бебето с някакво канче ли трябва да става или може и с слушалката на душа?
нашето корито е на Neo nato анатомично се води. Със стойка е, с тапа, за да се източва водата и има много сладка каничка с дупчици отдолу и все едно поливаш бебето с много слаба струя на душа.  Simple Smile

# 217
здр. момичета.Вчера моите бебчета бяха транспортирани до първа градска болница.Казаха че са стабилизирани и са ги преместили в отделение за недоносени за да ги захранват.Много ме е яд-аз реших да раждам в МД в най голямата мизерия само и само бебетата да са в сигурни ръце а те ги преместиха.Дано е за добро.Днес ходих да ги видя.Докторката каза че още са на антибиотици,хранят се по малко,но още са със сонда-така ми се иска скоро да махнат сондата и да се хранят със шише.Тя е вече 1800 а беше 2кг а той е 1500 а беше 1700.Казаха че е нормално да спаднат но аз вече се притеснявам.Исками се да качват но това ше става много бавно.Бебетата ще мога да ги виждам веднъж седмично а информация за тях ще ми дават всеки ден по телефона.
Стискайте палци мамчета Praynig

# 218
  • Варна
Добра вечер!
anyto- добре за ваще ще съм, само защото Арсеналци не ме кефят, обаче на финала ми се сеща да се срщнем и там вече да се покаже по-класния.  smile3503 cheers /те Бербо щели да го махат май/.
Ins- светнах се аз ама късно.
Варненски мами, утре ще местим офиса и няма да мога да пиша, ще се видим пред Окръжна.
Ади отивам за биричка и картофки. Лека вечер.

# 219
   Сафира,знаеш че сме с теб!!! Praynig Praynig Praynig
 Бъди силна и не се тревожи,твоите бебчета ще бъдат здрави,щастливи и много много палави  
 newsm32 newsm32
Кураж миличка,разчитай на нашата подкрепа!

# 220
edno_momiche, ами то си е закон в новинарския бизнес, че добрите новини са лошите новини. Аз много се ядосвам за свинския грип, че създават някаква пълна истерия без причина - къде е Мексико, къде сме ние  Naughty  Като навермето с птичия грип и лудата крава - почти не се усетиха у нас, само ни бяха ошашкали....

safira, стискам палци да наддават бебоците по-бързо. Спокойно, хубавите неща стават бавно. Тези терзания, през които минаваш сега, после пък ще направят още по-щастливи миговете с малките ти душички  Peace

Наистина е нормално след раждане бебетата да загубят тегло, това ни го казаха на Отворените врати в МД. Постепенно това тегло се наваксва, така че няма страшно.

А това за мизерията в МД не трябваше да го казваш, нали и аз ще съм там, знам, че е гадно, видях го с очите си, ама сега пак ми го припомни и ми стана още по-потиснато и страхливо Crazy

Ох, и аз се чудя за ваничка - едни приятели ще ни дадат стойка за САМ, че иначе и тя струва сумати пари и май от тази марка ще купуваме. Малко големички ми изглеждат, но това си има плюс, че ще става и за бебчо, когато порасне Simple Smile   За поливането съм виждала, че го правят с каничка.

Страшно ми е скучно и на мен, в момента само се въртя като пумпал от стая в стая. Нито ми се гледа тв, нито на компютъра ми се седи, нито ми се чете книга, че се и наспах  #Crazy Положението е на път да става все по-зле, ще откача скоро. А само като се замисля как мечтаех за такава почивка...Ама това е, човек като работи откакто се помни, му е трудно да почива после...

Още отсега съм се спазарила с Жоро, че утре ще ме води да ядем навън, макар и предзаплатно  Peace

# 221
Safira, всички сме с теб, бебчетата ще са добре!  Praynig Само ме учудва защо, само веднъж седмично, можеш да ги виждаш! Моята приятелка в Токуда ще ходи да си  вижда близнетата всеки ден по два пъти в определени часове и да им носи кърма, а нейните са по-мънички и от твоите!!А Неонтологията  е най-добра в Токуда, вече на много места го прочетох, все пак неонтолозите там са от Майчин дом, но пък кувьозите им са на светлинни години напред от тези в Майчин дом!!

За коритцето и стойката и на нас ще ни подарят един приятели на Mothercare някакво, нямам си и на идея как изглеждат, до края на седмицата ще го вземем!За къпането, да поллива се с канче някакво, аз ще поливам съм си заплюла, Андрей ще я къпе! Mr. Green

А за профилактика на очите, като ходих не са ми разширявали зениците, в клиника Вижън по здравната каса, супер мили  и любезни докторки/минутки за реклама/ Rolling Eyes

# 222
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pi … ;pcat=bgtub,bgpty
И аз да споделя за ваничката, тук тези ги купуват що годе, но ако искаш да не инвестираш след 6 месеца до година в ново( столче за вана например) намери, нещо променящо се. Нашата ваничка се сменя с възрастта, не знам дали няма такива и в БГ.

# 223
  • София
safira, аз ще ти кажа, защо са ги преместили. Когато има много недоносени бебета при тях, тези, които са вече стабилни и се нуждаят само да наддадат, ги местят в Първа градска. Когато е по-спокойно и имат достатъчно място за всички, не е така. А пускат само веднъж дневно, защото са много деца и ако всички родители са при тях всеки ден, няма как да ги опазват от инфекции. Не казвам, че е правилно така, но явно нямат възможност по-друг начин да опазват децата. В същото време, когато ги извадят от кувиоза и започнат да се хранят сами, пускат майките на три часа да си ги хранят, но те вече са в отделни стаи, не са при тези, които са проблемни.

# 224
Сафира всичко ще е наред спокойно. Явно е нормално пък са и двечки все пак. Ще си ги вземеш живи и здрави.
За ваничките някой в по-предните страничке беше пуснал сайт с едно бебе вътре на Данет. Тях ги гледх тук в мола и ни харесаха.

Общи условия

Активация на акаунт