Споделете 105

• 25 369
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
 Grinning Здравейти братчита прасенца!

Споделям си наситеният с купонджийски настроения и смях уикенд. За малко излязох от Матрицата и бях онази Е. отпреди много години, ама по-готина, щото вече знам как да се гримирам Grinning. Всичко започна съвсем невинно, на псевдоинтелектуален разговор в един бар, в компанията на стари муцуни. Положението стана по-сериозно в следващия, където имаше и пиано. Почувствах се като звезда, когато влизайки във въпросното място, пианиста, който тъкмо свиреше прочувствено парче на Джейсън Мраз, спря рязко и се провикна "А! Ама това е Елка!" И от Мраз мина на Криминале.  Помнят ме още, ей.  Laughing После май пях с него, но не съм сигурна дали не ми е бил изключен микрофона, щото ми ръкопляскаха. Съвсем зле стана обаче когато в шест сутринта в Караоке ни пуснаха Сънчо и ни заявиха много нетактично, че ако не се изнесем ВЕДНАГА, ще ни заключат и ще ни оставят да мием чашите и пода. Ха, ще ме уплашат, аз подове колко съм мила ехей. В десет ме събуди телефона, за да оповести, че всъщност партито продължава на капаните, където се пие кафе Laughing. Нищо подобно, масите се огъваха от шкембета, бири, цаци, плаж, размазване и прочие. А от детския рожден ден, на който бях вечерта няма интересни събития, освен зелено-ливавите устни и езици на гостите, който цвят се добива или след кръчмарски бой със стол, или след ядене на торта на морска тематика.

Та така. Занимават ме сега някакви хора с някакви скучни работи, но много не им обръщам внимание.

Пожелавам ви кротка, ненатоварена седмица, която да мине ей така, неусетно. Grinning

Heart EyesАко съм изтървала нечий празник, наздраве!

# 736
Вълк, днес вълчето има празник нали?
Да, обадих се на сестрата, която му е и приятел да му честити.
В 14ч ще станат два месеца.
Чсетит имен ден на именяците, Св Св Кирил и Методий е.

# 737
Вълк, днес вълчето има празник нали?
В 14ч ще станат два месеца.

Това някакви кодирани съобщения между вас двамата ли са?

# 738
ОХ!
Мразя да се чувствам притисната, мразя , мразя.
Защо вечно пред летни ваканции и отпуски трябва да вземам решение за професионална промяна?
(лекичко ме натискат да приема и да премина в отдел Корпоративни клиенти).

Едит: Отказах. Олекна ми. Mr. Green

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 11:44 от Не тази вечер, Жозефина!

# 739
  • София
Скъпата ми сестра вчера ми разказваше по скайп, че присъствала на среща/литературно четене с Чък Паланюк, авторът на "Боен клуб", който раздал 200 големи надуваеми пингвина на присъстващите, организирал състезание за най-бързо надуване и накрая помолил всички да ги вдигнат във възуха за снимка. Колко са весели интелектуалните събития отвъд океана!
Всъщност може и тук да са, няма как да знам, като не посещавам такива...

# 740
Тъкмо щях да запитам от вуле кога пък е бил на местна почва тоя човек, а то верно, че систъра ти беше отвъд океана... А ти, скъпа Гюлфия, къде се губиш, освен в превода  Laughing

# 741

..... Всичко започна съвсем невинно, на псевдоинтелектуален разговор в един бар...

Всеки Споделител би блеснал в подобен разговор.  Hug

# 742
  • София
А ти, скъпа Гюлфия, къде се губиш, освен в превода

О, благодаря ви за този въпрос! Grinning
Основно в превода, в момента с лек завой от игрални към научнопопулярни филми, за първо сефте в живота ми. Божкей, какво ми дойде до главата! Ровя и търся сложни неоткриваеми термини до припадък, но хубавото е, че поне ще се пообразовам. Party

# 743
Хихи, гууд лък ден (извинете мързела да мина на латиница, но по-добре така отколкото на български да пиша с латински букви  Blush)

Аз още не съм споделила с шефовете си, но имам намерение да си съкратя 6 дневната седмица до 4 дневна. Петък, събота, че и понеделник да свиря отбой, петък и събота да дойда на гости и да ме водят из софийски кръчми, след което да ме приютят (доброволци има ли, да не посочвам  Mr. Green), след което да си се прибера и понеделник пак да дойда този път за Депрес мод  Mr. Green

# 744
Бижу http://ludimladi.bg/index.php?p=view&aid=23 този автор снимах с щерката  Laughing

# 745
  • о`майна лунна нощ е
Това някакви кодирани съобщения между вас двамата ли са?

Нали днес празнуват всички с имена Кирил и Методий.
Няма конспирация - просто поздрав за едно вълче.

# 746
Усещам, че искате да пусна новата тема. Е, няма.

# 747
Пускай, че току-виж ми гръмнал...бойлера. Laughing Wink

# 748
Ако я пусна нечии ще гръмнат със сигурност. "Хахаха" или "хохохо" да ползвам вместо емотикон?

# 749
Кво ти пука? Знам, че не ти. Направо си турни емотикона - нали за туй са турени до поленцето за "мнението". Simple Smile И, аре, пускай темата, докато не е дошла Калин@ да ни се скара. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт