Споделете 105

• 25 351
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
Антонио, не се шегувах, просто си помислих, че ако се бях омъжила на времето за едно студентско гадже, сега щях да имам толкова голяма дъщеря.
Пък аз търча подир изтребител.
Кое е по-доброто, а? newsm78
П.С.Леле, зеленият боб на Зеленоядият ще загори!!! Изчезвам.

# 706
  • Казанлък of all places
Споделям,че съм една паднала жена. От ситуацията "Булка шета, град бий" пострада последната жива табуретка в къщи. Барем не беше от високо.
Споделям и разкошния глинен гювеч, който току-що ни донесе един приятел - гювечът е кръгъл, дълбок колкото за едно свито на кравай ...нещо и покрит с паяжини. Като го измих , буквално светна!
Споделям и че големият ми син вече 2 месеца ходи напред -назад без мобилен телефон и още е жив. Това е моя лична победа над родителската ми параноя.

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 20:15 от angelina.bgk

# 707
Цял ден на пикник. Прибираме се и ... бойлерът изгорял.  Както казват хората, много хубаво не е на хубаво.  Naughty

# 708
Мисли позитивно, можеше да е гръмнал пък.

# 709
Сега някой да сподели и запушения си канал или празната бутилка от нещо... Mr. Green

# 710
Цял ден на пикник. Прибираме се и ... бойлерът изгорял.  Както казват хората, много хубаво не е на хубаво.  Naughty
Флор, и майка ми сподели днес за изгорял бойлер.

Аз се чудя да си споделя ли последното сладкишово творение?
Май по-скоро не, има нова партида бременни.

# 711
Добър вечер и наздраве!!!
Споделям рожденик на цели 14 години---
доволен и щастлив днес празнува без нас,"дъртите" в едно кафене-барче Laughing
имах притеснения през цялото време да не вземат се напият или ....нещо друго
но, слава богу всичко е на 6!

# 712
Този бойлер го поправяха на 31 декември в 20 ч. Точно два дена, след като изтече гаранцията му. Разбирате ли сега драмата ми?  Mr. Green

# 713
Разбирам те напълно, аз на майка ми и търся вече нов бойлер. Confused
Преди да бъда на парно и нон стоп течаща топла вода, съм била на бойлер.
Неприятно е да гръмне.

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 21:18 от Не тази вечер, Жозефина!

# 714
Споделям днешния си преход до Перперикон и Кърджали. Очарована съм и от двете места. Кърджали е прекрасен, чист, спокоен, зелен град. Прииска ми се да остана. Наистина на няколко пъти се зачудих е ли възможно да има и наистина така добре поддържани градове. А Перперикон, интересно е, но да се катери в този пек беше малко трудоемко, но гледката от кулата си струва цялото катерене.

# 715
  • София
Споделям, че харесвам песента в подписа на Ester, много!

# 716
Бу, не е хумор, а предупреждение.
Нали не искаш като видиш това и да ти се развали вкусът на кърмата? Ако си кърмачка де...

Споделям малка нощна пеперудка, която ме впечатли.

# 717
Любопитството убило котката! Мразя буолечки  Close , макро особено много.  На живо,... да не говорим!
зеФс, няма да любопитствам повече. За свое добро. Laughing

# 718
О, every, да! И се надявам да я чуем в понеделник, само една седмица остана  Party

Бижу, curiosity killed the cat, but satisfaction brought it back  Laughing

# 719
Посочиха ми едно място, където много по-бързо мога да качвам снимки, запазвайки всичките им битчета. Там видях една снимка,  Shocked страхотна гавра с кърмачките. АЗевс, ще ти дам един линк на градинарки и макроснимките им,
направо са вкарали обектива в близълцето, само да го намеря.

Ръкавицата на Зевс - http://forum.flowersnet.info/viewtopic.php?f=6&t=7807&hi … D0%BC%D0%BA%D0%B8

Общи условия

Активация на акаунт