Споделете 105

• 25 367
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Споделям сън със съфорумци. Странен сън.
Сънувах, че съм на сватба, но така и не ми стана ясно кой се жени. И Сопрано беше там. И ми направи забележка, че много пия (!!!). Аз се разстроих и продължих да пия - водка с портокалов сок, чак вкуса им усетих.

Ужас, ужас...Кошмарите са ужасна работа, стискам ти палци да се съвземеш по-бързо от шока и да смениш портокаловия сок с утеха.

# 691
  • До хладилника, който обичам

Не разбирам хумора на Зефс. Причината или е от мен, или от него.

Споделям ви двойка лястовички, които си вият гнездо на прозореца ни. Ще снимам, като има малко повече какво. Въпреки че няма да можем да отваряме комарника цяло лято, решихме да ги оставим Grinning Детето е щастливо, а и ние постоянно следим напредъка им.

П.с. вие си броите часовете, а аз току-що видях, че съм стигнала чудна кръгла бройка мнения. Няма да пиша днес, да не си я развалям  Laughing

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 15:21 от Бу

# 692
  • Русе
Имам един тъп, но спешен въпрос.
Купих си боя за коса от фризьорката ми преди почти месец. Сипа ми окислител (предполагам, че е такова  Embarassed) в едно шишенце. Нали нищо му няма още? Да не взема да се повредя нещо  Blush

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 15:39 от Deb

# 693
Споделям "Войната на таралежите " по БНТ SAT . Wink Hug hahaha Joy

# 694
Народ, деца, барбекю, трева, слънце.....много, много коли........
С 2 думи-сеознът на Витоша е открит.
Сега ми се поляга малко сън. Crossing Arms

# 695
Бу, вграждат ли сламчици ластовиците.
През 1987 Голямото вълче откри, че на терасата една котка е родила. После лазеше из кухнята и имитираше котетата. Пък те използваха мухарника за тренировъчна база, качваха се до горния край на вратата.
Рижавото коте го кръстихме Изаура, и замина на село. Оказа се котарак.

# 696
Явно трябва човек да стане модератор в бг-мама, за да свият гнездо птички на балкона му.
Споделям малоумието, наречено "Гранде финале на Вип Брадър". Минаха 2 часа, но не се отчайвайте. Ако сега включвате приемниците си, вие разполагате с още 6 часа от любимото шоу.

# 697
  • До хладилника, който обичам
Явно трябва човек да стане модератор в бг-мама, за да свият гнездо птички на балкона му.
Хм, надали, те и по-рано ни харесваха. Като дете помня как нашите им махаха гнездата, които се опитваха да вият на терасата, защото тогава самата тераса щеше да е мазало...
А на шкафа и антената едни леко малоумни гугутки години наред се опитваха да си имат гугутчета - сложили две сламки на кръст и снасят отгоре им. Но двете сламки на антената не могат да закрепят яйце, а от шкафа по същата причина то се изтърколваше долу... жал чак да му стане на човек, но това е то естествен подбор по физически и умствени качества.

# 698
На Поповите ливади беше яко гмеч! Едно куче ме побърка с безспирният си лай. Налазиха ме 1 милион бубулечки Close Седях като побит камък на стол за пикник, защото не е добра идея да мърдам много. Затова пък събрах слънце и спокойствие(въпреки кучето). Май съм по-добре вече, но не смея да се хваля, че миналият път...
Хубав ден!

Deb, щом не са смесени двата компонента на боята, няма проблем. Окислителя и в боите в магазина не е херметически затворен, а в повечето е в шишенца.

# 699
През 1982 бях за последен път на Попови ливади. Имаше опънати палатки от хижаря и табела палатъчен лагер Гергана. Освен нас двамата имаше и две семейства. Беше незабравима вечер с огън, искри, местни вина.
В резултат на естествен подбор може да се стане даже модератор.

# 700
Депресирах се от възрастта си и от тази на списващи тук. ooooh!
Отивам да забъркам всефорумски известния сладкиш с шоколад, барем се раздепресирам. Tired

# 701

Не разбирам хумора на Зефс. Причината или е от мен, или от него.

Може би визира мен, понеже аз подскачам от снимките му Grinning

# 702
Споко ве, Жози. Много от родителите на споделетки са по-малки от мен.
Пък и магаренцето Йори в аватар е красноречиво. Много обичам сладкиши.

# 703
А аз много обичам да ги приготвям, успокоява ме. Не плета, не шия, обаче обичам да готвя. Когато съм у дома, де.

# 704
Депресирах се от възрастта си и от тази на списващи тук. ooooh!
Отивам да забъркам всефорумски известния сладкиш с шоколад, барем се раздепресирам. Tired

От 16 годишни на Дюкан? Верно ли.

Общи условия

Активация на акаунт