Споделете 105

• 25 368
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • под дъгата
Дойдох си за малко.
Щастлива съм.

# 676
Споделям Паяче (не е за кърмачки)
и Драгалевско змийче.

# 677
  • Варна
Добрютро! Спите ли още? Спете, спете...
Споделям чаша ароматно кафе и ранобудно човече, играещо си със забравени играчки от седем часа. Снощи ги намерихме в колата и мисля, че сън не е спал да стане и да си ги подреди и играе с тях  Crazy.

зеФс, много хубаво змийче! Много харесвам змии.

# 678
Хукнах да си разчиствам пощенската кутия и донийде не опрях.
  Още ме умиляват лс-тата.  Heart Eyes

# 679
Споделям сън със съфорумци. Странен сън.
Сънувах, че съм на сватба, но така и не ми стана ясно кой се жени. И Сопрано беше там. И ми направи забележка, че много пия (!!!). Аз се разстроих и продължих да пия - водка с портокалов сок, чак вкуса им усетих.
После ходехме около една река. А децата (имаше много деца) ходеха вътре в реката. А нашата Ели ходеше след тях и ни казваше "Спокойно, вие се забавлявайте, аз ще ги гледам" ?!?! Тук вече се събудих с чувство на тревожност.

Айде, гадайте Simple Smile))

# 680
Който и да се е женил, като гледам накъде отиват нещата напоследък ще се разведе Mr. Green.
Според мен ти се яде и пие с приятна компания и ти се танцува. И пак по добре от мен- най често сънувам че бягам, защото искат да ме затворят ( в лудница). Това ако е сън...

# 681
Дали, Рокс?
От последното пиене с приятели не помня как се прибрах.
В края на месеца съм на сватба, може би не трябва да се оливам до безпаметност и да си гледам децата, че да не идва Ели?

# 682
Рокс, ти си луда  Wink
И на мен ми се яде и пие и ми се танцува в приятна компания. Не помня какво сънувах, но най- повтарящите образи в сънищата ми са красиви старинни дворци, катедрали и университети  Grinning

Поздравявам na_ga - Честит Рожден ден!

# 683
Снощи обиколих сума ти пловдивски барове и кръчми.
Боли ме главата.
Но пък беше готино.  Sunglasses

# 684
  • Майничка

ЗавидяФ! Mr. Green

Споделям текезесарски тен на къс ръкав и часовник. А бебето в сурата е като върло пиянде, със зачервени нос и скули и бяло чело и долна част на лицето.
Хайванчето днес за първи път закуси с нас човешка храна (принцеса с кашкавал) и примираше от радост на всяка хапка, все едно не можеше да повярва на късмета си. Опищя орталъка докато не си получи и коричките, въпреки че няма грам зъб.Joy

# 685
103 дни, 10 часа и 6 минути
Мислех, че са повече. Разстроена съм.
Не ми се скита по барове.
Никога не съм обичала баровете.
Обичам жива музика и маси в градината. На въздух.
Във Витоша има страхотен ресторант "Бор", чийто бар се казва "Шишарка".
Искам там.

# 686
Добро утро или добър ден - както пожелаете! Споделям мързел, а много работа, която мен чака. Хубав ден на всички!

# 687
Ео, хаймана такава  Laughing Хубу, че ме нямаше мен пък снощи в града, иначе сериозно рискуваше да ти се разсърдя, задето не се обади и да ти искам компенсация идния уикенд да обиколиме, само че софийските барове и кръчми...Обаче както казах, снощи ме нямаше и понеже съм бяла и добра, няма да ти се сърдя, но все пак остава компенсацията, за която ще се разберем допълнително и не у форОма  Mr. Green

Аз вчера бях на селски туризъм, на гости на приятели в едно село, където ми се случиха интересни неща - първо бях сеуанче с коуеуо, с тениска на депеш мод, слъчеви очила и едно старо балканче направих няколко панорамни обиколки на селото и бях особено атрактивна гледка за ергените, които пиеха следобедното си кафе в селската кръчма  Laughing После карах кола на поляната при стадо кротко пасящи си крави (те надушиха приближаващата се опасност - моя милост зад волана, правеща зиг-заго-образни движения) и се засуетиха притеснени...Накрая покарах и едно моторче, което обаче на завоя изпуснах от управление и паниката за миг ме отведе по посока канавка, която слава богу отървах на косъм. След последното, приятелите казаха, че по-добре да си ходя пеша или в най-добрия случай да се оставям да ме возят  Crazy В него момент, покрай къщата мина трактор и само трезвостта на останалите ме спря да не помоля тракториста да покарам малко и трактор  Sunglasses
Обикаляйки селото с колелото от различните къщи се носеха различни аромати, звуци и багри, които ме връщаха в детството, защото моите спомени за село са от далечното детство...и ми стана едно мило и приятно...Освен това, завръщайки кравите от паша, забелязах следния феномен - както си вървят дружно, по някое време някои от тях свърват в една пресечка, други в друга и така, всяка си знае къде и е къщата...е те това не мога да си го обясня, много интелигентни са кравите, сега разбирам защо са на такава почти в Индия  Grinning

Простете многословността ми, но останах много впечатлена от вчерашното си гостуване на село. Искам пак, този път при Ели  Grinning

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 12:04 от ester

# 688
Добро утро и от мен!
Споделям почивка и след малко разходка до морето· При нас вече има плажуващи·
Нимфетка страхотни обувки·

# 689
Julie, това са угризения от пиенето. Simple Smile
Рокси, пророческите сънища са едни на милион. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт