Клуб "Парфюмен Ценител" 12 - Любими аромати Hermes

• 51 824
  • 318
  •   1
Отговори
# 255
Аз се сдобих с едно непретенциозно ароматче - Precious на  

Аз пък чакам едно Volare на Oriflame. Преди години го имах и имам спомен за уникална трайност, и приятен аромат. Ще видим дали носът ми се е променил от тогава. Crazy  Днес ще си го взема.
За сега съм запленена от Lovely за лятото. И тук таме Promise.

Люлякова
, аз получих позиви за п....щане от класическата MaxMara. Прилошава ми от Дюн и не харесвам доста аромати, които ми предизвикват буквално стомашен дискомфорт. Confused

# 256
  • Бургас
Имам го, много съм щастлива  Laughing

Утре ще пиша подробности..

# 257

Честито! Лека "завист" ме обзе  Rolling Eyes

# 258
  • Belgium

Дано при теб е траен, защото при мен не е.

# 259
Аз се сдобих с едно непретенциозно ароматче - Precious на  

Аз пък чакам едно Volare на Oriflame. Преди години го имах и имам спомен за уникална трайност, и приятен аромат. Ще видим дали носът ми се е променил от тогава. Crazy  Днес ще си го взема.
За сега съм запленена от Lovely за лятото. И тук таме Promise.

Люлякова
, аз получих позиви за п....щане от класическата MaxMara. Прилошава ми от Дюн и не харесвам доста аромати, които ми предизвикват буквално стомашен дискомфорт. Confused

Ех това Volare,и аз се присетих...
  Crazy Crazy Crazy

# 260
Ех това Volare,и аз се присетих...
  Crazy Crazy Crazy
Да ама вкусовете се променят необратима, явно... Confused Сега пък не го ща! Mr. Green

# 261
  • Варна
Получих 4 виалчета и започнах да пробвам нови за мен парфюми.
Кели Калеш в началото ми беше малко странен, после взе да става все по-хубав, обаче след около час почти изчезна  Cry. При мен ще излезе нетраен. Ще пробвам утре пак, но със сигурност ще се нареди в желаните от мен парфюми.
За Кингдъм на Ал. Маккуин мога да кажа - добре че не си го поръчах, когато имаше много изгоден сет във фрагранса - не ми е по вкус. Все пак ще му намеря повод.
От Шанс на Шанел имах много хубави спомени преди години от приятелка която го имаше, а на мен сега не ми направи особено впечатление. Сутринта изпръскам 1/2 виалче а на работа на никой не му направи впечатление и също ми се струва нетраен.
На Джуси Коатюр ще се възхищавам в следващите дни, но съм очарована от него и ми се струва че може и да се влюбя  Heart Eyes

# 262
  • Пловдив

На Джуси Коатюр ще се възхищавам в следващите дни, но съм очарована от него и ми се струва че може и да се влюбя  Heart Eyes

Упс, още един в отбора на феновете Grinning 
Само за Кели Калеш не ни съвпадат мненията.

Чудя се как ще е Вива Ла Джуси Simple Smile

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 23:19 от Ivs

# 263
  • София
Момичета според вас парфюмите в get.bg оригинални ли са?Искам да купя за подарък и нямам време да чакам за поръчка от друг сайт.

# 264
Момичета според вас парфюмите в get.bg оригинални ли са?Искам да купя за подарък и нямам време да чакам за поръчка от друг сайт.
Според мен са напълно оригинални, неведнъж съм разказвала на какъв принцип работят, но зависи кой парфюм искаш да поръчаш. Кажи за кой точно мислиш? С Шанел аз лично не бих рискувала.

# 265
  • София
Според мен са напълно оригинални, неведнъж съм разказвала на какъв принцип работят, но зависи кой парфюм искаш да поръчаш. Кажи за кой точно мислиш? С Шанел аз лично не бих рискувала.

Искам Burberry London EDP 100ml за жени .

# 266
  • София
 #Crazy Вчера отидох до БЗ за ФДТ и така между другото да пробвам някое парфюмче.... И си цъкам аз от този, от онзи на лентичките и след известно време се насочвам към гримовете - разглеждам, тествам, мотая се, и след като си избрах ФДТ решавам да ревизирам отново лентичките с ароматите, които съм си пръснала.... И изведнъж един от тях направо ми причини аритмия - докато зяпам насам натам се беше развил и направо ми взе акъла - Fragile... Откачих! Трябва да го имам това, няма как! И не стига този, ами и на излизане забелязах Daisy, и той мнооого ми хареса.... Shocked На трето място - Infusion d'Iris, ама за сега мога да живея и без него... Първите два обаче е наложително да ги имам.... Praynig
Някоя от вас ползвала ли е Fragile, че ми се струва че малко бързо ми се изпари (не че това ще ме спре да му налетя)...? newsm78

# 267

Искам Burberry London EDP 100ml за жени .
Мисля, че можеш смело да поръчваш. Hug

# 268

Чудя се как ще е Вива Ла Джуси Simple Smile

Ами екстра си е, само да го намеря на прилична цена и веднага го купувам Crazy
Но аз не съм голям почитател на класическия Джуси

# 269
#Crazy Вчера отидох до БЗ за ФДТ и така между другото да пробвам някое парфюмче.... И си цъкам аз от този, от онзи на лентичките и след известно време се насочвам към гримовете - разглеждам, тествам, мотая се, и след като си избрах ФДТ решавам да ревизирам отново лентичките с ароматите, които съм си пръснала.... И изведнъж един от тях направо ми причини аритмия - докато зяпам насам натам се беше развил и направо ми взе акъла - Fragile... Откачих! Трябва да го имам това, няма как! И не стига този, ами и на излизане забелязах Daisy, и той мнооого ми хареса.... Shocked На трето място - Infusion d'Iris, ама за сега мога да живея и без него... Първите два обаче е наложително да ги имам.... Praynig
Някоя от вас ползвала ли е Fragile, че ми се струва че малко бързо ми се изпари (не че това ще ме спре да му налетя)...? newsm78
Пробвай Фражил задължително на кожа преди да си го купиш. Аз съм страхотен фен на Готие,харесвам почти всичко негово, но този парфюм ми е прекалено горчив, подправков, натрапчив и нахален. Зависи и коя версия си пробвала ЕДП или ЕДТ. Пробвай пак да не те изненада след покупката.Това е един от най-малко харесваните парфюми на Готие, заради специфичността му.

Общи условия

Активация на акаунт