Вкусно агънце вие пригответе, майските празници в БУРГАС посрещнете - 80

• 16 372
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Христов е в новата сграда от страни на Окръжна болница, в ляво от пицарията. Добре е да отидеш на месец, ако има проблеми да се отстранят от рано, ако няма ти казва да отидеш, когато детето проходи. Плаща се УЗ - 20 лв, иначе педиатъра дава направление за ортопед. Grinning
Сори, че писах в тая тема. Embarassed

# 166
Между другото си търсим шар-пейка, някой ако има познати да казва.  Flutter

# 167
  • у нас
Май е време да се запиша пак за да се похваля че моето малко бебче се появи на бял свят на 2 май.И тъй като термина ми беше за 6 май -вече си бяхме в къщи и си празнувахме с нашия татко имения му ден или по точно и раждането на дъщеричката ни.Просто съм във възторг че си имам момиченце,защото си имам и момченце.До скоро! 1stroller Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle

Диана, честита ти дъщеричка! Да е жива и здрава и да расте весело и щастливо дете!   ylinfant  bouquet Хе-хе и ние сме родени на 2-ри май, но преди една година Heart Eyes Колко ти е голямо момченцето?

Последна редакция: пт, 08 май 2009, 10:33 от Sinara

# 168
Добре дошла на Диана аз пак съм изпуснала. Нали все ходим някъде или сме настинали и не ми е до компютър. Какво да се прави.
Вече е време за разходки.
Лек и усмихнат ден на всички.

# 169
Май е време да се запиша пак за да се похваля че моето малко бебче се появи на бял свят на 2 май.И тъй като термина ми беше за 6 май -вече си бяхме в къщи и си празнувахме с нашия татко имения му ден или по точно и раждането на дъщеричката ни.Просто съм във възторг че си имам момиченце,защото си имам и момченце.До скоро! 1stroller Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle

Диана, честита ти дъщеричка! Да е жива и здрава и да расте весело и щастливо дете!   ylinfant  bouquet Хе-хе и ние сме родени на 25-ри май, но преди една година Heart Eyes Колко ти е голямо момченцето?

А не сте ли на 2май newsm78  Laughing

ben78 пиши ми на лични , ако още ти трябва номерът на д-р Христов Peace

# 170
  • България
Да взема да се запиша , че тя темата свърши  Wink
Ахче, като говореше за кученцето все си го представях мъничко, пък то виж какво голямо куче било  Simple Smile

# 171
 Joy Joy Joy е как, на мама детето  Joy Joy ми към то 30кг е  Laughing ама той пак е сладичък мъничък  Heart Eyes Heart Eyes  Joy Joy Joy

Ооооох, много ми е весело пак.

И наистина си търсим бъдеща-мама шарпейка, за да има още мънички,сладички  Grinning

# 172
  • Burgas
Добро утро момичета,времето е супер само за разходки,но аз съм на работа дано и утре да е така.АХ.Не кучето ти е страхотно,дано си намерите мама,представям си какви малки сладури ще се родят.

# 173
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА ДИАНА 0880!  newsm51

аХ`Не! - Стискам ти палци да се уредиш скоро с внуци!  Peace

# 174
  • България
аХ`Не! - Стискам ти палци да се уредиш скоро с внуци!  Peace
Joy присъединявам се  Joy

# 175
  • у нас

Диана, честита ти дъщеричка! Да е жива и здрава и да расте весело и щастливо дете!   ylinfant  bouquet Хе-хе и ние сме родени на 25-ри май, но преди една година Heart Eyes Колко ти е голямо момченцето?

А не сте ли на 2май newsm78  Laughing

Joy Joy Joy какво съм писала, спяща  Joy Joy Joy. Да, бе, зайче, на 2-ри сме. ОТ къде е дошла тая 5-ца? Blush Сега ще се поправя Joy
Оправих го. Ама то си личи, че съм искала да пиша втори  Blush, щото 25-ри, не върви нещо. Малееееее ooooh!

# 176
Да, и аз много искам да стана баба !  Crazy Crazy Crazy

Зная, че в Зорница има женски шар пей, много прилича на нашия, тоест подходяща е, но не знам чия е.  Crazy Преди няколко дни я видях като отивах на фитнес, разхождаха я около офиса на ТВ СКАТ.  newsm78

# 177
Включвам се при Вас и аз да честитя на Диана - моята скъпа сестричка, дъщеричката!!!Да е здрава и щастлива,да им носи много радост и усмивки заедно с баткото!!!   newsm07   Усмихнат ден на всички в Бургаската тема от мен - момиче от Средец,щастливо омъжено и закотвено във Варна!!!    smile3525

# 178

Хе, това ми е познато. И аз бях във възторг, че имам момичнце. Сега ще видиш колко е хубаво да имаш дъщеря, наистина. Да са ти живи и здрави и двете дечица.

Да ме извиняват майките на момчета...още не съм познала тая радост.

Ели, ще искаме акта за раждане, май. Оригиналният естествено, с копие не може Mr. Green

Ах, ще се оглеждам за сбръчканата мома...
Какво ужасно име имат тия кучета... Ако искаш да членуваш става шар-пейка. Звучи доста...хм...ръбесто. Ако решиш да махнеш "пей-ка" и пак членуваш, остава "шар-ка". Егати, т'ва е да си жена... все си прецакана...

# 179
Благодаря ви за поздравленията.Дъщеричката ми се казва Сияна а баткото е 9 годишен -Петър.Роди се 2.700кг.и 49 см.Мъничка душица е но и баткото се роди горе долу толкова-2950.А пък и аз съм 40кг е преди да забременея де. newsm62  Е до скоро защото ме чака работа докато вляза в ритъм.Лек и приятен ден  на всички.Между другото бихте ли ме посъветвали откаде да си купя количката.Знам само 3 магазина в Б-с. ,че нямам търпение да тръгнем на разходки.

Общи условия

Активация на акаунт