126 закръглени дупета по немските шосета

• 14 974
  • 302
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Хора идва ми да се гръмна Sad Реших да си поразгледам снимките от сватбата.
Отварям си -Eigene Bilder-и ги няма,и тях,и от кръщенето на Анджи,и от първото ни лято с бебе...
ох,много ми е гадно,къде може да са отишли?

Ванче аз не ти бях виждала снимките-и ти си много хубава Grinning
За мен всяка една булка на сватбения й ден е хубава.Не зависимо от роклята
и всичко останоло,излчването което носи,блясъка в погледа-това я прави неповторима и единствена!

Аз предлагам да ходим направо към сладките изкушения,а после ако е по-хубаво времето(както уж го дават),
да се размиткаме на някъде.Че,ако е такова,някак си не ме кефи много идеята да си стоим под
дъжда и да наблюдаваме дървото.Да не забравяме,че не сме и сами ,а с едни малки опашчици Laughing
Но,ако решите да ходим, ще ходим  Peace

# 151
Иха, Сбъдваща страхотно изглеждаш! Това се казва къса рокля. Както и на Чико, ама тя няма да каже това дупе на аватара нейно ли е Whistling
Благодаря за комплиментите  Heart Eyes

# 152
Биба, помощ Praynig Утре отиваме в Heide-Park. Искам и аz да съм една крачка пред мъжа ми така, че кажи какви бяха онеzи вълшебни хапчета против zавивне на свят моля.
Котаранке, всякакви райЗетаблетен върШат работа Wink не zнам наШите в момента как се каzват, но винаги имам някакви в къЩи zа всеки случай. Даже и на дълъг път с кола, в ранните часове, удрям едно хапче, zа да мога да чета прикаzки по пътя Simple Smile
Бъди смела Mr. Green И се обади утре вечер, да zнаем, че мърдаШ оЩе Laughing

Мен по_добре хич да не ме виждате каква съм кифла... тъй де, сметанова торта, на сватбата hahaha
Е, Щях аz да ви покажа, нали сте ми дружки, но токуЩо подкарах новосглобеното ПЦ и оЩе ниЩичко не съм инсталирала (освен връzката с интернет Mr. Green) и докато стигна до скенера дано да е преминала сватбената тема Wink
По него време и аz харесвах дългите, големи рокли. Мислих си, сега е момента да поносиШ такава 1 ден, кога иначе Ще ти се отвори параШута пак Laughing Ако сега се женех ЩеШе сигурно да е неЩо от сорта на Ася, СбъдваЩа и Чико, но може би малко по_дългичка Simple Smile.
Майка ми, преди 40 години, съЩо се е женила с една такава права, късичка и беz ръкави рокля (стил края на 60те), няма да ви каzвам колко бях раzочарована, когато поисках да ми покаже булчинската си рокля (била съм някъде колкото Леа сега сигурно) и тя ми иzкара теzи 2 педи бял плат... аz очаквах неЩо ехееее_ булчинска рокля, бе, минимум триетажна сметанова торта Joy
Обаче сега Леа ако иска да види моята, глейте кво става, Ще zапълня половината стая с нея hahaha Laughing

Сърфи мадам Спароу от сега спряга кур*ве и членКи, щото утре е  последния работен ден и вохенендето zапочва в петък Mr. Green
Мдаа, доШло е време zа къпане Joy

# 153
diangeli, липсват някои от снимките в отделните папки или цели папки. По принцип има начин да се върнат изтрити файлове, ако не е записано нищо на тяхното място в харда. Има специални програми, но ако липсват отдавна, е най вероятно да не могат да се върнат  Sad. Ще питам мъжът ми тестваше няколко програми, коя работи, че все затривам нещо важно  ooooh!.

# 154
Милият ми свекър. Навремето му дойде малко множко, когато без присъствието на сина му се изтропах у тях и им заявих, че след месец ще се женим, сватбата няма да е в техния град, аз няма да си сменя фамилното име и няма да съм в бяло. Той ме слуша, слуша, та най-подир ме попита: "Добре де, а малко.... м-м... перде няма ли да има?" Та на него благодаря това, че съм с бяла рокля и воал. Допадаха ми рокли, тип лале, но на мен ми стояха като нощница. Mr. Green За избор на друга рокля нямаше време, защото кумата беше много бременна. Laughing

А вие сте всички зашеметяващи!

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 11:53 от Мамунката

# 155
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
хихихихих,

сега Биба ме подсети Joy

свеки ми каза, че ако не си намеря рокля в Бг ще ми услужи с тази на дъщеря си  Joy
вика: тя само 1 път е носена  hahaha
не че дъщеря й е дебела, в никакъв случай, но аз казах, че ще си показвам краката, докато са още хубави  Mr. Green
иначе и на мен не ми мърдаше сметановата торта  Twisted Evil
ако слушах свеки де  bowuu

трябва да е весело все пак  Sunglasses

Мамун, първата снимка много ми харесва  Hug
ама защото моделът е хубав  Wink

ние поне случихме на време...аз нямах връхни дрехи  Whistling

# 156
Мдаа, доШло е време zа къпане Joy

Имаше такава песничка по едно време
"...сряда на гости, четвъртък на баня, петък се пости..." Mr. Green

Ето ги нашите сватби.

Дианджели, и аз съм за директно при тортите, моята ще се скапе тотално, ако търчи 2 часа около дървото, а и едва ли танците ще са и много интересни, така и така не е спала от 2 дни - давайте направо да ходим да закръгляме дупари> 10.30-11 там ОК ли е? Laughing

Много неприятно това със снимките, ако си ги качвала някъде и има запазен номер на снимката пусни търсачката на уиндоуса да ги потърси...

# 157
Хич не ме търсете да се показвам. Още се червя пред вашите хубости. Само Сбъдваща изпуснах, ама ако иска, може да ме просветли на лс.
Хамлет още хленчи и го дрогирам, защото иначе се мъчи много милия. Играем си на облечи и съблечи превръзка (в ролята - едно стегнато чорапче)   Joy

# 158
  • Варна
diangeli, липсват някои от снимките в отделните папки или цели папки. По принцип има начин да се върнат изтрити файлове, ако не е записано нищо на тяхното място в харда. Има специални програми, но ако липсват отдавна, е най вероятно да не могат да се върнат  Sad. Ще питам мъжът ми тестваше няколко програми, коя работи, че все затривам нещо важно  ooooh!.
Да,цяля папка или две ми ги няма  Sad

Сърфи,пърфект Peace(на тия торти,където Мата беше ходила,нали?)
И ти си от мойта партия-мнооого романтична булка.
Прекрасна си!

Ох,Веч дано бъзичко до му мине,но опит с моя малък хубосник,който
незнам вече колко пъти си гори ръчичките знам,че няма да е леко.
Малката душичка Hug

# 159
"Добре де, а малко.... м-м... перде няма ли да има?"

Joy Joy Joy
Голям сладур!

Аз исках съвсем различна рокля - като русалка-по мен, а от коленете надолу да се разширява, бежова в комбинация с бордо. Мерих точно това, което исках и вместо русалка видях някъв тюлен в огледалото Crazy. После дойде шефката на салона, поогледа ме, измърмори нещо, извика една девойка, изсъска и нещо, тя домъкна 2 рокли - едната бежова, другата моят(бяла). Сложих бежовата, беше с дебели презрамки, видях се каква комедия съм с кокалестите рамене и презрамки, сложих бялата и стана спойката Wink Laughing .
Хич не съжалявам за "русалката", вярвам, че сватбената рокля сама те намира. с моята много лесно се открихме. Е, после пратих една кутия бонбони на шефката на салона, че удари едно рамо при избора, де Mr. Green. В последствие се оказа много добър избор, защото на първата сватба духаше такъв вятър, че всички натискаха поли, а моята си "тежеше" на място, а на втората трябваше да танцувам САЛЦА по желание на гостите и криеше нескопосаните ми копита. Mr. Green

Дианджели, там при матините торти - имаме си телефоните, ако нещо стане, че долу май нямаме интернет връзка. Гея, Петка, де сте?

Веч, как се е изгорило дребното - аз съм го пропуснала това? Много неприятно Confused

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 11:41 от surfline

# 160
Динажели, и аz Щях да давам съвета на Сърфа_ ако можеШ да иzровиШ от някъде поне един номер на липсваЩа снимка пусни търсачката да я търси. Или ако си спомняШ името на папката. Понякога се случва да се преместят цели папки по невнимание и беz да раzбере човек и после върви ги търси....
Иначе програма zа въzстановяване мога да препоръчам Recuva, но ако са иzчеzнали отдавана най_вероятно няма да помогне.

# 161
  • Варна
Динажели, и аz Щях да давам съвета на Сърфа_ ако можеШ да иzровиШ от някъде поне един номер на липсваЩа снимка пусни търсачката да я търси. Или ако си спомняШ името на папката. Понякога се случва да се преместят цели папки по невнимание и беz да раzбере човек и после върви ги търси....
Иначе програма zа въzстановяване мога да препоръчам Recuva, но ако са иzчеzнали отдавана най_вероятно няма да помогне.
Мисля,че си спомням имената им и какво имаш предвид под отдавна(долу-горе)

# 162
Около седмица се пази в кеша голяма част от изтритата информация, после започва постепенно да я замества с нова и не се открива лесно.

Дианджели, на снимката която си показала името и е 003265211-big> пробвай него с и без биг-а, пък дано излязат. Peace

# 163
Динажели, zависи от много неЩа, zатова е добре като иzчеzне неЩо да не се пипа ниЩо друго, а веднага да се zапочне с търсенето, само тогава Шансът да се намерят файловете, и то в годно zа полzване състояние, е голям. С всеки zапис на неЩо друго рискуваШ да преzапиШеШ липсваЩите, zаЩото тяхните сектори в харддиска вече са дадени като "свободни". Ако имаШ много място в харда може и след години да иzровиШ неЩо zабравено, но ако ти е пълен (както наШите старите) вероятността да намериШ неЩо иzчеzнало след ден_два клони към нула.

# 164
Дианжели, не се притеснявай.  Hug  Имам програма, която възтановява всички файлове, дори след форматиран диск. След като приспя детето, ще я потарся и ще ти я пратя. Може да ми напишеш емайла си или скайп, ако е по-големи4ка и не стане по емайла

Общи условия

Активация на акаунт