126 закръглени дупета по немските шосета

• 14 973
  • 302
  •   1
Отговори
# 30
Ася  Grinning На многая лета пожелавам ви обич до гроб, с нейната помощ всички препятствия ще иzглеждат по_малки!

Зараzените със свински грип в де вече са трима. Едва ли zараzата ще придобие такива раzмери както в Мексико, но все пак мийте ръцето по_често.

# 31
Абе Биба, къде ги измисляш Joy

# 32
asyalein , честито! Пожелавам ти много щастие и любов!

Някой от вас лекува ли се при хомеопат тук и поема ли се от касата?

Ако си с държавна застраховка лекарствата си ги плащаш сама.

# 33
свекърите бяха много против православен брак.

А моите бяха против мен, което обаче не им пречи 5 години по-късно да се фукат пред познати със снаха.
Изчакай децата на някои тяхни познати също да сключат църковен брак в православна черква и ще чуеш колко вашата сватба е била по-по-най- в сравнение с тяхната Wink.

Близката снимка на роклята и шапото е много нежна.

# 34
А моите бяха против мен,

Защо бе Сърфи Thinking

# 35
Ася, роклята ти е наистина много красива, много романтична, прекрасна!

Ако изровя снимки на моята, ще ги пусна. Трябва да имам някъде сканирани.

# 36
Аз пак ще изпусна за малко купона!
Асе, тихо по терлички изчезна и пак тихомълком пусна бомбата! Горчивоооо!   bouquet
Много хубава булка си! Искам да те снимам, да знаеш  Wink

Мисти, голям гуш! Тегли им една майна на работа и зъби и си налей едно вино! Hug Heart Eyes

# 37
asyalein, Честито!   bouquet  Пожвлавам ти много щастие и 1-2 малки сладуранчета, които да поддържат любовта ви пламенна. И аз ще се радвам на повечко снимки.

Сбъдваща, как мина срещата с асоцеацията? Рови, рови, да те видим и теб.

# 38
Aся, честито, да сте все така щастливи, както изглеждате на снимките  Hug Много красиви снимки, много красива булка, браво   bouquet

Виви, точно утре имам час при ново ДжиПи, който и клас. хомеопат и прави и акупунктура, ще ми направят пълен профил и т.н., но това е частен кабинет и аз съм с частна застраховка, така че не знам как е при теб.  newsm78

Сърфи, и при нас така с разликата, че майка му дори не дойде ни на подписването в Германия, ни на сватбата в БГ. Майната й, тя губи  Stop

Мисти, веднага сложи зъба в мляко и настоявай за час днес, има шансове да го спасят   Peace  Hug

Не се шашкайте толкова от този свински грип. Няма смъртни случаи извън Мексико  Peace

# 39
Абе Биба, къде ги измисляш Joy
Е как къде, аз имам богат опит от миналото хилядолетие в това отношение. Оженихме няколко братовчедки и що обувки с пари напълнихме  Laughing

Можеше и на кръстника да поиграем на масата... абе цяла програма щяхме да изнесем Laughing Свеката до днес още нямаше да се е съвзела от шока hahaha

# 40

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Щото съм
а) източно-европейка
б) красива
в) с 9 години разлика със сина им
г) неговорех немски
д) и най-последно защото реално се познавахме от 6 дни, когато съвсем официално се сгодихме и насрочихме дата за сватба следващата пролет-лято
Явно им е дошло в повече... Laughing

# 41
Мисти, веднага сложи зъба в мляко и настоявай за час днес, има шансове да го спасят   Peace  Hug
Това действа при избит с корена здрав зъб, а на Мистик случая май не е такъв, щом е паднал просто така, най-вероятно няма да има корен Sad

# 42
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

По-скоро се е притеснявала да не дойдем да и пеем "Мома се, мамо, с рода прощава" пред вратата и после "Многая лета" пред черквата. И с право Mr. Green!

хихихихихи
обувки едвам си намерих.... никой не можеше да затисне вратата, защото живеем в малко жилище и то беше запълнено, едвам ние влизахме  Mr. Green

10 мин преди да трябва да сме пред църквата не бяхме още облечени  hahaha
отидохме и забравили да вземат кумовете!!!!!!!!!!!!! Shocked

но мисля, че всички немчовци бяха в шок от роклята ми  Joy
шокът се задълбочи в църквата, като видяха, че няма столове bowuu
а като чуха, че и свещеникът е немец и малко им дойде всичко много.... Mr. Green
тамянът им се стори подозрителен  Mr. Green, както и това, че никой от нас не припява  Mr. Green

но при kaffeefahrt-а се поуспокоиха  Mr. Green

Сърфи,
мога да си представя какво ти е било.
аз бях забранила пред мен да се говори за църква и религия, но не спестиха на сина си нищо...
просто не можах да си обясня какво е това отношение към сина им.
2-3 седмици преди сватбата и след приключването й свекърите ревяха  Shocked
незнам защо, не искам и да знам Naughty

# 43
 Sad А бе да пробва все пак, нищо не губи  Praynig

# 44
Ася, честито и от мен! Много, много любов и щастие!

Сърфи, то с този списък едва ли някоя свекърва би била “ЗА“.  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт