Голяма разлика в годините

• 9 457
  • 91
  •   1
Отговори
# 45
Разликата ни е 1месец в моя полза , абе набори сме. Разбира ме се е опитвам се аз да командвам и почти винаги успявам.

# 46
  • На небето
Мъжа ми е 4г. и половина по-голям от мен. Чудесно си пасваме, нямаме проблеми в мисленето, разбиранията и т.н. Още като тръгнахме с мъжа ми и започнахме да се опознаваме, разбрахме, че имаме твърде много сходства в характерите, в интересните и в мисленето.

# 47
  • след Околовръстното
При нас нищо и никаква разлика от 4 години. Уж той е по-голям, а в много отношения се хващам че все нещо го побутвам, поучавам и т.н., но това май е от моя характер или от неговата нерешителност.Иначе си живуркаме перфектно.

# 48
7 години ни е разликата. Разбираме се перфектно.

# 49
12 години ,разбираме се без проблем.

# 50
# 51
  • Пловдив
Разликата ни е  5 години, но все имам усещането , че аз съм по-зрялата в нашата връзка.

# 52
С БНД разликата ни беше 6г.
С настоящият -24г.
Разбираме се прекрасно,харесваме еднакви неща и смело мога да заявя,че това е моята половинка/по-добрата/

# 53
  • някъде другаде
8 години е по-голам. Разбираме се.

# 54
Ние с мъжа и сме набори разбираме се чудесно

# 55
  • София
24 години разлика не е разлика, а пропаст, според мен.Това би означавало след две-три години той да е на 60, а аз - във върхова хормонална фаза. Crazy
Пък и без съмнение, при такава разлика, човекът би бил по-възрастен от баща ми, не се виждам в такава конфигурация.
Иначе, няма лошо, щом на някого му харесва.
А и малката възрастова разлика не гарантира семейна идилия.

# 56
Нашата разлика е 15 г. разбираме се чудесно

# 57
Каква разлика имате в годините с вашата Половинка и как  се отразява на отношенията ви?
Четири години в негова полза. Как се отразява на отношенията ни този факт не мога да знам  Thinking.

# 58
  • София
2 години и 9 месеца в моя полза Laughing
горе-долу се разбираме Twisted Evil

# 59
  • Русе
2 години,разбира ме се чудесно

Общи условия

Активация на акаунт