Голяма разлика в годините

• 9 441
  • 91
  •   1
Отговори
# 60

ShockedПризнах те за първенец в класацията на дедоебките      bouquet
...аз оставам безмълвна с нашите 10 години  Crossing Arms

# 61
По-голям е 3 год. и 4 месеца. Мисля, че не разликата във възрастта, а други неща са по-важни, за да ги има добрите отношения.

# 62
5 г. в негова полза,дали се разбираме............ имало е и по хубави моменти Peace

# 63
Почти 3 год ни е разликата в моя полза  Mr. Green Перфектно се разбираме вече 9-та година  Hug

# 64
  • В сбъднатите си мечти
Нашата е 14 години.Никога до сега не е била проблем.Просто сме били винаги на едни вълни. Аз малко по-зряла ,тои малко по незрял и така вече 20 години  Wink

# 65
Моят мъж е по - голям от мен само 8 месеца .
Не съм вярвала , че мога да се разбирам толкова с някого ... Сигурно , защото е добричък  Mr. Green
За мен е немислимо да съм с мъж , който е много по - голям от мен ... За разлика от 20 г. и повече даже не мога да помисля ... чак ме втриса  Confused
Баща ми е по - голям от мен с 21 г.

# 66
# 67
  • Луната ни пази
12 години, всичко беше перфектно до края (без да идеализирам)!

# 68
 Grinning Благодаря момичета, не съм само аз с чичко в кревата. Вече 7 години сме женени с моя съпруг , имаме 14 год разлика и две деца. Но явно не съм сама, на този фронт

# 69
  • not found
?Ние с моя имаме 13 год разлика , а какво дете е  Crazy

# 70
Разликата ни е 11 години и понякога добре ни е,понякога много се дърпаме  Mr. Green ,но е по голямо дете от мен

# 71
1г е по-голям от мен, страхотни са ни взаимоотношенията, страшно ме подкрепя  Peace

# 72
нашата разлика е точно 2 месеца в негова полза tooth
доста добре се разбираме и съм много доволна от неговите реакции в различните ситуации   loveuuu

# 73
Аз пък съм по-голяма със 7 години,но все едно живея със старец.

# 74
  • Провинция
Със приятелят ми в момента разликата ни е 13-14гд.някъде.Искам да попитам семейните дами тук(мъжете също),на истина ли когато има голяма разлика,над 10год.примерно,мъжете са по-ревниви или това си е до човекът.Ами как седи въпросът с интимността?

Общи условия

Активация на акаунт