Голяма разлика в годините

• 9 445
  • 91
  •   1
Отговори
# 75
  • Луната ни пази
Със приятелят ми в момента разликата ни е 13-14гд.някъде.Искам да попитам семейните дами тук(мъжете също),на истина ли когато има голяма разлика,над 10год.примерно,мъжете са по-ревниви или това си е до човекът.Ами как седи въпросът с интимността?
Според мен всичко е до човека или поводите, които му се дават да ревнува. По вторият ти въпрос също е въпрос на привличане!

# 76
Ревнив-защото знае какво е правил на твоите години и очаква същото и при теб....?

# 77
  • София

ShockedПризнах те за първенец в класацията на дедоебките      bouquet
...аз оставам безмълвна с нашите 10 години  Crossing Arms
Ми, така е, моят е на 39, аз съм на 15, детето ми е почти набор, чудничко си живеем. Whistling

# 78
Със приятелят ми в момента разликата ни е 13-14гд.някъде.Искам да попитам семейните дами тук(мъжете също),на истина ли когато има голяма разлика,над 10год.примерно,мъжете са по-ревниви или това си е до човекът.Ами как седи въпросът с интимността?
По вторият ти въпрос също е въпрос на привличане!
И не само.
Както писах, съм имала 4-годишна връзка със 17 г по-голям от мен мъж. Определено не е като някое 25-27-годишно момче, разликата се усеща. Ако го направим веднъж, вторият път автоматично става мираж Tired.
Разделихме се, не заради това, но и заради секса се радвам, че вече не сме заедно.

# 79
Точно днес гледах филм за това, Пенелопе Круз и Бен Кингсли, много красива история. 30 години разлика.
... той знае, че тя е искрена, когато казва  " Обожавам те", но предчувства, че никога няма да чуе  " Желая те, не мога да живея без твоя чл...ен". Ролята на секса обаче в една връзка е спорна.
А мисля, че в такива връзки се впускат по-скоро интелектуалци, хора за които духовното общуване е над сексуалното. Секса е подправка, а не основна съставка на живота им.

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 18:48 от 10cent's

# 80
  • София

А мисля, че в такива връзки се впускат по-скоро интелектуалци, хора за които духовното общуване е над сексуалното. Секса е подправка, а не основна съставка на живота им.
И нищо за пари не казваш, като възможна опция?! Thinking

# 81
Защото съм романтичка, а и връзките по сметка не са ми интересни, те са еднакви, независимо от възрастта.

# 82
  • София
Защото съм романтичка, а и връзките по сметка не са ми интересни, те са еднакви, независимо от възрастта.
Че какво по-романтично от връзка с 30 години по-възрастен милионер - ще има да броим звезди по всяко време, когато не броим пари. Това е романтика, че и духовност в действие.

# 83
ей, размечтах се  Sunglasses

добре де, не може ли да се влюбят професор и студентка, фотограф и модел, диригент и музикантка, или рехабилитаторка и пациент  Wink
всмисъл, все акцентираме на пусти пари, то е ясно, че е важно и че ги има тия неща, но погледнете и на някакви вероятности за срещи от друг тип, да се случат красиви неща м/у хората..

# 84
Точно днес гледах филм за това, Пенелопе Круз и Бен Кингсли, много красива история. 30 години разлика.
... той знае, че тя е искрена, когато казва  " Обожавам те", но предчувства, че никога няма да чуе  " Желая те, не мога да живея без твоя чл...ен". Ролята на секса обаче в една връзка е спорна.

Извинявам се за офф-а:
10cent's, как се казва филмът?

# 85
# 86
Филмът е много хубав, много е истински. Не винаги такива връзки са между милионер и някакво отчаяно момиче... Друг филм в който има нещо подобно е и онзи за животът на Пикасо.

# 87
# 88
  • София
добре де, не може ли да се влюбят професор и студентка, фотограф и модел, диригент и музикантка, или рехабилитаторка и пациент  Wink
всмисъл, все акцентираме на пусти пари, то е ясно, че е важно и че ги има тия неща, но погледнете и на някакви вероятности за срещи от друг тип, да се случат красиви неща м/у хората..
Може, може.
А може ли да е в друга конфигурация - студентка и чистач на аудитория, модел и гардеробиер, музикантка и сценичничен работник, рехабилитаторка и санитар?
Като запазваме възрастовата разлика - 30 в полза на чистача, гардеробиера и санитаря.

Не винаги такива връзки са между милионер и някакво отчаяно момиче...
Отчаяно?! Кой казва, че е отчаяно? Mr. Green

# 89
  • Mediterraneo
Нашата разлика е нормална, три години.
Мъжът на моя приятелка е набор на баща й- разликата им е 23 години. Имат чудесно семейство.

Според мен е до човек, без значение от възрастта и разликата между мъжа и жената.

Общи условия

Активация на акаунт