Глътна малко шампоан ..

• 12 914
  • 33
  •   1
Отговори
# 15
Нищо няма да му стане.Дъщеря ми я хванах един път да пие от лосиона си за тяло и нищо и нямаше  Crazy

# 16
Не голям проблем според мен.Моята мома , почти всяка вечер си налапва ръчичката , която е цялата в пяна.
Ние сме същите.

# 17
Дъщеря ми редовно си лапа насапунисаните ръчички,докато я къпем ....ама нищо й няма. Не се притеснявай  Peace

# 18
Моят редовно пие от сапунената вода. Няма страшно Peace

# 19
  • Пловдив
Не се притеснявай, всичко ще е наред Peace

# 20
  • На тиха улица
Нищо му няма на детенцето! Само ти се успокой! Само може разстройство да хване или веднъж да повърне, ако му е в повече. Да знаеш като дете колко веро съм изпила... #Crazy

И аз така мисля.Най-много стомашно разстройство да си докара за кратко.Не е натровено и няма да има последствия. Споко Hug

# 21
Не е голям проблем според мен.Моята мома , почти всяка вечер си налапва ръчичката , която е цялата в пяна.

Същия номер прави и мойта маймунка.Нищо и няма. Peace
Баща и всеки път се шегува,че ако си отвори устата ще изкара балончета!  Crazy

# 22
  • София
И синът ми си е пийвал като малко шампоан, даже го разреди и с балсамче за коса. От една-две глътки нищо няма да му стане на детето.

# 23
моета лекарка в такъв слу4аи одговаря  newsm78НЕ СЕ ЗНАЕ КЪДЕ СА ВИТАМИНИТЕ Wink

# 24
Аз като дете редовно си пиех поето Па-Па! Миришеше много вкусно.
Едва ли е опасно,защото тези шампоани са правени за деца и е предвидено, че малките палавници ще налапат малко Simple Smile

# 25
имаше и една паста за зъби Ме4о много вкусна беше

# 26
  • София
то малко има разлика дали е пийнал глъдка от бутилката или глъдка от ваната.....
вторият случай е за предпочитане, но и първият не е фатален според мен.

# 27
  • Mediterraneo
Племенникът ми изконсумира с удоволствие почти половин кутийка крем Здраве  Joy Не вярвам глътка шампоан да е опасен- вярно, че е за външно приложение, но ако беше чак такава отрова, нямаше да го ползваме ежедневно, нали?!

# 28
НЯМА СТРАШНО И МОЯТА ХУБАВИЦА НА СКОРО СИ ПИЙНА! Hug

# 29
  • София
няма срашно моите пиеха/ят водата от ваната  Mr. Green... не че ми допада, но не  винаги съм успявала да спранавреме каничката към устата

Общи условия

Активация на акаунт