Да помогнем на Горан!

• 26 934
  • 208
  •   1
Отговори
# 165
 baby_neutral baby_neutral baby_neutral
Гого с теб сме!!!

# 166
Вчера понеже единия дренаж се е прегънал и почнал да задържа урина са му направили пак бърза операция,ако може да се каже така и са му поставили два дренажа в бъбреците.Миличкия много го боляло,но слава богу поне там му дават болкоуспокояващи.

# 167
  • Варна, морето и сините вълни!
Вчера понеже единия дренаж се е прегънал и почнал да задържа урина са му направили пак бърза операция,ако може да се каже така и са му поставили два дренажа в бъбреците.Миличкия много го боляло,но слава богу поне там му дават болкоуспокояващи.
Направо ми се свива душата като чета..Колко има да изтърпи още това дете?
Дано скоро започне да не го боли! Дано скоро започне да се възстановява.

А защо са му дренажи на бъбреците? Това вместо катетър ли е?

# 168
За да може да не задържа урина.Вчера вечерта сестра ми ни се обади и каза,че лекарите са взели проба от 50 точки от тялото и всички са отрицателни.Чакаме вече официалните лабораторни изследвания да покажат същото,но лекарите казали,че винаги съвпадат с предварителните изследвания.

# 169
Вярвам че Гого ще успее! Вярвам че ще пребори всички болки, ще пребори и гадната болест!
Вярвам, защото е силен кто мечка  bouquet
Поклон пред всички вас, които усявате да сте с Гого, колкото и трудно да е!  bouquet  bouquet

# 170
  • най-шареното място
Няма да мога да следя темата известно време и искрено вярвам, че когато отново я отворя малкото юначе вече ще е много по-добре!
Възхитена съм от смелостта и силата на това дете и всички негови близки!
Господ да ги пази!

# 171
Как е малкия герой днес? Има ли новини?

# 172
Новините са ,че детенце има болки, но се грижели за него много.
Всеки ден го гледали на скенер, как зараства раната. Лекарите казват, че е добре.

# 173
Минаха още 6 дни! Как е момченцето? Молим се най-тежкото да е зад гърба му! Дано да няма повече болка, а само радост и усмивки за Гого и семейството му!

# 174
Ами вече почти всичко е наред,опитва се да става,но сега пък го боли много кръста и чакаме в понеделник какво ще кажат.Иначе се чувства добре,утре сестрра ми като се обади яе ви кажа повече.

# 175
Аз го гледах по новините миналата седмица, беше много жизнен и риташе топка.  Не знам дали кадрите са след операцията. Но репортажът беше, че операцията е успешна.  Peace

# 176
Кадрите са преди операцията.

# 177
Горан е по добре,два дена го болеше много гърбът и днес докторите като са дошли са му направили масаж и вече не го боли.Опитва се да се изправя,хапва по малко,но ми вика"Лельо,тука имат много гадни манджи и нищо не мога да ям,само варени картофи хапвам."Завалията постоянно е гладен.Ще ги изпишат след две седмици и след това след три седмици трябва да са на химиотерапия.Те ще останат там,защото сестра ми се притеснява,вика да сам по близо до болницата аз пък....Има общински жилища към болницата и ако може да и намерят място там,там ще бъдат,ако ли не ще отидат в моя приятелка в Мюнхен.

# 178
Mar4elita, мерси за новините! Дано като го изпшат немреят какво да похапват и да разнообразят гадата манджа!

# 179
Сестра ми затова иска да не са в хотел,а в общежитието или при аверката ми,за да може да готви.

Общи условия

Активация на акаунт