90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №50

• 29 395
  • 448
  •   1
Отговори
# 75
Ха така  Grinning , вече  свободна мога да съм малко с вас  Hug Hug Hug

Та вчера минах на изследвания и на мамолог.
Мамолога е д-р Перчева,разкошен човек е,препоръчвам я с две ръце на всеки.След обстоятелния и преглед,нямам право на притеснения и Слава Богу  Laughing

Днес се обадих да попитам дали са ми готови изследванията,за да пратя една позната от София да ги вземе,защото аз съм от провинцията и някак си ми идва в повечко всекидневното пътуване до столицата Joy
Та попитах ги аз все пак за резултата и ми отговориха,че имам завишение на FT4, тестостерона и нещо от рода на DNS или DNC- някакъв вид хормон,който при нормални граници е 315, а моят е 541  Rolling Eyes

Ще видим сега на 11,като отида при гинеколога какво ще каже.Много ме притеснява,какво ще ми изпише да не взема да заприличам на някоя табуретка  hahaha hahaha hahaha

Оф,стига съм ви се оплаквала,че ви надух главата.
 Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet за всички вас без изключение.

Аз да ви питам,тараторчето става за белтъчния ден,нали?

# 76
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Е Роси , сега разбра , че се освинвам и тая ли вкусутийка
изтипоса. Laughing Ммммм компа ще глътна. Blush

Даничка , дано не е нещо мноого сериозно , аз
съм много невеща в тез неща и не ми е ясно.  Hug
А те не ти ли разясниха тез инициали?  Rolling Eyes
Тараторче може да си хапваш в белтъчния ден.  Peace

Мимка , пиши за мама и бебе , кво става?  Praynig

# 77
  • София
Момичета, оставям ви, имам предвидени мероприятия - фризьор и козметик. Приятен ден, довечера ще ви дочитам!

# 78
незнам нищо повече за съжаление, по принцип са в Пловдив, и аз се ядосвах че не са тук да отидем да дадем кръв,
не смея и да звъня за да не притеснявам таткото

даничка тараторчето е супер за белтъчния, ама само с него незнам дали ще се наядеш. Дано няма нищо сериозно при теб   bouquet
Жабе аз си мисля че може би е подсъзнателно "натъпкването" защото ти предстоят плодов и воден ден и организма си иска презареждане
знам ли  newsm78
Ники честит ти чистичък компютър, да идваш вече по-често  Hug
Жани не знам колко се е родила, ще разбера тези дни сигурно
даниела добре дошла   bouquet

# 79

Даничка , дано не е нещо мноого сериозно , аз
съм много невеща в тез неща и не ми е ясно.  Hug
А те не ти ли разясниха тез инициали?  Rolling Eyes
Тараторче може да си хапваш в белтъчния ден.  Peace

♥ ЖаБкА ♥, да ти кажа ,че и аз съм толкова веща,колкото и ти  Joy
Та затова казах,че на 11.05. ще разпитвам подробно,само дано да ми обяснят на български,а не на лекарски  hahaha hahaha hahaha

# 80
Оф , Мимка моля се да се развият успешно нещата.  Praynig
Щом разбереш нещо повече , пиши.  Hug

Даничка , ти кажи на доки , че лекарския още не си
изучила и на прост български да ти обяснява.  Laughing

# 81
  • Панагюрище
Даничка и аз не им разбирам, ама ти пожелавам бързо да се оправи.
Жабче,не с лошо душо като не искаш не гледай,ама и аз така като ми кажат не тледай ,два пъти погледна Joy Joy Joy Joy .Не сЪ бои ти си пекана ша сЪ вталиш.

# 82
Роси ,е и аз няколко пъти поглеждах.  Joy
Ще получа сърцетуп.  Joy Я кажи нещо повече за
това кулинарно изобретение , как го сътвори? Rolling Eyes

# 83
  • Панагюрище
Жабче,ще ти кажа ама по късно,че дъщерята вече ме гони от компа.

# 84
Здравейте! Вторият ден върви по план засега.
Имам въпрос newsm78 - печени зеленчуци съм предвидила за вечеря и понеже предполагам, че не мога да добавям разни сосове за разкош Laughing, дали мога поне соев сос да им сложа? И въобще - нещо не се ориентирам къде й е мястото на соята. Под формата на соево месо, хапки и кайма - през първия ден, а като ядки - през третия, така ли newsm78?
Сигурно ставам досадна, обаче нали ми разрешихте да питам... Laughing

# 85
идвам с добри новини Simple Smile
майката се е стабилизирала, излязла е от упойката, и кръвното се е стабилизирало
Бебката е 1,300 гр и диша сама
е вече мога да ви почерпя официално за малката ми племенница

ето и за тези на които не им се прегрешава Wink

# 86
Мимка , страхотна , наистина страхотна новина.   bouquet

Да е жива и здрава бебка за радост на мама и тати.
Много да папка и да стане голяма принцеска.
Мама бързо да се възстановява и скоро да се гушкат у дома.

# 87
Mimka жива и здрава да ти е племенничката и мамчето също   bouquet ,само хубави неща да им се случват

# 88
Здравейте, момичета!
Честита юбилейна темичка!
На новите момичета, добре дошли!!!
Мимка, честита племеничка! Да е здрава и много обичана!
При мен всичко върви добре, освен МЦ, който ми закъснява 13-ти ден. Яйчниците поне вече не ме болят и коремът ми не е подут, но цялата се изринах Sad Не знам вече кое от какво е! Добрата новина е, че си обух "слабите дънки" Simple Smile Това са едни дънки от 9-ти клас, които не съм носила от години, защото не ми ставаха. Даже като си ги купих и ги носих съвсем малко и надебелях. Та сега ми стават и съм много щастлива!  Grinning
Желая приятни празници на всички ви. Аз ще бъда в Пловдив, но там имаме нет, така че ще пиша редовно Simple Smile
Лек ден!

# 89
Мимка много се радвам да чуя хубави новини за бебка и мама-да е жива и здрава малката принцеса и бързо да расте и хубавее и да радва със смеха си всички около себе си....По повод това, че е недоносена и малка ще копирам текста от подписа ми:
" Какво е вятъра за вейките зелени, щом духне те се свеждат изведнъж....А колко дъбове  евиждал повалени-могъщия се бори само с могъщ"
това е от темата за недоносените бебета

Тези малки слънчица са толкова борбени и имат невороятно желание и сила за живот. Това, че диша сама е много хубаво. Сега ще се надяваме бързо да качи на тегло и скоро да са вкъщи всички заедно и щастливи Hug
Лято нямам представа за соята защото никога не съм консумирала пакива продукти. Става за белтъчен като кайма, но като ядки....вероятно когато са разрешени ядките. Нямам представа Thinking. Дано се включи Птица защото тя е много веща по диетата Peace

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 16:53 от janeta*

Общи условия

Активация на акаунт