Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 18

• 25 155
  • 519
  •   1
Отговори
# 135
И аз получих първите си подаръци- судоку и неонови химикалки, за около 2 седмици дойдоха.  Mr. GreenДецата много се радват, мъжът ми също  Laughing

# 136
Аз съм го минавала, но мнооого отдавна. Имаше някъде из нета видео на това, как се минават всичките нива. Какво точно му беше на 4 ниво?  newsm78 Може и да се сетя кое е било особеното.

Аз намерих сайта с видеата http://www.meilleursjeux.net/yacado,quete-yeng.html ,но немога да разбера как да скачам толкова високо (с кой копчета)! Надявам се да помогнете Simple Smile

П.п. : Става дума за 4-то ниво

# 137
# 138
  • E-CLM & CH-VD
Аз намерих сайта с видеата http://www.meilleursjeux.net/yacado,quete-yeng.html ,но немога да разбера как да скачам толкова високо (с кой копчета)! Надявам се да помогнете Simple Smile

- CTRL, Yeng прави нормален скок
- CTRL + долна стрелка, Yeng прави малък скок
- CTRL + горна стрелка, Yeng прави голям скок

- Червената паричка е 10 yacado точки
- Сивата е 20 yacado точки
- Златната е 50 yacado точки

- Златната топка парализира враговете за 5 секунди !
- Червената топка забавя враговете за 5 секунди !

# 139
Абе мацки, как не забравяте да си подвърждавате опашките? Аз се нареждах няколко пъти, последния даже около месец потвърждавах. Един ден обаче се заблудих, че съм потвърдила вече и ей ме на пак не съм на опашката  Tired

# 140
Абе мацки, как не забравяте да си подвърждавате опашките? Аз се нареждах няколко пъти, последния даже около месец потвърждавах. Един ден обаче се заблудих, че съм потвърдила вече и ей ме на пак не съм на опашката  Tired

Забравяме, забравяме и то не само веднъж Понякога 6 месеца си чакал на опашката и си на 3 място и забравяш да я потвърдиш. Е те тогава най-боли.

Вече съм се наредила на всички възможни опашки за подаръците, които идват до България без тази за скъпия часовник.

# 141

- CTRL, Yeng прави нормален скок
- CTRL + долна стрелка, Yeng прави малък скок
- CTRL + горна стрелка, Yeng прави голям скок

- Червената паричка е 10 yacado точки
- Сивата е 20 yacado точки
- Златната е 50 yacado точки

- Златната топка парализира враговете за 5 секунди !
- Червената топка забавя враговете за 5 секунди !

Много съм ви благодарна!Работи Simple Smile

# 142
Aз си получих подложката за мишка от toilokdo.com- http://media.snimka.bg/3100/012455980-big.jpg
А някой знае ли какви са правилата за спонсорство там newsm78

# 143
  • Плевен
А аз магнита от Кадо  Party

# 144
Аз вчера си получих третия магнит от Кадо.

За съжаление оттук нататък ще получавам само по един месечно. Но и това е нещо. В сравнение с Прайзи е просто супер.  Party

# 145
Честито на спечелилите!  Simple Smile

Някой регистрирал ли се е в gratodino.com, защото днес се регистрирах и си изиграх игрите, но имаше само 8 онлайн потребителя, което ме стряска някак си  Confused .. пък иначе подаръците са хубави!  Peace

# 146
да, много са сладки подаръчетата, чакам с нетърпение да събера за някой и да пробвам дали ще ми дойде
няма кодове, може би заради това не е много посещаван

# 147
  • София; Дружбето
Момичета, в новия сайт няма подаръци или аз не мога да ги открия newsm78

# 148
И аз се регистрирах  в gratodino.com , за сега имам събрани 2.09 ,но забравям да играя всеки ден . vasipan писах те за спонсор .

# 149
Една приятелка се регистира в p[rodavalnik.com. но не получава писмо за активация.Ще може ли някой, който е регистирран да пише в темта там, която е за тези, които не са полчили мейл за активация.

Потребителсктото й име е: qbalka

Мерси от нейно име

Общи условия

Активация на акаунт