Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 18

• 25 155
  • 519
  •   1
Отговори
# 450
Нищо.....  Whistling

Добре им се отдава да държат в напрежение хората. Сега отворих единия от акаунтите си, който не бях отваряла дълго време и видях, че са ми дали 3 дена в Прайзи-клуба, но не ми дава нито да играя на игрите, нито ми дава двойни точки от Хит-игрите....  #Cussing out

Сбогом Прайзи!!!!! Crossing Arms

# 451
Нищо няма-ужас!Всичко си е същото newsm78

# 452
  • E-CLM & CH-VD
Пише, че промяната ще стане до края на деня. Не е казано сутринта. Peace

# 453
  • Враца
Значи все още не е загубено всичко....като гледам 540В в празното ми ковчедже.сърцето ми се къса..  Sad

# 454
 има промяна но още работят:)))) Стискам палци паричките за сега стоят

# 455
  • Враца
Дойде новия сайт..и моите буби са тук..но няма засега подаръци..дано не ги премахнат..ще следим..който е на ТИ с френския да чете и да казва... Praynig

# 456
аз използвам  http://translate.google.com/?hl=bg&sl=en&tl=bg#  за превод  не е много добър но смисъла се хваща

# 457
  • Плевен
Май няма да ни огрее  Cry

# 458
  • Враца
Няма на английски и хака не работи..но това да ни е проблема..дано си ни върнат опашките

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 15:39 от margi_vr

# 459
Няма ги и допълнителните игри ooooh! Cry #Cussing out който мойте бяха 4-за Вип,от Коктейлите,от Рибката дето и говорим Crazy Joy и от дето направих 20 буби
Иначе платените са си там де  #Cussing out Close
А има и някакви нови  Rolling Eyes

# 460
Няма ги и допълнителните игри ooooh! Cry #Cussing out който мойте бяха 4-за Вип,от Коктейлите,от Рибката дето и говорим Crazy Joy и от дето направих 20 буби
Има ги. Има едно катинарче под акуанта ти, като го натиснеш и излизат

# 461
Има ги. Има едно катинарче под акуанта ти, като го натиснеш и излизат
Благодаря ти  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,видях ги  bouquet
Сега остава да върнат и подаръците ще е Супер,ако не да забравят да влизам там Crossing Arms

# 462
Според мен ще продължат с подаръците,но може да има малки промени  Rolling Eyes

# 463
а диамантите къде са  Thinking

# 464
Има промяна, та сега съм доста объркана, защото вчера не успях да вляза... някой има ли нова инфирмация?

Общи условия

Активация на акаунт