Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 18

• 25 155
  • 519
  •   1
Отговори
# 90
Мамииии помагайте днес спечелих първият си подарък магическия калкулатор но ми изписаха нещо като невалиден е-мейл или нещо от сорта може ли някой да ми помогне моля моля моляяяяяяяяя вииииииии Cry Cry Cry

Hello,

If you are reading this, this means that the message that should have got to you is unavailable or doesn't exist.
Please reconnect later to the "Your Message Section". Should the Problem persist, please contact our Customer Service.

Thank you for your understanding
Prizee's Team

това е текста който ми пратиха

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 08:40 от Lina.Mihailova

# 91
А ти влизала ли си скоро в пощата си? Защото ако не си влизала на скоро изтича ти сесията ли там нищо си. Пробвай, ако можеш да влезеш, тогава проблема незнам какъв може да е  newsm78

# 92
Днес си спечелих магнитната дъска и си избрах да ми  я пратят, но като влязох в другия акаунт, на който съм спонсор за първи път не ми даде, че мой спонсор е спечелил награда и да избирам между нея и бъбз...Какво става???

# 93
  • Плевен
Определено става нещо,писах им че са ми продали подаръка без мое съгласие и нищо отговор няма.Даже ако не бях погледнала баланса си и не бях запомнила на колко точки бях,нямаше и да разбера за колко са го продали  ooooh!

# 94
*Краси*, виж дали не са ти отговорили,защото аз им писах преди 10 мин. и вече имам отговор!

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 11:28 от *Poli*

# 95
  • Плевен
Не,постоянно проверявам

# 96
И при мене така продали ми подаръка  #2gunfire #2gunfire без да ме питат сега им драснах два реда, ще ги засипя с мейли..

# 97
Имам чувството, че и моят ще продадът... Close Какво да направя... Crossing Armsписах им профилактично, да не вземат да ми продадът подаръка без мое съгласие, а отговора им беше, че след потвърждаване на адреса и проучването от тяхна страна, ще ми бъде изпратен по пощата, като максималното време за доставка е 3 месеца.
А нали трябва да презаредиш макспак, че да се включиш в играта с покупко-продажбата в маркета...как така ни ги продават Thinking

# 98
И при мене така продали ми подаръка  #2gunfire #2gunfire без да ме питат сега им драснах два реда, ще ги засипя с мейли..

Момичета, и аз сега като влязох, веднага ми добави 0.20 бъбз , в хисторито ми фигурира
 14/05/2009 at 01:40 pm Prizee Market Jeu   Shocked
И аз не съм влизала в маркета, нито пък мога да разбера какъв подарък съм продала , трите подаръка, които чакам, пише че са изпратени на 11 и 12 май.
Какви са тези аномалии...?!! #Cussing out
Вие знаете ли какво сте "продали"  Confused

# 99
При теб ти дава печалба от безплатната игра на маркета, която пуснаха вчера... поне са ти изпратили подаръците...аз треперя вече какво ще стане, но си копирах всички съобщения за доказателство.

# 100
Kado.fr вече имат ограничение за подаръците.  Tired Може само по 1 подарък на месец да се поръчва.
Днес исках да си поръчам нещо, но ми даде, че имам лимит - по 1 подарък на месец.  Sad

# 101
Порасна им и на тях работата! Някой поръчвал ли си е тениска.
Иначе много бавно се трупат точките!

# 102
  • Враца
Бързо .... има чоко в баракото... е47ш

# 103
На 5 място съм за чадъра и се притеснявам , че ще ми го пуснат за продан, а го чакам от 6 месеца. *Краси* отговориха ли ти нещо?

# 104
  • Плевен
Не още нищо  Sad толкова ме е яд  smile3515

Общи условия

Активация на акаунт