Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 18

• 25 155
  • 519
  •   1
Отговори
# 360

Регистрирахс се и те писах за реферал, но какви награди се печелят? Аз като гледах има там някви да откриваш нови игри и някакви Gift Card, които незнам за какво са. Може ли малко пояснение?  Peace

# 361
сьжалявам,че не мога да ти отговоря...регистрирах се преди няколко дни и не са ми ясни доста неща  Wink

# 362
  • Враца
Дайте линк за петицията .....не можах да го  открия  newsm78 ..не че вярвам в това..но.. все пак..  Peace

# 363
Силвиа, станах ти реферал в кадокадо.  Peace

# 364
  • Варна
Дайте линк за петицията .....не можах да го  открия  newsm78 ..не че вярвам в това..но.. все пак..  Peace

Влез си в акаунта, после отвори линка от предната страница и ще влезеш направо в темата с подписката. Peace

# 365
Смятам да си поръчам хавлията за плажа ама трябва да събирам доста точки Tired

# 366
А всъщност в http://www.kadokado.com/game има ли някакви награди? Аз защо не видях  newsm78

# 367
  • Варна
aynur, има ваучери за amazon.fr и за amazon.com. Peace

Ето ги сайтовете, в които аз играя:
grat-os
kado.fr
ducky-games
royalcactus
tresorquest
toilokdo
kadokado

Като реферал можете да пишете и мен - chockolina съм навсякъде

# 368
Днес получих цели три магнита от Кадо.  Party Дотук вече имам цели 8 магнита.  Grinning

Направи ми впечатление, че в сайта mielogames много бързо се трупат точки. Мисля, че за месец някъде ще успявам да взимам по един подарък , но ще пиша допълнително, когато успея да събера.  Peace

# 369
Kompita_Pita, кажи си името в  mielogames.и там ще се регистрирам. Wink

# 370
Мисля че петицията не помогна сега като си влязах с ника уведомяват , че се махат лошо  #Cussing out

# 371
Kompita_Pita, кажи си името в  mielogames.и там ще се регистрирам. Wink

Silvi@ благодаря ти.   bouquet
Ника ми там е: KompitaPita  Grinning

# 372
aynur, има ваучери за amazon.fr и за amazon.com. Peace

Ето ги сайтовете, в които аз играя:
grat-os
kado.fr
ducky-games
royalcactus
tresorquest
toilokdo
kadokado

Като реферал можете да пишете и мен - chockolina съм навсякъде
А доставят ли до БГ подаръчета и в кой сайтове е най лесно събирането на точки  Rolling Eyes
Благодаря предварително Hug  bouquet

# 373
Здравейте имам въпросче.регистрирах се в mielogame.com но неможах да намеря къде са наградите

# 374
Здравейте имам въпросче.регистрирах се в mielogame.com но неможах да намеря къде са наградите
boutique

Общи условия

Активация на акаунт