Април отива си вече - ех пораства милото ни MAРТенско човече!

• 13 057
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте мамчета  Hug 

ние и днес откраднахме ден за разходка   Wink  много се радвам,че иначе вкъщи подивявам  ooooh! 

и аз си пийвам биричка - и сега и по време на бремеността   Peace 

за гладенето - гладя абсолютно всичко на бебо   Peace 

за привичките и глезотийките - май и Валери се понаучи  Rolling Eyes   вечер към 5-6часа като се почне едно лигавене / тогава се пребира майка ми от работа и започва да го гушка,да му се радва,да му говори общо взето много се занимава с него / и елате да видите - само да има някой покрай него и да си гукат заедно  Wink   

Tony_st  - какво ви е кенгурото ??? Аз се чудя откога да започна да го ползвам  newsm78  един път опитах ама бебо така провисна в него и май не му беше много удобно  newsm78  нашето ми го дадоха и даже незнам каква марка е  Rolling Eyes

за капките за колики  - аз му ги спрях от онзи ден и явно коликите са минали,защото няма промяна в поведението,няма ревове,пресвивания и т.н.   Peace 

хайде лека от нас ,че дойде време за баня   Crazy

# 181
  • София
kris4e,  cheers- бях забравила за тази безалкохолна бира! През бременността си взимах, ама сега не съм се сещала. Кажи кои други стават, че ние не си пазаруваме в Метро.
За гладенето- гладя всичко, което се допира до кожата- и нашите неща, и на Мария, нейните даже и по- връхните гладя. Ние сме на първия етаж, отсреща има строеж- и просто не ми се мисли какво полепва по прането- затова гладя- не че съм кой знае каква чистница. Завиждам на майките със сушилни много  Blush
Вис Виталис е супер!!! Супер ме доядя, че засега няма какво толкова да й взимам на Мария. Взехме играчка за столчето за кола, пеленка и пантофки.  Гледах за комплектите за количка, ама не взех. Ами видяха ми се безсмислени- с тези възглавнички- за какво ги слагат- незнам кой ги ползва! Взех й цветна пелена-то пък едни цветове- много зле е бг- производството откъм тази страни -и с нея ще сме в топлото в количката. Или пък- въобще няма да слагам нищо такова.
А в комплектите за количка това, което е за постилане- с някакви ластици ли е, за да не си набира?
Покарах кола- много добре се представих- ама трябва да свиквам с габаритите й, че дистанцията не ми е много точна  Sunglasses

# 182
Здравейте мамчета!Ние се завърнахме у дома.Имам страшно много да наваксквам,но ще се постарая.Надявам се всички сте добре,и бебчетата слушкат.изненадах се от първа страница,има снимка на моята Ради,аз не съм качвала нейна снимка,май е някое др бебче Laughingлека вечер на всички

# 183
Пак имам въпрос:  възможно ли е да е свикнала вече да е на ръце гушната и то правичка? На мен доста често ми се налага да я оставям на бабата, и тя понеже не може да търпи и секунда да изхленчи, изкарва доста време на ръчички "за да не плаче ". Резултата е, че сме стигали до 30 минути хленчене и реване след ядене, в момента в който я вдигна и млъква Simple Smile Дали сме я научили вече?

ние не сме свикнали на ръце,но също иска да е изправен след ядене,като го подържа изправен се оригва по-лесно,даже понякога (не след ядене) като захленчи по този начин го вдигам,той се успокоява и след минутка се оригва и го оставям,но разбира се има и хленчене и иска на ръце,но това вече е рядкост (след като скастрих баба ми да не го клати на ръце).Явно искат да ги гушнеш заради коликите,притиснати до твоето тяло се успокояват  Hug

ние днес изкарахме доста време навън,бих казала даже почти целия ден (сутринта от 10 часа до 9 сега) Hug

# 184
Tony_st  - какво ви е кенгурото ??? Аз се чудя откога да започна да го ползвам  newsm78  един път опитах ама бебо така провисна в него и май не му беше много удобно  newsm78  нашето ми го дадоха и даже незнам каква марка е  Rolling Eyes

Ето такова е. А тук може да видиш Рая как стои в него /3 снимки/.

oki4, ние си взехме комплект за количката от Вис Виталис, ама само защото пелената и възглавничката са с цвета на количката. И аз съм махнала пълнежа на възглавничката. А за лятото мисля отдолу да слагам едно тънко памучно одеало, което няма да изпотява бебка. Peace

# 185
  • София
Къде е този магазин на Вис виталис дето толко го хвалите?  newsm78
Имена хич не помня  Embarassed, затова немога да се сетя за друга марка бира която да става за пиене. Свекървата има магазинче и ми беше напоръчала 1 куп безалкохолни бири различни, но все кусур им намирах Rolling Eyes . Кромбахер пробвах в една пицария и след това ги открих в нета. Първия път като им звъннах предложиха да ми я докарат до къщи. Може да ги питаш дали още правят доставки. Ужас...то стана като реклама...ама наистина си заслужава  Peace
За кенгурото-бях решила преди третия месец да не я слагам в кенгуро. Докато ги наварши ще дойде лятото, а тогава не смятам да я мъча в жегите. Следователно при нас се обезмисля този вид покупка Simple Smile

# 186
Привет!
Чие е това нахилено до ушите бебе  Mr. Green ? Последните няколко снимки от албума за бебетата на 2 месеца? Страхотна усмивка!!!

Днес се разхождахме с ТаняР и Добро настроение - Марти и Билянка бяха много послушни, ама на моята София днес хич не и беше ден.Какво му стана на това дете, не знам - голям рев му удари.Едвам стигнахме до градинката.Сега разбирам вече мамите, които се оплакваха, че бебетата им реват навън.Много е гадно, като всички хора се обръщат и гледат странно, все едно не са виждали бебе да реве/то си беше направо дране/.А като сме на тротоара нито мога да размятам цици, нито нищо  Laughing, препотих се 1000 пъти, е..ти зора.Сума ти време се носихме, накрая заспа....за 20 мин. и пак се събуди. След 2 часа пак кански рев, едва се прибрахме.Чак вечерта, като беше с баща си навън е спала, че ние с Никол бяхме на рожден ден. Още се чудя какво беше това - възможно ли е чак сега да се появяват някакви колики, при положение, че до сега не е имала? Или просто не е била на кеф...

А сега вечерта на рожд.ден изпих 2 чаши бира - така да ми се услади  Mr. GreenИ още можех, ама бях с колата и не посмях, пък и за кърмата...ама нали уж бирата била даже полезна  newsm78

За гушкането - какво толкова ви е страх? Това не е разглезване, сега бебетата имат най-голяма нужда да бъдат гушкани, после и да искате, като пораснат те ще се дърпат и ще се бършат даже, като ги целувате  Crazy А и аз лично изпитвам такава нужда да си я гушкам, че чак ми идва да я смачкам понякога, едвам се удържам  Laughing

Въпрос за зехтина - по колко минути го преварявате?

# 187
 ooooh! нямам нерви вече с това мойто човече, гледа всичко да ближе  ooooh! тази вечер обилно се плюнчим и ни текат лиги  Party
Кремито  Hug , как сте с твойта хубавица
А освен във вис виталис има ли други модели комплекти за количкики, че и на мен не ми харесват разцветките
И да ви се оплача,оставам с впечатление,че мойто мече като види повече хора и изпада в ужас,т.е мразим разходките-от 2 седм се мъчем да излезем и да спи на вън,но уви,така се дере,направо не сме за никъде,днес бяхме на пиктник с кумовете и той не спря да плаче,изредихме се всички да го гушкаме няма и няма.Прибрахме се в къщи и го сложих на повивалнника и така откара в гукане 1 час.Май ще е домошарче като майка си  ooooh!
Ох дано се спи тази вечер  Praynig

# 188
А и аз лично изпитвам такава нужда да си я гушкам, че чак ми идва да я смачкам понякога, едвам се удържам  Laughing

Явно не съм сбъркана. Nikita, благодаря - сега ще извикам любимия да види, че не само аз мачкотя и целувам нашата принцеса... Hug

kris4e, ами аз говорих, а предполагам и oki4 също, за Вис Виталис на Симеоновско шосе до комплекс Макси /на светофара на Симеоновско и Студентски град/. Магазина е голям на 2 етажа и има много неща за бебозанковци...

# 189
Tony_st  - благодаря за отговора   Hug  много ми хареса кенгурото ви - вземам да се замислям дали да не сменя моето   newsm78  

*Nikita* - и моето зверче днес беше така - през цялото време докато бяхме навън си спинка,ако не спинка си гука,гледка и като тръгнахме да се пребираме - ела да ни видиш....реееееееееввввв ,дранеее абе ужас!!!!И както ти казваш всички се обръщат все едно не са чували бебе да реве  ooooh!  но какво да се прави - ще има и такива моменти  Crazy

baby_moni  - ама вие страхотна разходка сте направили!!! Бравоооо   Wink  Кога ще се обадиш и ние да си направим срещичка / няма само софииските и старозагорските мами,я!!!  Wink / ,нищо, че сме само ние   Rolling Eyes

лекаааа   Flutter

# 190
Здравейте! Hug
Днес не пропуснахме разходката на това хубаво време, бяхме с Таня а срещнахме и Никита в парка Света Троица, Марти беше послушен, папка и  на края оака положението та чак пропусна на гащеризончето, та по спешност се прибрахме, беше омазал чак глезенче на краче.
Кремито, моя Мартин е на тази снимка, присъства и с друга под своето си име, но и като твое бебче  Joy
Утре ще кача снимки, че много ми се спи сега!

# 191
Чак вечерта, като беше с баща си навън е спала....
....
Въпрос за зехтина - по колко минути го преварявате?

Ще спи, я, човека не спря да върти кръгчета Mr. Green Crazy . Жалко, че ви изпуснах, днес се подмотавах вкъщи до 100 часа Tired

За зехтина има доста полемики. Защото нали бил студено-пресован, та каква е файдата, като се превари?!? По тая логика не би трябвало много да се вари. Аз лично не пресрочвам 3-4 минути
Peace

# 192
Polly-Wolly, то и аз въртях, ама ефект никакъв  Mr. Green Жалко, че сме се разминали, щяхме да заформим голяма компания.А видяхме и Елица на Росита-та, ама пак беше с татко си и те пак се носиха  Laughing.  Не ми беше удобно обаче да му се обаждам, че не се познаваме  Embarassed

# 193
Добро утро мамчета!  love001

Надявам се добре сте се наспали Laughing, ако не сте, заповядайте, и аз само виртуално му се радвам, а в чашата ми е Инка Wink или чай от маточина

За гушкането - какво толкова ви е страх? Това не е разглезване, сега бебетата имат най-голяма нужда да бъдат гушкани, после и да искате, като пораснат те ще се дърпат и ще се бършат даже, като ги целувате  Crazy А и аз лично изпитвам такава нужда да си я гушкам, че чак ми идва да я смачкам понякога, едвам се удържам  Laughing
Не ме е страх от разглезването, дори напротив, толкова дълго съм го жадувала това дете и сега толкова й се радвам, гушкам и прегръщам, защото знам как бързо растат и всеки миг е безценен. Но има моменти, в които просто трябва да я оставя за да върша домакински разни битовизми, еми то направо ми се къса сърцето Sadтогава като почне да плаче- вече доста будуваме.

Мами, които кърмите, вечер намалява ли ви кърмата? И какво правите тогава, още не искам да я дохранвам, тя качва доста добре, даже прекалено, обаче вечер гърдите ми са доста меки и снощи например откарахме над час и половина в ядене и тя все нервничи, аз сменям, но мисля че няма достатъчно мляко. Най-накрая сигурно се измори и заспа. Иначе сутрин всичко е о.к.

Хубав ден ви желая  bouquet

# 194
Добро утро   bouquet

Билянчето днес става на 3 месеца

Общи условия

Активация на акаунт