Април отива си вече - ех пораства милото ни MAРТенско човече!

• 13 049
  • 288
  •   1
Отговори
# 285
Честит имен ден на всички! Да са ни живи и здрави!

Честит празник и на работещите в армията! (незнам дали има такива тук)

Елия и татко и си доспиват и после катерим багажа и за Люлин да я види майка ми. (все още е на фаза тра ла ла)

Хайде хубав и усмихнат ден  bouquet

# 286
Пускам новата тема и изчезвам. Mr. Green

# 287
# 288
  • София
 Честит имен ден на Гоговците на SZA, ronja77 и Елиша - да са здрави, щастливи, послушни и много да ви радват. Честито и на останалите именици днес и на всички, които са имали поводи да празнуват изминалите дни.
 Вчера ми беше много приятно да се запозная с още мами и бебчета и с нетърпение очаквам следващата среща (и снимките от тази)
За гладенето аз баткото все още го пера отделно и му гладя абсолютно всичко без слипове и чорапи, така че разбирате че и бебо ще е така. Вярно че е трудничко ама така съм свикнала и негладени дрехи немога да прибера по шкафовете. То и наште дрехи почти всичките ги гладя ама такава съм Crazy  Затова винаги гладя вечер след като сложа малкия да спи опъвам дъската пред ТВ и хем гледам хем работа върша.
И аз съм същата, само дето и гащите му гладя на баткото. По принцип ТВ рядко гледам, но като гладя задължително го пускам  Laughing
 GalinaG24, аз мисля, че писах за ваксината ActHib - слагах я на Ники, комбинирана с ДТК и не сме имали проблеми.
И последно: люлка или шезлонг с вибрация- споделете кой какво ползва- марка, модел, функции-мисля, че трябва да взема нещо, но не знам какво!
На нас ни подариха ето такъв и съм доволна. Честно си признавам, че не вярвах тази вибрация да върши работа, но явно на Теди му харесва и го успокоява, защото си заспива сам в него и понякога спи повече от час там, което си е постижение  newsm44
 По въпроса с киселото мляко - аз ям На баба и знам, че в него няма млечнокисела бактерия, но пък ми е вкусно. На детето взимам 2% Бор Чвор, а преди известно време купувахме Герма, но трудно го намираме в нашия квартал. Ето един сравнителен тест на киселите млека, но е старичък. В подфорум На пазар има една или две теми, в които една мама описва експериментите си с квасенето на мляко - мисля, че Lioness и беше ник-а. Ето намерих едната темичка
 От доста години пия и съответно на детето си давам само пастьоризирано прясно мляко, а ако е UHT хомогенизирано - най-добре (мисля, че на Мегле са такива). В домашното никога не се знае какви гадинки си живуркат и дори когато свекитата имаха крави не съм пила от млякото им, въпреки че се сърдеха.
 mama_bebcho, да са ти живи и здрави имениците

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 10:08 от veroniki

Общи условия

Активация на акаунт