Април отива си вече - ех пораства милото ни MAРТенско човече!

• 13 052
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
Честит рожден ден на Даниелка!!!да си жива и здрава и най-чаканата новина скоро да дойде при теб Hug Hug Hug
Честити месечинки и на другите бебоци  bouquet (аз нали съм отвеяна, сутринта честитих само на Вики)
Аз пък да ви кажа моя какво ако му удари на обяд Борис Mr. Green то не е за хвалба, ама на мен чак смешно ми стана - къпах го даже, така се беше увъртял, на раменете чак имаше  ooooh!...Пък после откара сън почти 3 часа  #Crazy направо не можах да повярвам, че това е моето дете  Tired
Мале, как ви завиждам за срещичките, големи сладури сте всички  Peace Как се събирате, ние тука, добре че е Шуши, иначе няма с кого да ходя из парка, сама бутам количката иначе.

# 256
  • София
Аз имах късмет, че си намерих няколко от нашите мамчета да са ми съкварталнички, та си седиме заедно в единствената градинка

# 257
  • София
ЧРД, Даниелка! Жива и здрава бъди! Много спокойствие ти желая, за да ти се случи това, което най-много искаш и да можеш да му се нарадваш!
Честити месечинки на Вики и Денис!
 За лежането по корем- щерката само така спеше едно време и Илийчо понякога също го оставяме. Той си държи главата изправена, когато иска, но все пак гледам да съм наоколо като го оставяме така. Определено му е по-спокойно на коремчето.
 Днес ходихме на езда. Момчето се държа като добро дете и ме остави да пояздя. Много беше готино!

# 258
Ама сте страхотни на снимките.  Hug Много се надявам на следващата среща среща да се класираме и ние.

ЧРД на Даниелка! Много здраве, щастие и любов. И в началото на другата година да ни пишеш от родилния дом и да пращаш снимки на бебок!  Hug

# 259
Здравейте момичета  Hug ,толкова много ме изненадахте,тъкмо сядах да ви пиша,а вие сте се сетили за мен...много топло и драго ми стана.Благодаря за хубавите пожелания,много сте мили.
много гуш за всички  Hug Hug Hug!
Злати    bouquet !

# 260
  • Стара Загора

ти го заслужаваш!!!!!!!
  love001  love001  love001

# 261
Здравейте мами! Stop
Радвам се за хубавата среща в парка Западен парк та макар и дъждовна, не можахме да присъстваме, но се надявам следващия път....а ето  малко снимчици и на мамите от парка Света Троица -  http://www.martenichki.snimka.bg/album.php?album_id=281210&pid=12028274, успяхме да хванем последните два топли и бездъждовни дни, а на Марти му бяха първите истински паркови разходки! Почивните дни се очакват 25 градусови температури - идеални за разходки, хайде очакваме и други  мами да се присъединят към нас!   Hug
Ч.Р.Д. Даниелка!

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 20:39 от dobro_nastroenie

# 262
Мила Даниелка, честит рожден ден! Много здраве ти желая и едно сладко бебенце догодина  Hug

Окич, Villy_st, аз съм около Била на България. Ще се радвам да се срещнем някой ден в Южния парк.

А ето и две нови снимки на моето момченце ... http://www.martenichki.snimka.bg/album.php?album_id=358535&pid=12029932

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 21:05 от heli_heli

# 263
 Ух ама много сте сладки всички.Аз също отдавна съм си признала колко много ви завиждам за срещичките. Ние на 7-ми след консултацията пак ще ходим при моите родители за събота и неделя. Да поразпуснем, че от понеделник Пепи тръгва на градина и моя мъж почва сезона. Всяка вечер ще съм сама пак Sad ама няма начин. Някой трябва да работи.

# 264
Привет и от нас!

Наистина го няма албумчето?!?  newsm78 Явно ще трябва да направим ново и пак ще качим снимките.

Гледам, че Добро настроение е качила снимчици от разходката в Св. Троица, аз също качих няколко от същата разходка  Grinning - хубава импровизирана срещичка стана, Росита-та също беше с нас, само че отидоха до вкъщи да се преобуят с Елица и за това я няма на снимките, но пък си имаше неин представител в лицето на Дара  Simple Smile. Големи приятелки станаха с Никол, страшна игра пада  Laughing.

cvetka-koketka, все едно аз съм го писала този пост за омазването  Shocked Shocked Shocked София от два дена не беше акала/не се е случвало до сега/ и тази сутрин няма да ви казвам как я заварих  ooooh! ooooh! ooooh! Тръгвам да я взимам от столчето и усещам, че нещо ми е мокро на ръката....обръщам я и....целите дрешки, ама до врата ви казвам, пропити в л..на  Crazy, чак на столчето пропуснало.Няма такова омазване  GrinningКак съм я събличала, не ме питайте, без да се изцапам, а и нямаше кой да ми помогне.Гръбчето и коремчето целите бяха жълти и мазни  Crazy Crazy Crazy Хем се зарадвах, че не е запечена, а от др. страна се притесних да не е някакво жестоко разстройство, ама до този момент няма нищо. Нямаше време и начин да пълня корито, та под мивката трябваше да я къпя, а тя вече голяма/ бебката, не мивката  Laughing /, едвам се събира...големи премятания бяха...
За сметка на това голям сън му удари цял следобяд навън, 5 часа пауза от храненето, после вкъщи продължи да спи още час и половина.Явно навакса за предишните 2 дена.

# 265
да ви питам има ли някоя от вас,която е слагала ваксина Преванар?До колкото съм запозната е съвместима с Пентаксима,хубава ваксина ли е ,една д-ка ми я прпоръча заедно с тази -Ротаих или нещо подобно беше за разтройства и деария
Даниелка  newsm59,нека всичките ти мечти да станат реалност  Hug

# 266
Здравейте и от нас Hug Алек днес става на 2 месеца и по този повод ви черпя

Честито и на другите бебоци от дружинката ни Hug

Даниелка ЧРД, много щастие ти желая и любов и нека тази година да ти се сбъдне най-съкровенната мечта

Ама хубава среща сте си спретнали, много сте сладки Hug heli_heli  само да се завърнем и обещавам, че ще се организираме Peace

Тук времето поне до следобед ставаше за разходки, та по обяд даже и понапазарувахме подаръчета за Алек-една много сладка лятна шапка и нова биба baby_neutral А той както беше много послушен, от вчера вечрта нещо не е на кеф и е по-ревлив. Снощи примерно плака от 20,00 до 23,30, като накрая вече беше толкова изтощен, че нямаше сили да цока от цицата. Добре че имах изцедена кърма, та му я дадох. След като се наяде пак се опита да плаче, но вече без никакви силици измяука 2-3 пъти, след което заспа и така чак до сутринта. Днес не е чак така, но пак си поплаква повече от обикновенно, сега даже той спи на едната ми ръка, а аз пиша с другата ooooh!
Дано да е период, бях се притеснила вчера, че нещо го боли Sad

Лежането по корем - Алек не го уважава, даже и върху нас никога не е заспивал така, а пък камо ли да го оставя така в леглото. Вечер след банята като го оставя да поседи така обикновенно много плаче и аз едва издържам Crazy

# 267
Русана, аз ще слагам Превенара, ама след годинката  Peace

# 268
  • София
Честито на всички, които имат поводи   bouquet
За разходката в Южния парк и аз бих се включила, въпреки че ми е на може би час пеша Simple Smile в Бокар съм, ако има мами на близо свиркайте, че все сама шматкам с количката Crazy
Как се справяте с килата?Качих 20кг през бременността, нямам идея колко съм свалила след секциото, не смея да се кача на кантара  Embarassed Кърмя, нямам шанс за диети поне засега, но мисля да започна с някакви упражнения, само ще се консултирам първо с док  Rolling Eyes

# 269
един тъп въпрос,но често казано не знам как да пъхна този биберон в устата на бебчо,с дупката за въздух надолу или нагоре??? newsm78

логично е като бибероната,т.е. отвора се пада отгоре,но майките от квартала викат че по-лесно сучело когато дупката била отдолу...иначе в сайта на NUK дават шишето с дупката отгоре.... newsm78 чудя се защото ние малко се мръщим на този биберон,просто толкова мързелив е станал че си иска това на AVENT,защото само го стиска с венци и то пуска,а с ортопедичните се изиска сила,нали наподобяват майчината гръд...той затова не иска да суче от гърдата,опасни тарикати са бебоците Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 23:25 от baby_moni

Общи условия

Активация на акаунт