Април отива си вече - ех пораства милото ни MAРТенско човече!

• 13 052
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
baby_moni   и с баткото и сега с Иво ползвам само НУК не само шишетата мен май трябва рекламно лице да ме направят дупката която е в основата на биберона и тази дето пуска течноста трябва да е нагоре. Ако загледаш самия биберон от едната страна е по плосък там където е езичето, а от горната е по издут където е небцето там е и дупката.
 Дупката която пуска течноста трябва да е нагоре защото ако е надоло може да се задави при струйката, а другата в основата премахва балончетата които иначе отиват в коремчето и ги боли.
 Надявам се да съм обснила правилно Peace

# 271
  • София
Страхотни сте и мамите от Св. Троица Hug Много харесвам паркчето там, дано някой път се класираме и за среща с вас.  Simple Smile
Хели-хели, много е сладък юнакът, пу-пу  Heart Eyes  Hug
Бебе-мони, и баткото не харесваше тези биберони, нищо че ги водят анатомични, по тази причина сега не съм и инвестирала в такива.  Blush С дупката нагоре се дават.  Peace Не знам дали изискват повече усилие тези, нашият течеше много по-лесно от този на Авент  Thinking
Крисче, никак не се справям с кг, даже имам чувството, че съм качила  ooooh! Embarassed

# 272
абе щото и аз си мисля че дупката трябва да е нагоре,нашата залъгалка е NUK и гледам биберона на шишето да е сложен в устата по същия начин като залъгалката,дано свикне с бибата,че да започне да суче,слагам го и на гърдата,но суче само когато той си поиска и то за много малко време,че ми писна с това цедене ooooh!

благодаря ви много  bouquet

# 273
Момичета честит Гергьовден! Честит имен ден на всички именници! Да сте живи и здрави и весело прекарване на празника ви пожелавам!

# 274
  • Стара Загора
Честит имен ден на всички и от мен!!

# 275
  • София
Честит имен ден и от нас  bouquet

Превенар и ние ще слагаме след годинка.
Ако ще се слага Ротарикс, то това трябва да стане между 2-ия и 6-ия месец, ако правилно си спомням. Но цената на ваксината е ужасяващо висока. Едната ваксина струва 150 лева, а трябва да се сложат две.

# 276
Честит празник на всички и Честит Имен Ден на Георговци и Гергани!  bouquet

Ние май ще си доспим.  Mr. Green

# 277
  • Варна

Около мен май няма никой, който да ми се връзва на акъла и да излиза, ако не е топло и слънчево, а ние с таткото гледаме само да не е много студено и ветровито и да не вали.
Има, имаааа, не си питала Simple Smile Онзи ден и ние 3-4 пъти се крихме под козирките и чакахме да се извали. Но пък Морската се опразни и беше невероятен кеф!!! И аз не мисля, че не трябва да се "пенсионираме" вкъщи, защото имаме деца. Напротив! Ние даже и на самолет сме решили да я качваме през юли Simple Smile   Виж, не разбрах какво е ГТ?

На Ния по корем не й харесва много сама, но пък така върху мен й е любимо място за спане и понякога единствен изход, когато я прихванат ревливите дяволи.

# 278
Честито на всички именяци!!!Да сте живи и здрави  и мноооого щастливи!!!
  bouquet  bouquet  bouquet
Моят бебок днес се събуди с рев в 5ч  #Crazy после кротичко си седя половин час на повивалника...за втори път ми го върти тоя номер, да дрема на стола до него, добре че после заспа след храненето, та да си доспя и аз Peace
  chef при нас номера с препечени сандвичи минава само на закуска, пък гюведжета и ние ядем мнооого често напоследък Mr. Green лесно и бързо. Вчера  мнооого се чудих какво да готвя - накрая една измишльотина направих:телешко месо с картофи, гъби и червено вино в кален гювеч. Много добре се получи Peace

# 279
Честит имен ден на всички именници!!!  bouquet

# 280
  • варна
честит имен ден на всички празнуващи да сте живи и и здрави Hug

# 281
Добро утро мами.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И НА ВСИЧКИ ВОЕННИ !

Ние днес сме на тържество по откриването на детската ни градина която затвориха за цяла зима за надстрояване и разширение. Сега тя прилича на ОДЗ от американските филми.Жестока е. До сега зимата Пепи ходи в сборна група на градина, а от 1-ви юни започват в новата градина.
 После ще ходим на панаир в Поморие да си купим свирка, захарен памук и да се повозим на блъскащи колички Crazy

Айде чао за сега.

# 282
Честит имен ден на всички именяци и от нас! Живи и здрави и големи късметлии да са!

Аз също си имам именяк,даже двама - големия ми син и татко ми! Да са ми живи и здрави!

Та по този повод от 6 сутринта съм почнала да правя торта и горе долу да се приготвям за празника следобяд. Е с тортата успях,но останалите неща просто незнам кога ще са  Crazy

Хубаво време пожелавам за днес,за хуубави разходки!

# 283
Хаха, Бухта, ГТ е градски транспорт, нали имам софиянец вкъщи, приемам техния изказ Laughing Но не бих повторила, поне не сама.

А аз вече не знам какво да правя с буденията на това дете Sad Стане ли 3 през нощта, от там нататък се буди точно на всеки час. Един път гладен, друг път не, но няма по-голяма пауза от час и половина, та чак досега. Заспа в мен, оставих го и ей сега пак го чувам, че скърца. Някакви идеи? Ще пробвам с биберон довечера, ама не знам дали ще помогне.

# 284
Добро утро и от нас!!! Hug
Честит имен ден на всички именници днес!  bouquet
Честито и навсички които днес имат поводза празнуване! Hug
От толкова празници няма време за писане,добре че поне намирах време за четене.Да ви се похваля в неделя бяхме на църква да ни четат чиста молитва и след това ни беше и погачата.В църквата малкия  се държа страхотно,даже дядо поп го похвали и му пожела да е все така кротичък.До тук добре,ама ако знаете каква лудница беше вкъщи просто нямам думи ooooh!Представях си погачата на моя син по съвсем различен начин,ама нищо важното е че мина.Искаше ми се да има повече млади момичета,ама свекървами си беше поканила който си иска #CrazyНаправо #Cussing out,ама като съм добричка и кротичка и не обичам скандалите,айде пак от мен да мине.Беше се заканила да му топи биберона в меда,ама аз като дойде времето за разчупване на погачата скрих и двете му биби Twisted Evil,та не и се осъществиха плановете Mr. Green.Снимки ще кача после или утре,че повечето са в на кумата апарата.
И ние искаме да сложим ПРЕВЕНАР,задължително след годинка ли се прави или...?
Мами от Пазарджик при кой ортопед  водихте или ще водите малките???Препоръчайте ми някой,че в петък сме се запътили на там!Макар със закаснение да се включа по въпроса за млякото.Прясно взимаме или финес/май на Фибела беше newsm78/,или Мегле,но да са нискомаслени аз лично предпочитам второто.А кисело аз ям Активия,но по необходимост не че е истинско.
Днес няма да готвя Mr. Green,милото е на работа,уре ще му мисля.
Сигурно ще излизам после,че днес е празника на града ни,пък и времето се оправи Grinning

Общи условия

Активация на акаунт