Юлчета празнуват ... с ходещата дама на Танита се надуват ! (тема 97)

• 10 734
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
ето ме и меееееен  Party
за какво си говорим а, да
НОИ - и аз имам превод, и на мен дните ми са по-малко с 3 на брой, обяснявам си го с това, че 315 дни ми изтичат на 26 април, та очаквам трите липсващи дена скоро да ги изплатят...
Диета - принципно започнах от 30 януари с лека ненатоварваща диетка (килограми няма да казвам, че е трицифрено число  Blush) обаче ефект нулев свалих два кг и толкоз никво движение и преди 2 седмици реших да се взема в ръце и си купих Калорекс, дето топял мазнините около корема, еми има ефект, не съм се теглила, но всички казват че видимо съм отслабнала, а и свих колана с две дупки  bowuu и така ще продължавам....
Днес бях на кардиолог - холестерол и Екг - перфектни, обаче кръвното високо и сега ще си пийкам хапченце, няма как....
Матейката днес тупна от спалнята за пръв път, ама явно добре му се отрази, щото днес за пръв път почна да маха с ръка за чао.....иначе си е моето малко сладко бясче  Heart Eyes

# 76
честито на късметлиите, дето се казва...  Laughing   на мем даже не са ми отразили, че имам подадени документи  Tired
утре как ще опустее форума като заминат всички нанякъде...

на мен са ми привели пари само за 13 дни, но все е нещо при положение, че не съм си подала документите
и ние няма да ходим никъде по празниците

# 77
  • София

И да ви призная как се зарибих по Русалки по Джетикс, детското филмче hahaha чак правя забележка на Пепи като минава пред телевизора.

Joy Joy Joy Аз съм го научила наизуст вече, заедно с Мързел град!

# 78
  • София
маякуб, да пазите детето  Naughty  Пращаме му много целувки  Heart Eyes

Уф, току що си изпразних фризера и изхвърлих двадесетина бурканчета с правени пюрета - предимно тиквени и от "отровното" пилешко... Яд ме е, защото това си бе храна за един месец, но не исках да рискувам.
Лошото е, че яна не харесва купешките и сега ще трябва през ден да варя и пасирам, а това е убийствено...  ooooh!

ПС. русалките и аз ги гледам като имам време Simple Smile

# 79
Днес дадох на Сами спагети с пилешко на Гербер. Така яде, че направо му плющяха ушите  Laughing Омете 190г все едно бяха 2 лъжици.
А пюрето от едро смлените ли е? newsm78
Да, имаше даже 2см-ови спагетки.
Аз пък нямам превод от НОИ  Crossing Arms

# 80
Да ви кажа, че който не е излизал днес много се е минал. Валенето беше само за красота. Такава разходка направих, чееее..
Сега ако почна и да свалям като Дуци, напрао ще е на 6.
Които мацки ще остават тука - дайте да се видим в неделя в някой парк - ще е хубаво времето. Да ме изпратите, дет се вика... Sunglasses

И моят превод от НОИ е с 30 процента по-малък. Гадно. Crossing Arms

# 81
Я кажете тая Шарлот като стана русалка, на тройката девойки развали ли им се магията да са русалки и те?

И какво има в тоя бебешки МОЛ, че ми е наблизо? (абе аз що не съм го виждала, Дуци, къде при Арон бе?)

Да ви кажа Дуци не слабее от нищото. Дуци такива преходи прави, че ще ви изцеди всички сокове. Вчера се зачудих що така таксува Пигис Хаус до тях, като то има-няма 2-3 километра дотам, ма после се сетих, че тя тука два три района наоколо за нищо ги няма. Party
За сведение веднъж се случи да се премеря на кантара след 4-часова разходка с Дуци - едно кило беше заминало Mr. Green

Кефиш ме, след празниците те чакам да оставиш колата пред нас и да ти покажа що е то истинска разходка Mr. Green

# 82
Ааа, Дуци, първо си свали първи сезон да гледаш. Ти чак на Шарлът си хванала. Дотам колко нещо има.  Mr. Green

# 83
  • Sofia
Всички ли гледате анимации бе? ooooh!
Дуци, там съм  newsm68 Илиенци ни чака Mr. Green

Една приятелка се записва на кухня, искат и 60 бурканчета стари, с винтове. Кой тук беше дал съвет откъде да се вземат? newsm78

ПП. В неделя съм на линия, само зависи къде и какво ще е времето.

# 84
Не бяха ли 30 бурканчетата?
А какви точно бяха? Стават ли тези на Ганчев?

# 85
  • Sofia
Не бяха ли 30 бурканчетата?
А какви точно бяха? Стават ли тези на Ганчев?

Да, но старите на Ганчев, с винтче (не че знам новите им какви са).

# 86
такива с винтова капачка са само на Малечко, ако някой купува такива де  Blush и има едни нови на Ганчев, Бебо се казват май със зелена капачка...

# 87
  • София
а за фризер винтова капачка ли трябва?

# 88

не, нали ги замразяваш Peace

# 89
  • София
не, нали ги замразяваш Peace

Знам ли.. чудя се къде сбърках... и в библиотеката на захранването четох.. ми точно както пише - варя, пасирам топли, затварям и мушкам във фризера като поизстинат...  Thinking

да не би да не може да се смесват... защото съм правила примерно тиква с ябълка, а не само тиква, само ябълка... правила бях пиле с картофи и моркови, а не само месо, само моркови...

Общи условия

Активация на акаунт