Отговори
# 165
Остава само да сканираш въпросния квартал за да се и ориентираме по-добре. Wink

# 166
Ако някой има сканирани тестовете ще съм много благодарна да ми ги изпрати на мейл vikroni@yahoo.com.

# 167
Нямам ги сканирани, а копирани на ксерокс.

# 168
Е стига с тези офтопици вече. Досандо е. Темата е Готови ли сте за изпита за първи клас в Горна Баня.  Дайте да си помогнем с информация, а не да не да обсъждаме този или онзи.
 Излезе новото изтание на Румен Генков. Пак са три книжки, като първата е 90% теория.
Сега на темата: моля, който знае решението на задачата от старите книжки "Не завивай на ляво" ст.168 от книга 3.
Който знае решението на това упражнение моля да  публикува отговора във форума, за да може да бъдем полезни на всички.
Laughing Дайте да пишем постове с по-малко правописни грешки Stop"Досандо е" някак си. Особено в тази тема Wink

# 169
[ Laughing Дайте да пишем постове с по-малко правописни грешки Stop"Досандо е" някак си. Особено в тази тема Wink
Дайте да се регистрираме, защото още по-"досандо" е разни анонимни гости постоянно да дават акъл на пишещите във форума.  Peace

# 170
[ Laughing Дайте да пишем постове с по-малко правописни грешки Stop"Досандо е" някак си. Особено в тази тема Wink
Дайте да се регистрираме, защото още по-"досандо" е разни анонимни гости постоянно да дават акъл на пишещите във форума.  Peace

newsm10

# 171
  Peace ЗА и за двете  инициативи smile3501

# 172
...Сега на темата: моля, който знае решението на задачата от старите книжки "Не завивай на ляво" ст.168 от книга 3.
Който знае решението на това упражнение моля да  публикува отговора във форума, за да може да бъдем полезни на всички.
Регистрирай се, пиши ми на ЛС и ще ти пратя решението. Не можем да публикуваме във форума всеки тест, който е затруднил някого.

# 173
Готово. Регистриран съм.

# 174
  • Sofia
Условието е "Не завивай на ляво" и после пише : Очертайте пътя oт входа до изхода на квартала, като се движите само на право и надясно. Левият завой е забранен! Това е от старото издание пак на Румен Генков.
Движиш се направо, на втората пряка на дясно, веднага пак на дясно, пак в дясно (пресичаш първоначалната линия), покрай паркинга в дясно, след това в дясно покрай дървото, на втората в дясно, покрай сфетофара в дясно и дясно до дъното (покрай колите), надолу пълно дясно около храста и излизаш.
Пресичането на очертанията на пътя е разрешено.

# 175
Шнапи, дори нямаш представа на колко деца помогна  smile3501 .

# 176
Шнапи. Благодаря Ви. Сега го разбрах.

# 177
Шнапи, дори нямаш представа на колко деца помогна  smile3501 .

И на колко деца помогна??? Thinking

Ти да не си от тези "учители" ,които подготвят за изпита в Горна баня и не знаеш решението на задачите??? Thinking

# 178
# 179
Такааа, явно второто ми аз, май се обажда...Информирах модератор за тази шегичка. Много е смешно Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт