Кръвоизлив по време на цикъл?

• 20 578
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте на всички!
Вчера ми дойде цикъла и от снощи е много обилен със много големи съсиреци и като количество Cry Днес ходих на гинеколог, гледа ме на ехограф и вагинално, каза че маткате е увеличена малко повече Sad
Пуснаха ми една система Окситоцин и ми изписа Метаргин 3х1 и Герикапс 2х1.
Каза след празниците да отида да ми пусне хормонални изследвания (а те не се ли правят първите дни на цикъла, защото съм правила преди година и половина и ЛХ беше завишен)
Да спомена че съм на 31 год., преди 6 месеца имам мисед аборт и определено мога да кажа, че проблема с цикъла (като обилност и съсиреци) се засили след него.
Много съм притеснена, нека някой който има повече опит да ме посъветва за изследвания или информация, благодаря предварително  bouquet

# 1
И аз съм като тебе със разтроени хармони най-вероятно !
Миналата есен изведнъж и аз така получих кръвоизлив и ходих по спешност през ноща на лекар и ми предписаха метергин и дицинон, но аз не ги пих, а пих само витамин Ц и сега получих разтросйатво във хормоните и все кървя през месечния цикъл без да съм в менструация, имама  зацапвания между цилите - изписали сами дуфастон, но аз не го пия все още очаквам от само себе си да ми се оправи ! ох, какво да правя ?  Rolling Eyes

# 2
Незнам какви хормони точно иска да ти пусне, но може би трябва да ти се вземе и секрет за цитонамазка!!!
На 2-3 ден се изследват LH, FSH и естрадиол. След това по време на лутеалната фаза (дните след овулацията) се изследва прогестерона. Тестват се още андрогени и гонадотропен хормон. Нивата на пролактин могат да бъдат измерени по всяко време на цикъла, но е най-добре да се тестват рано сутрин, като преди теста трябва да се избягва допир до гърдите Ви. Докосванията до гърдите и зърната им може да стимулира отделянето на хормона и да доведе до лъжливи резултати.
 Peace

# 3
Сиска 24, благодаря за съвета Hug
Не каза, какви хормони ще ми пуска newsm78, 2007 г. ми е правена конизация на шийката и последната цитонамазка от тази година януари беше ПАП1 newsm68, но от стреса ли от какво, но доста ми се объркаха хормоните от тогава , ТСХ, също не ми беше в норма(когато съм правила), пролактина беше в норма, абе ще видя  ooooh!

# 4
Значи нещо хорманално ще да е  Thinking.
Нищо, че си правила ЦМ, не е лошо пак да си пуснеш, за твое успокоение. За пример: февруари бах ПАП 1, март ПАП 1-2.
И аз по принцип имам силно кръвотечение в първите два дена, съпроводено със съсираци, но не съм получавала такъв кръвоизлив, незнам. Дано някой от момичетата, с твоя проблем се вкючат и ти обяснят... Peace

Общи условия

Активация на акаунт